reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Przyjedz do Uk po swietach tutaj wybor 3 razy wiekszy a i buzzy pewnie taniej niz w UK. ja Buzza moze dokupie na lato na szybkie wypady ale na razie rozgladne sie za Luna. Ora u naj jedynie czarna, a chcialabym tez raczke z regulacja wysokosci, ktora jest tylko w Lunie ;-) zobaczymy

a co do wozka to niestety nie sprzedalam za tyle ile kupilam bo nowy 100F plus 20F dodatki wiec stracilam 40F ale i tak spodziewalam sie ze za mniej pojdzie, wiec jestem zadowolona, za tyle napewno kupie Lune i dodatki jakie chce ;-)
Klaudzia przeczytaj swojego posta i zobacz jaki wozek chodzi Ci ciagle po glowie haha:-)

jesli chodzi o zappa to wczoraj patrzylam na ebayu i nowki ok 100f kosztuja czyli duzo taniej niz taki sam nowy w pl

dobrze ze w ogole udalo Ci sie sprzedac bo nie bylas zbyt przekonana ze uda Ci sie wozekk sprzedac bo malo znany itp.

reklama
super na ebayu kupilas?a miala akies dodatki??

na ebayu :) Bez dodatkow niestety ale torbe da mi kolezanka za darmo bo tez kupila i dostala z tym 2. Musze dokupic spiworek i folie przeciwdeszczowa.
Dokupilam sobie dodatkowo za 10F pokrowiec na przod ;-) pokaze jak przyjdzie i chcialabym jeszcze zielona bude jak sie pojawi na ebayu ;-)

Klaudzia super że ci się udało upolować wózek daj znać jak się sprawuje to może też sobie taki sprawie mi się podoba z żółtą budą...

Klaudzia super że ci się udało upolować wózek daj znać jak się sprawuje to może też sobie taki sprawie mi się podoba z żółtą budą...

Kolezanka ma z zolta buda i pokrowcem w takie kwadraty zolte i jakies inne kolorki juz nie pamietam i fajnie wyglada. Mi sie tez cholernie podoba niebieska ale nie wiec jaki pokrowiec bym do niego dopasowala.

Wozio dzis przetestowany i prowadzi sie rewelacyjniei choc jest wywrotny tak jak czytalam na forach musze sobie kupic takie ciezarki na przod to na pewno mi sie nie przewroci ;-) koszyk sie sprawdza i pierwsze zakupu juz w nim przewozilam, dosc duzy na zdjeciach mniejszy sie wydaje. Oli siedzial jak krolewicz ale zapomnialam poprzypinac mu zabawki i szybko sie nudzil. Drzemke 1,5h zaliczyl wiec bylo mu wygodnie :) na razie jestem zadowolona choc nie w 100% bo jeszcze nie przyszedl pokrowiec i buda hahaha

reklama
Do góry