reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
maclaren ma fajna funkcje,ciezko to wytlumaczyc ale chodzi o to,ze mozna jakby wydluzyc ta czesc na ktorej dziecko siedzi i nozki na niej leza podczas spania. szkoda tylko, ze maja tak niewielka game kolorow no i kolka mogly byc ''nowoczesniejsze'' jestem jednak bardzo z tego wozka zadowolona :-)

kurde jakos nie moge sie przekonac do tych maclarenow, no i nie chce podwojnych kolek z przodu, ale dziekuje za pomoc :*

Aga, Klaudzia a zappa tego zwyklego warto kupic??bo chyba sie zdecydowalam juz:p

Ja bym wziela zappa ale mi Oli lubi spac na spacerach. Wsumie to praktycznie zawsze spi jak gdzies wychodzimy a ma w tym czasie miec drzemke.

ja sie zdecydowalam chyba na ta Lune ale mix na 99 % Nie chce tej starszej calej zielonej wersji bo podobno sa tandetne. Teraz wszedzie powystawialam mojego cosatto na sprzedarz i zobaczymy.
Moja kumpela tez sie na niego zapatruje. Sprzedala wlasnie swoj wozek i prawdopodobnie kupi Lune .
Ja chce czarna z zielona buda i dodatkowym pokrowcem na siedzisko takie zielone kosteczki na bialokremowym tle. a ona z niebieska buda i niebieskim pokrowcem wiec wrazie co bedziemy mogly sie wymieniac ;-) mam nadzieje tylko ze szybko sprzedam cosatto

mam to samo dlatego się ostatnio zastanawiam nad takim Śliczny niebieski wózek TITANIUM BABY!!! (1321062123) - Aukcje internetowe Allegro ,identyczny i się rozkłada oparcie do leżenia no i firma dobra :)

tez fajny ale to nie zapp:p:p:p:p:p ciekawe czy ten co Aniu dalas mozna w sklepie zobaczyc??jak myslisz??oj chyba w sobote kopsne sie do hurtowni dzieciecej zappa looknac...a moj M jak sie o tym dowie to bedzie skakal z radosci pod sam sufik haha

Ja chyba jednak na zappa sie skusze bo zostawie sobie mutsiaka on jest z oparciem rozkladanym wiec zapp nie musi sie rozkladac zreszta ja nie robie duzo km z K na spacerach tyle co na plac zabaw zeby sie wyszalal:-)

Aniu a cos o tych torebeczkach do wozka wiesz?

mam to samo dlatego się ostatnio zastanawiam nad takim Śliczny niebieski wózek TITANIUM BABY!!! (1321062123) - Aukcje internetowe Allegro ,identyczny i się rozkłada oparcie do leżenia no i firma dobra :)

Aniu te wozki sa bardzo niskie, raczki sa niziutko wiec jak jestes wysoka to bedziesz sie musiec zginac do niego i przypatrz sie na to siedzisko. To jest maksymalna wysokość do siedzenia, dziecko praktycznie w nim lezy. Kolezanka kupila i pozbyla sie go po tyg. wlasnie przez te raczki i oparcie. ale wiadomo kazdy patrzy na inne cechy ja tylko pisze co slyszalam czy widzialam :)

Gosia to Luny czy Ory nie chcesz jednak ?

Ja sprzedalam swoj wozek za 80F. W piatek znajoma przyjedzie odebrac ;-) takze teraz tylko znalezc odpowiedni wozek i kupowac ;-) ale raczej jestem za ta Luna choc opinie ma nie za dobre, wyprobuje a najwyzej sprzedam ;-)

Aniu te wozki sa bardzo niskie, raczki sa niziutko wiec jak jestes wysoka to bedziesz sie musiec zginac do niego i przypatrz sie na to siedzisko. To jest maksymalna wysokość do siedzenia, dziecko praktycznie w nim lezy. Kolezanka kupila i pozbyla sie go po tyg. wlasnie przez te raczki i oparcie. ale wiadomo kazdy patrzy na inne cechy ja tylko pisze co slyszalam czy widzialam :)

Gosia to Luny czy Ory nie chcesz jednak ?

Ja sprzedalam swoj wozek za 80F. W piatek znajoma przyjedzie odebrac ;-) takze teraz tylko znalezc odpowiedni wozek i kupowac ;-) ale raczej jestem za ta Luna choc opinie ma nie za dobre, wyprobuje a najwyzej sprzedam ;-)

Klaudzia chciec ore bym chciala ale nie ma takiej mozliwosci teraz poza tym wybor na allegro lipny wszystko czarne a jak juz jest kolor plum to cena masakryczna.Zapp raczej tez na wiosne no chyba ze w styczniu do Uk pojade to wtedy kupie...i na tym wozku zakoncze wozkomanie:-(

Klaudzia to sprzedalas wozek za tyle co kupilas tak??super:-)

wiesz u mnie ten wózek jest bardzo popularny dlatego muszę zwrócić uwagę jak to faktycznie wygląda bo jak go ostatnio widziałam to wydawał mi się ok , ale dzięki za info :) na pewno zobacze co i jak ;)
no i gratuluje sprzedaży , ja moje wystawiam w połowie grudnia :) mam nadzieje że szybko sprzedam :)

Gosiu na razie nic nie wiem o torebkach ale cały czas mam to na uwadze :)

reklama
Klaudzia chciec ore bym chciala ale nie ma takiej mozliwosci teraz poza tym wybor na allegro lipny wszystko czarne a jak juz jest kolor plum to cena masakryczna.Zapp raczej tez na wiosne no chyba ze w styczniu do Uk pojade to wtedy kupie...i na tym wozku zakoncze wozkomanie:-(

Klaudzia to sprzedalas wozek za tyle co kupilas tak??super:-)

Przyjedz do Uk po swietach tutaj wybor 3 razy wiekszy a i buzzy pewnie taniej niz w UK. ja Buzza moze dokupie na lato na szybkie wypady ale na razie rozgladne sie za Luna. Ora u naj jedynie czarna, a chcialabym tez raczke z regulacja wysokosci, ktora jest tylko w Lunie ;-) zobaczymy

a co do wozka to niestety nie sprzedalam za tyle ile kupilam bo nowy 100F plus 20F dodatki wiec stracilam 40F ale i tak spodziewalam sie ze za mniej pojdzie, wiec jestem zadowolona, za tyle napewno kupie Lune i dodatki jakie chce ;-)

wiesz u mnie ten wózek jest bardzo popularny dlatego muszę zwrócić uwagę jak to faktycznie wygląda bo jak go ostatnio widziałam to wydawał mi się ok , ale dzięki za info :) na pewno zobacze co i jak ;)
no i gratuluje sprzedaży , ja moje wystawiam w połowie grudnia :) mam nadzieje że szybko sprzedam :)

Gosiu na razie nic nie wiem o torebkach ale cały czas mam to na uwadze :)

Aniu popatrz popatrz bo naprawde ja juz jestem uczulona na to ;-) przy moim zlosniku to naprawde musze patrzec na kazdy szczegul w wozku hehe ;-) Mam nadzieje ze uda Ci sie szybko wszystko sprzedac ;-)

Do góry