reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Bylam dzis i ogladalismy z Olim Lune. Ory nie bylo bo jest to ekskluzywna wersja do sprzedarzy tylko i wylacznie w sklepie Argos dlatego ich tak malo. Pani w sklepie mowila ze roznia sie przedewszystkim raczka (w Lunie jest regulowana wysokosc w Orze tylko jedna pozycja) Oli siedzial w nim jak krolewic. Podobalo mi sie to ze pasy gorne nie sa przymocowane do siedziska tzn sa zakladane cos jak plecaczek. kurde nie umiem tego wytlumaczyc, ale mlody mogl spokojnie przechylac sie do przodu a ja nie obawialabym sie ze wypadnie z wozka. Siedzisko jest szerokie takze w grubej kurtce mial jeszcze sporoooooo miejsca. Pas miedzy nogami jest w idealnym miejscu wiec po dopasowaniu mlody nie mial szans sie slizgac do przodu i wyginas w jego ulubiony mostek. Podnozek regulowany co jednak jest bardzo wazne gdy dzieciak spi bo teraz Oliverowi bezwladnie zwisaja nozki i zal mi go jak spi. Skladanie i rozkladanie wozka BAJER! Rozmiary po zlozeniu takie jak w moim cosatto wiec dosc male, a podnoszenie pod chodnik pestka! Tak latwo to nawet mojego cosatto sie nie podnosi. Koszyk w miare duzy no i palak do ktorego Oli dosiegal bez problemu. Wozek wazy nie cale 9kg.
Ogolne wrazenia ekstra. Zastanawiam sie tylko na jak dlugo.... hehehe z moim maniactwem mam nadzieje ze przynajmniej rok hahaha.
No nic trza mi sprzedac moj, moze jutro go wystawie. zrobie tez ogloszenie do Polskiego sklepu i moze jakas polka se kupi.
Do obserwacji na ebayu dalam sobie kilka wozkow i zobaczymy za ile pojda.

Kira bo kazda mama ma inne zapotrzebowania. Mysle ze opiniami nie mozemy sie za bardzo przejmowac. tylko samej wyprobowac ;-) widzialyscie ile mialam klopotow z quinny a nie powiedzialabym jednego zlego slowa na tren wozek ;-)

Bylam dzis i ogladalismy z Olim Lune. Ory nie bylo bo jest to ekskluzywna wersja do sprzedarzy tylko i wylacznie w sklepie Argos dlatego ich tak malo. Pani w sklepie mowila ze roznia sie przedewszystkim raczka (w Lunie jest regulowana wysokosc w Orze tylko jedna pozycja) Oli siedzial w nim jak krolewic. Podobalo mi sie to ze pasy gorne nie sa przymocowane do siedziska tzn sa zakladane cos jak plecaczek. kurde nie umiem tego wytlumaczyc, ale mlody mogl spokojnie przechylac sie do przodu a ja nie obawialabym sie ze wypadnie z wozka. Siedzisko jest szerokie takze w grubej kurtce mial jeszcze sporoooooo miejsca. Pas miedzy nogami jest w idealnym miejscu wiec po dopasowaniu mlody nie mial szans sie slizgac do przodu i wyginas w jego ulubiony mostek. Podnozek regulowany co jednak jest bardzo wazne gdy dzieciak spi bo teraz Oliverowi bezwladnie zwisaja nozki i zal mi go jak spi. Skladanie i rozkladanie wozka BAJER! Rozmiary po zlozeniu takie jak w moim cosatto wiec dosc male, a podnoszenie pod chodnik pestka! Tak latwo to nawet mojego cosatto sie nie podnosi. Koszyk w miare duzy no i palak do ktorego Oli dosiegal bez problemu. Wozek wazy nie cale 9kg.
Ogolne wrazenia ekstra. Zastanawiam sie tylko na jak dlugo.... hehehe z moim maniactwem mam nadzieje ze przynajmniej rok hahaha.
No nic trza mi sprzedac moj, moze jutro go wystawie. zrobie tez ogloszenie do Polskiego sklepu i moze jakas polka se kupi.
Do obserwacji na ebayu dalam sobie kilka wozkow i zobaczymy za ile pojda.

fajnie ze jestes na lune zdecydowana a jaki kolorek chcesz??uzywany czy nowy?/to ora chyba ciezsza jest od luny co??

Podnozek regulowany co jednak jest bardzo wazne gdy dzieciak spi bo teraz Oliverowi bezwladnie zwisaja nozki i zal mi go jak spi. .

maclaren ma fajna funkcje,ciezko to wytlumaczyc ale chodzi o to,ze mozna jakby wydluzyc ta czesc na ktorej dziecko siedzi i nozki na niej leza podczas spania. szkoda tylko, ze maja tak niewielka game kolorow no i kolka mogly byc ''nowoczesniejsze'' jestem jednak bardzo z tego wozka zadowolona :-)

Aga a Igi Ci sypia jeszcze na spacerach??bo chyba na wiosne to juz bedzie mial 1,5roku i chyb bedzie wolal sie bawic niz spac na dworze...moj woli sie z dziecmi bawic niz spac hehe

reklama
Do góry