reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

za to mój chicco travel enjoy zgubił oba przednie koła a jak pojeżdżałam pod krawężnik skłądał sie z dzieckiem w środku. Jesczez budka mu się wygieła w S ale to akurat moja wina, bo nie chcialo mi się prać ręcznie - wsadzalam do pralki i zaplatało się w coś i powyginalo

reklama
ja zima widywalam jedna babkę co stawiała na sankach nosidelko-fotelik z budka i tak jeździła
też mam makabryczne wspomnienia z tej zimy - wielki wozek na pompowanych kolach + sanki z Kuba :/

u mnie nasypało śniegu więc quinny się sprawdza , raczej zwykła parasolka by nie dała rady ;-) i myślę że warto wziąć to pod uwagę , bo zima lubi zaskoczyć drogowców ;-);-);-)
mi się podoba ostatnio lola LOOLA FULL Optic Pistache Bebe Confort + Wys.0 zł (1298308605) - Aukcje internetowe Allegro

mógłby być trochę tańszy , bo nawet używka kosztuje sporo:-(

ojj mi ta loola od dawna sie podoba ale cena za wysoka...

dziewczyny mniejmy nadzieje ze duzo sniegu nie bedzie w tym roku...ja tak bym chciala

reklama
Do góry