reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Antonio na narty wsiadzie gdzies za dwa lata wiec na raazie niech obserwuje !!!!!! :) Myśle , ze jak nie bedzie sie kto miał mlodym zajac to bedziemy sie z mezem zmieniac :) no moze ja trooochę dłuzej pojeżdże :)

reklama
Dziewczyny powiedzcie czy taka zwykła najzwyklejsza parasolka będzie dobra na takie wychodzienie z małym np, na osiedle na plac zabaw i do domu.Żal mi tych dni co jestem w szkole i nie moge z małym wyjść bo samamo złożenie wózka wyjęcie go itp itd juz mnie dobija wkurza itp mam go dość i nie chce patrzeć na niego. Koleżanka mam mi zwykłej parasolki pożyczyć zeym chociaz mogła z młodym nawet jak idę do szkoły to godzinke wczesniej wyskoczyła sobie nawet na troszkę na dwór z nim ,żeby ciągle saiedzieć nie musiał w domu. Lepsze 30 min niż wcale a B z nim nie wyjdzie.

moz-screenshot.jpg

Klaudzia w Pl troche wiecej kolorkow jezdzi:-) mi tez sie on strasznie podoba:-) ale obecnie choruje na ta ore i chyba sprzedam speedziaka i mutsiaka i kupie ore ...na ebayu uk tez malo jest tych plum kolorow prawda??

Załączniki

• ora.jpg
    ora.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 41
moz-screenshot.jpg

Klaudzia w Pl troche wiecej kolorkow jezdzi:-) mi tez sie on strasznie podoba:-) ale obecnie choruje na ta ore i chyba sprzedam speedziaka i mutsiaka i kupie ore ...na ebayu uk tez malo jest tych plum kolorow prawda??

na 33 propozycje tylko 5 w tym kolorze. z czego tylko 2 lub 3 uzywane. Fajny ten wozio. achhh coraz bardziej mam ochote sprzedac mojego... K by mnie chyba z domu wyrzucil.

najgorsze jest to ze pewnie tego wozka nie sprzedam :dry: naprawde kupilam wozek ktorego nigdy wczesniej nigdzie nie widzialam. na ebayu bardzooooo zadko jest jakis uzywany do sprzedania. a nawet nie wiem co bym chciala haha. Poczekam na wiosne ;-)

Klaudzia oj do wiosny daleko ja raczej nie dam rady wytrzymac hehe:-)

reklama
Gosiu to który to już wózek będzie?? :-):-):-)
ja to bym chciała lole ale żeby nie musieć quinny sprzedawać ;-) , ale mój to by chyba na zawał padł ;-)
mimo wszystko czekam z zakupem do wiosny
aha zapomniałam wam napisać odnośnie tych torebek , rozmawiałam z tym kolegą i mówił że w tej chwili nie mają ale będą na pewno tylko on nie wie kiedy ,bo nie był zorientowany czy już zamówili czy dopiero mają zamówić , ma mi dać znać jak będą

Do góry