reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

od paru dni zrzędzę D że mam dość pchania wózka już tak ciężkiego
stelaż + spacerówka 15kg
Igorek10 kg
zakupy 0-5 kg

co daje am czasem pewnie ok 30 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no i do 300 zł chce max
i teraz pomózcie :-) mamuśki
oto co m sie podoba
wózek BABY DESIGN TINY +POKROWIEC + KURIER (1299651361) - Aukcje internetowe Allegro
Super wózek MINI 6,5kg BABY DESIGN ,WYSYŁKA 0 Z (1300466213) - Aukcje internetowe Allegro
SPACERÓWKA SIMPLICITY TOP NOWA (1313786712) - Aukcje internetowe Allegro
Coneco Cicada PRZYKRYCIE NA NÓŻKI TYLKO U NAS!! (1306382343) - Aukcje internetowe Allegro ten do 20 kg !!! ale kosz na zakupy do2 kg mało :-/

reklama
stelaż + spacerówka 15kg
Igorek10 kg
zakupy 0-5 kg

no i do 300 zł chce max
oto co m sie podoba
wózek BABY DESIGN TINY +POKROWIEC + KURIER (1299651361) - Aukcje internetowe Allegro
Super wózek MINI 6,5kg BABY DESIGN ,WYSYŁKA 0 Z (1300466213) - Aukcje internetowe Allegro
Coneco Cicada PRZYKRYCIE NA NÓŻKI TYLKO U NAS!! (1306382343) - Aukcje internetowe Allegro ten do 20 kg !!! ale kosz na zakupy do2 kg mało :-/
Cleo mi sie podoba ten pierwszy w kolorze niebieskim:-) wózek BABY DESIGN TINY +POKROWIEC + KURIER (1299651361) - Aukcje internetowe Allegro

Cleo myślę, że zatęsknisz za swoją kolubryną :) jak tylko śniegi spadną. JAk masz możliwość gdzieś wsadzić Igorka w tego typu spacerówkę i przejechania się z nim po okolicy to zrób tak. Moim zdaniem najwygodniejsze są takie spacerówki jaką teraz masz, leciutko chodzą i w ogóle. Te na małych kółkach to na asfalt się nadają i do centrum handlowego. Sama mam parasolkę PegPerego i używam jej właśnie do takich celów, a na spacery to Jedo na pompowanych dużych kołach i to brak skrętnych :) I tak mi najwygodniej.
A z tych, które pokazałaś to chyba nr 1 mi się podoba najbardziej.

Cleo jak ja szukałam wózka latem to przymierzyłam mała do tiny i mini i musze Ci powiedzieć ze zimą dziecko może mieć ciasno. Naprawde. Radze Ci jechać do sklepu i przymierzyć małego do spacerówki w kombinezonie itd a na allegro kupić. Ja moge Ci polecic ten: http://allegro.pl/wozek-coneco-traper-spacerowka-4-x-gratis-i1299918718.html , sama go mam i mała nie ma ciasno, wózek dobrze sie prowadzi.

stelaż + spacerówka 15kg
Igorek10 kg
zakupy 0-5 kg

no i do 300 zł chce max
oto co m sie podoba
mi się tiny najbardziej podoba, bo ma największe siedzisko.
Faktycznie jak snieg spadnie to najlepsze pompowane koła. Ale doskonale cie rozumiem ja tez nie znosze tych wielkich wózków.
Jak miałam chicco to faktycznie cąłą zimę musiałam przejeździć w staryma, wielkim na pompowanych kołach, bo sie dziecko w chicco w kombinezonei nei mieściło ale teraz w sprinta to nawet Kuba w kombinezonie się mieści (ale on ma aż 61 cm szerokości). Może popatrz na wymiary i wybierz największy

mnie sie wizualnie podoba ten Super wózek MINI 6,5kg BABY DESIGN ,WYSYŁKA 0 Z (1300466213) - Aukcje internetowe Allegro szary z zieloną budką lub zielony z granatową budką - nawet sama go ostatnio ogladałam haha tylko własnie nie wiem czy on nie ma siedzenia przechylonego do tyłu?! Na zdjeciu wydaje sie ze tak. wiec z tego wzgledu ten wózek BABY DESIGN TINY +POKROWIEC + KURIER (1299651361) - Aukcje internetowe Allegro byłby lepszy ale mnie sie tak kolorystycznie nie podoba, na pierwszy rzut oka stelaż wyglada jak fotelik do karmienia hehehhe. Ale na zime uwazam ze kółka tych wózków sa do bani bo sa za małe - ja kupie dopiero na wiosne.

no biorąc pod uwagę, ze już prawie polowa listopada i zaraz spadnie snieg to może faktycznie cleo wstrzymaj sie do wiosny. Wytrzymasz?

no biorąc pod uwagę, ze już prawie polowa listopada i zaraz spadnie snieg to może faktycznie cleo wstrzymaj sie do wiosny. Wytrzymasz?
nie nie wytrzymam,w gorącej wodzie kąpana jestem :D:D:D wykorzystuje fakt ze D mi obiecał ...żeby mu się nie odmieniło :D
a na wielki śnieg zatrzymam na pompowanych...chociaz wolałabym go sprzedać ...najwyżej opchne na wiosnęi już.

reklama
Do góry