reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

za to mój chicco travel enjoy zgubił oba przednie koła a jak pojeżdżałam pod krawężnik skłądał sie z dzieckiem w środku. Jesczez budka mu się wygieła w S ale to akurat moja wina, bo nie chcialo mi się prać ręcznie - wsadzalam do pralki i zaplatało się w coś i powyginalo

Ilona budkę w pralce hahahahaha niesamowita jesteś:-)

u mnie nasypało śniegu więc quinny się sprawdza , raczej zwykła parasolka by nie dała rady ;-) i myślę że warto wziąć to pod uwagę , bo zima lubi zaskoczyć drogowców ;-);-);-)
mi się podoba ostatnio lola LOOLA FULL Optic Pistache Bebe Confort + Wys.0 zł (1298308605) - Aukcje internetowe Allegro

mógłby być trochę tańszy , bo nawet używka kosztuje sporo:-(

lola cudna gdyby jeszcze pojedyncze kółka miała to już wogóle był by czad:-)

Antonio na narty wsiadzie gdzies za dwa lata wiec na raazie niech obserwuje !!!!!! :) Myśle , ze jak nie bedzie sie kto miał mlodym zajac to bedziemy sie z mezem zmieniac :) no moze ja trooochę dłuzej pojeżdże :)

u nas pewnie tak będzie będziemy na zmianę jeździć ale nie szkodzi czego się nie robi dla przyjemności :-):-)

aha zapomniałam wam napisać odnośnie tych torebek , rozmawiałam z tym kolegą i mówił że w tej chwili nie mają ale będą na pewno tylko on nie wie kiedy ,bo nie był zorientowany czy już zamówili czy dopiero mają zamówić , ma mi dać znać jak będą

spoko :-):-)

reklama
Gosiu to który to już wózek będzie?? :-):-):-)
ja to bym chciała lole ale żeby nie musieć quinny sprzedawać ;-) , ale mój to by chyba na zawał padł ;-)
mimo wszystko czekam z zakupem do wiosny
aha zapomniałam wam napisać odnośnie tych torebek , rozmawiałam z tym kolegą i mówił że w tej chwili nie mają ale będą na pewno tylko on nie wie kiedy ,bo nie był zorientowany czy już zamówili czy dopiero mają zamówić , ma mi dać znać jak będą

Ania ora to 5sztuka by byla ale speedziaka mi szkoda troche bo to duza spacerowka a K maly nie jest..a Wy mi jeszcze tu przepeiekna loole podsuwacie ehh...Ania to daj znac jak sie sakiewki do wozka pojawia:-)

Zobacz załącznik 299871
to jest właśnie ta spacerówka pożyczona .Nie jest jakaś super ekstra ale zobaczymy jak się bedzie sprawować tylko muszę to zapięcie od pasów wszyć bo brakuje tego przy jednym pasie. Szkoda że pałąka nie ma.

!Bu-MbkgB2k~$(KGrHqV,!hUEv1+0Fv,4BMCqOCH!sg~~_12.JPG

ja mam wózek Hauck Jeep i jestem z niego bardzo zadowolona, jest lekki, bez prooblemu razem z małyk znoszę go z 3 piętra, lekko się prowadzi, nie skrzypi, nie piszczy, spokojnie mieści się między półkami sklepowymi, a rozstawionymi paletai, no same pozytywy i jest nie drogi, ja swój nówkę sztukę na allegro dałam z przesyłką 350 zł (aukcja z licytacją), a wcześniej kup teraz były 599 zł

zooper miała moja kumpela i też była z niego zadowolona, mi on równiez się podoba.

Ostatnia edycja:
Dziewczeta szukam wozka. Gosia Aga prosze pomozcie!!!!!

Lekki, wygodny!!!! dla dziecka tak zeby Oli siedzial i nie slizgal sie do przodu w nim. 4 kolka przednie pojedyncze, skretne, najlepiej z palakiem lub z taka rama do ktorej dokupie palak z mclarena. Fajnie by bylo gdyby byl jeszcze do tego ladny, oczywiscie kupie uzywany. Czekam na Wasze propozycje ;-)

Swojego wozka mam dosc. Dla mnie jest fantastyczny ale Oliverkowi jest w nim po prostu nie wygodnie!!! Slizga mi sie do przodu dupcia przez co pozniej siedzi w nim jak polamany, bez palaka nie moge mu zandej zabawki przypiac czy odpiac gornych pasow co go strasznie denerwuje.... no i najpierw sprzedam ten tylko musze miec cos na oku, zeby nie zostac bez wozka na dlugi czas.

Dziewczeta szukam wozka. Gosia Aga prosze pomozcie!!!!!

Lekki, wygodny!!!! dla dziecka tak zeby Oli siedzial i nie slizgal sie do przodu w nim. 4 kolka przednie pojedyncze, skretne, najlepiej z palakiem lub z taka rama do ktorej dokupie palak z mclarena. Fajnie by bylo gdyby byl jeszcze do tego ladny, oczywiscie kupie uzywany. Czekam na Wasze propozycje ;-)

Swojego wozka mam dosc. Dla mnie jest fantastyczny ale Oliverkowi jest w nim po prostu nie wygodnie!!! Slizga mi sie do przodu dupcia przez co pozniej siedzi w nim jak polamany, bez palaka nie moge mu zandej zabawki przypiac czy odpiac gornych pasow co go strasznie denerwuje.... no i najpierw sprzedam ten tylko musze miec cos na oku, zeby nie zostac bez wozka na dlugi czas.

moze maclaren volo??albo ten zooper Aga wklejala linka...ja osobiscie wzielabym ore:-)

moze maclaren volo??albo ten zooper Aga wklejala linka...ja osobiscie wzielabym ore:-)

no patrzylam na ory i luny bo wsumie to one sa identyko. Moze przejde sie jutro do sklepu dzieciecego i przymierze Olivera do ory lub luny jezeli beda miec jakis wogole. mclareny wogole mi sie nie podobaja a zooper ma podwojne kolka z przodu a tego mam juz dosc z doswiadczenia przy quinny w gre wchodza tylko pojedyncze kolka z przodu. Dzieki za propozycje Gosiu :*

reklama
Do góry