A
aga4444
Gość
za to mój chicco travel enjoy zgubił oba przednie koła a jak pojeżdżałam pod krawężnik skłądał sie z dzieckiem w środku. Jesczez budka mu się wygieła w S ale to akurat moja wina, bo nie chcialo mi się prać ręcznie - wsadzalam do pralki i zaplatało się w coś i powyginalo
Ilona budkę w pralce hahahahaha niesamowita jesteś:-)
u mnie nasypało śniegu więc quinny się sprawdza , raczej zwykła parasolka by nie dała rady ;-) i myślę że warto wziąć to pod uwagę , bo zima lubi zaskoczyć drogowców ;-);-);-)
mi się podoba ostatnio lola LOOLA FULL Optic Pistache Bebe Confort + Wys.0 zł (1298308605) - Aukcje internetowe Allegro
mógłby być trochę tańszy , bo nawet używka kosztuje sporo:-(
lola cudna gdyby jeszcze pojedyncze kółka miała to już wogóle był by czad:-)
Antonio na narty wsiadzie gdzies za dwa lata wiec na raazie niech obserwuje !!!!!!Myśle , ze jak nie bedzie sie kto miał mlodym zajac to bedziemy sie z mezem zmieniac
no moze ja trooochę dłuzej pojeżdże
![]()
u nas pewnie tak będzie będziemy na zmianę jeździć ale nie szkodzi czego się nie robi dla przyjemności :-):-)
aha zapomniałam wam napisać odnośnie tych torebek , rozmawiałam z tym kolegą i mówił że w tej chwili nie mają ale będą na pewno tylko on nie wie kiedy ,bo nie był zorientowany czy już zamówili czy dopiero mają zamówić , ma mi dać znać jak będą
spoko :-):-)