reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
przeglądam sobie na allegro spaceróweczki i takie perełki znalazłam:
WÓZEK NUNA-PEPP,MAŁE WYMIARY PO ZŁOŻENIU,NOWY (1291536162) - Aukcje internetowe Allegro
słyszałyście coś o nim?? kolor super
BUGABOO BEE + KOLEKCJA 2010-NOWY, GWARANCJA 2 LATA (1292467668) - Aukcje internetowe Allegro
mój kosmiczny ulubieniec:-)
a ostatnio w Gluck'u widziałam taka spacerówkę i powiem że źle nie wyglądała
Wózek wielofunkcyjny ChiccoTrio Living black labe (1293430503) - Aukcje internetowe Allegro

Poraz pierwszy chyba nie podoba mi sie taki wozek jak Tobie hehehe, ten nuna to dla mnie jak czolg, jak je widze na ulicy to zawsze sie z nich smieje heheh a z tego bugaboo podoba mi sie rama ale to siedzisko jak te na karuzelach hehe ostatni mi sie podoba tylko wolalabym w innym kolorku ;-)

aaaa no i dziewczyny szczerze odradzam kupowanie wozka bez palaka. ja nie mam i strasznie teraz zaluje.... szlag mnie trafia jak nie mam do czego przyczepic zabawki no a ze Oli do tego nie nawidzi miec gornych pasow zapietych to juz wogole okropnie bo tak przy palaku moglabym mu je odpiac...

aga szukaj szukaj!!!! Moze znajdziesz cos bajeranckiego dla mnie na wiosne hehehe :-) bo ja strony z wozkami mam juz zakazane hehehe

to nunki mozna gdzies w sklepie looknac??skad wiesz ze sa w zorach??i fakt palak by sie przydal...

tak żory i kraków przynajmniej tak na allegro pisze...

Poraz pierwszy chyba nie podoba mi sie taki wozek jak Tobie hehehe, ten nuna to dla mnie jak czolg, jak je widze na ulicy to zawsze sie z nich smieje heheh a z tego bugaboo podoba mi sie rama ale to siedzisko jak te na karuzelach hehe ostatni mi sie podoba tylko wolalabym w innym kolorku ;-)

aaaa no i dziewczyny szczerze odradzam kupowanie wozka bez palaka. ja nie mam i strasznie teraz zaluje.... szlag mnie trafia jak nie mam do czego przyczepic zabawki no a ze Oli do tego nie nawidzi miec gornych pasow zapietych to juz wogole okropnie bo tak przy palaku moglabym mu je odpiac...

aga szukaj szukaj!!!! Moze znajdziesz cos bajeranckiego dla mnie na wiosne hehehe :-) bo ja strony z wozkami mam juz zakazane hehehe

Klaudia naprawdę czołg?? mi się wydaje że to mały zgrabny wózek ale na żywo nie widziałam...
do wiosny jeszcze będę miała 1 000 000 000 pomysłów ech...

Aga przez Ciebie nunka mi sie snila ehh Ty niedobra:-) kiedy jedziesz ogladac ten wozek??

Gosia ja bym już teraz zaraz pojechała no ale po co jak do wiosny tyle czasu... :-:)-:)-(

reklama
Do góry