reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

no budy do najwiekszych nie naleza ale po buzzie wiem ze sa wystarczajace. Buzz tez niby taka mini mini bude mial a duzoooo przed wiatrem i sloncem chronila ;-)

kurcze tylko w buzzie ta buda jeździ po ramie i od słońca zawsze można się zasłonić

I co ja mam zrobić? Używaną spacerówkę jest sens kupować?

dziunka a wózek nowy kupowałaś?? może masz jeszcze gwarancję??
co do spacerówy to ja jestem zdania lepiej porządną używaną niż byle jaka nową

reklama
kurcze tylko w buzzie ta buda jeździ po ramie i od słońca zawsze można się zasłonić

Gwarancja 12 miesięcy, minęło w lipcu :/ no ja nie chcę jakieś zwykłej spacerówki. To idę na allegro i anonse popatrzeć.

No niby ale ja mam teraz wsumie nie najwieksza bude a wystarcza, wprawdzie jak swieci slonce to czasami razi ale nie jest najgorzej.

Gwarancja 12 miesięcy, minęło w lipcu :/ no ja nie chcę jakieś zwykłej spacerówki. To idę na allegro i anonse popatrzeć.

Dziunka ja tez mysle ze lepiej pozadna uzywana niz tania nowa i zwykla, a czego oczekujesz od spacerowki? kola? waga wyglad itp?

Już oglądałam, spodobała nam się jedna, zapomniałam nazwy ale za 350 zł :/ koła podwójne, skręcane, ale z tych większych, zero folii w miejscu gdzie są nóżki (co ważne latem), łatwo się ją prowadziło, rozkładało do pozycji leżącej, i była lekka. I o takie cóś mi chodzi. Aaaa i pokrowiec na nóżki miała na zimę.

przeglądam sobie na allegro spaceróweczki i takie perełki znalazłam:
WÓZEK NUNA-PEPP,MAŁE WYMIARY PO ZŁOŻENIU,NOWY (1291536162) - Aukcje internetowe Allegro
słyszałyście coś o nim?? kolor super
BUGABOO BEE + KOLEKCJA 2010-NOWY, GWARANCJA 2 LATA (1292467668) - Aukcje internetowe Allegro
mój kosmiczny ulubieniec:-)
a ostatnio w Gluck'u widziałam taka spacerówkę i powiem że źle nie wyglądała
Wózek wielofunkcyjny ChiccoTrio Living black labe (1293430503) - Aukcje internetowe Allegro

przeglądam sobie na allegro spaceróweczki i takie perełki znalazłam:
WÓZEK NUNA-PEPP,MAŁE WYMIARY PO ZŁOŻENIU,NOWY (1291536162) - Aukcje internetowe Allegro
słyszałyście coś o nim?? kolor super
BUGABOO BEE + KOLEKCJA 2010-NOWY, GWARANCJA 2 LATA (1292467668) - Aukcje internetowe Allegro
mój kosmiczny ulubieniec:-)
a ostatnio w Gluck'u widziałam taka spacerówkę i powiem że źle nie wyglądała
Wózek wielofunkcyjny ChiccoTrio Living black labe (1293430503) - Aukcje internetowe Allegro

Nunka moje marzenie kiedys byla:-) jedna dziewczyna z maniaczek miala mowila ze super wozek ale sie nie rozklada siedzisko...ogolnie byla zadowodzolona bardzo ale jej ukradli i bardzo ubolewala:-( one na allegro jak ja go chcialam kosztowaly 1000zl i tylko czarna byla

Nunka moje marzenie kiedys byla:-) jedna dziewczyna z maniaczek miala mowila ze super wozek ale sie nie rozklada siedzisko...ogolnie byla zadowodzolona bardzo ale jej ukradli i bardzo ubolewala:-( one na allegro jak ja go chcialam kosztowaly 1000zl i tylko czarna byla
ale ten ma 2 pozycje rozkładania siedziska czyli pewnie na pół leżąco się da go rozłożyć :-)
ciekawie ile jeszcze cudów znajdę do wiosny...

reklama
Do góry