reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Ostatnia edycja:
dziewczyny chciałam wam tylko powiedzieć że nic nie wiem jeszcze o tych torebkach , bo nie widziałam tego gościa co pracuje w tym sklepie a z domu nie wychodzę za daleko bo cały zeszły tydzień lało i to strasznie , a od niedzieli zaczął padać śnieg a ja nie mam sanek no i trochę ciężko , ale może jutro się wybiorę do centrum bo już śnieg taki bardziej ubity i nie pada to może będzie w pracy ;)

Gieoska ya ORA jest bardzo fajna. Zastanawialam sie nad nia gdy chcialam kupic wozek. Z tym ze ten fiolet to typowy kolor dla dziewczynki tutaj :[ jest jeszcze w czarno-pomaranczowym i czarno zoltym jezeli dobrze pamietam. ;-)

Gieoska ya ORA jest bardzo fajna. Zastanawialam sie nad nia gdy chcialam kupic wozek. Z tym ze ten fiolet to typowy kolor dla dziewczynki tutaj :[ jest jeszcze w czarno-pomaranczowym i czarno zoltym jezeli dobrze pamietam. ;-)
Klaudzia ale co ten fiolet pod roz podchodzi?bo mi sie tylko ten kolor podoba z tej ory...a co z ta kieronica taka masz jak w linku??

Klaudzia ale co ten fiolet pod roz podchodzi?bo mi sie tylko ten kolor podoba z tej ory...a co z ta kieronica taka masz jak w linku??

mi sie podoba cholernie ten kolor ale tutaj taki fiolet jest uznawany tylko i wylacznie dla dziewczynki :/ w PL nie byloby problemu pewnie z tym kolorkiem ;-) no i jedna wada tego wozka to ze ten podnozek jest dosc wysoko. Wyzszy dzieciaczek w tym wozku dlugo nie posiedzi.
w sordku na tym materiale sa rozowe elementy na tych prostokatach

a co do kierownicy to ta sama co my mamy. Nowa mozna kupic za chyba 16 funtow wiec pewnie do 10funtow z przesylka po UK sie oplaca. Oliver bardzo lubi ta kierownice. To jedyna rzecz ktora go trzyma w wozku

Ostatnia edycja:
mi sie podoba cholernie ten kolor ale tutaj taki fiolet jest uznawany tylko i wylacznie dla dziewczynki :/ w PL nie byloby problemu pewnie z tym kolorkiem ;-) no i jedna wada tego wozka to ze ten podnozek jest dosc wysoko. Wyzszy dzieciaczek w tym wozku dlugo nie posiedzi.
w sordku na tym materiale sa rozowe elementy na tych prostokatach

a co do kierownicy to ta sama co my mamy. Nowa mozna kupic za chyba 16 funtow wiec pewnie do 10funtow z przesylka po UK sie oplaca. Oliver bardzo lubi ta kierownice. To jedyna rzecz ktora go trzyma w wozku
Klaudzia a ta kierownica ma jakas regulacje szerokosci zeby paswowal do wiekszosci wozkow??

a czym sie rozni ta ora od luny?? mamas&papas LUNA peg perego ora britax cybex (1240351841) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Klaudzia a ta kierownica ma jakas regulacje szerokosci zeby paswowal do wiekszosci wozkow??

a czym sie rozni ta ora od luny?? mamas&papas LUNA peg perego ora britax cybex (1240351841) - Aukcje internetowe Allegro

Praktycznie niczym, choc tak jak pisalam kiedys luna miala dosc kiepskie komentarze przynajmniej ta edycja z zielonymi, ora to jakby nowy model luny rozni sie kolorami i cos w raczce ale nie wiem dokladnie co. U nas strasznie duzo tych wozkow, luna jest teraz w slicznym mahoniowym kolorku ale typowo dla dziewczynki bo ma rozowe dodatki. Ktos pisal na jakims angielskim forum ze ora ma lepsze siedzenie dla starszego dzieciaka. I koszyki maja bardzo fajne bo mocne i mozna ciezkie rzeczy powkladac. Ora zdecydowanie bardziej kolorystycznie mi sie podoba ;-)

Do góry