Cześć dziewczyny!
Ja od niedawna też mam problem z wózkiem. Mój jest poprostu za ciężki i za duży (jak włożę go do bagażnika, to już nic więcej mi nie wejdzie:-(), a po za tym mój maluch dosłownie "topi się" w spacerówce, szelki są za duże i wogóle makabra. Mam wózek firmy Tako model Jumper. Kupiłam go ze względu na jego wielofunkcjonalność (fotelik do samochodu, gondola i spacerówka). Dobre jest w nim tylko to, że Kuba może jechać widząc mnie (jak odwrotnie nałożę spacerówkę, to się drze w niebo głosy). Szukam wózka spacerowego, w miarę lekkiego z przekładaną rączką (by mnie maluch widział) bądź przekładaną spacerówką. Doradźcie coś![]()
na allegro jest sporo takich z przekladanym siedziskiem-raczka tu masz np taki Bebe Confort Streety Full + adaptor Maxi Cosi (1289117212) - Aukcje internetowe Allegro nie wiem czy chcesz nowy czy uzywany??
Klaudzia mam pytanko do Ciebie widzialam u Majki w przedszkolu taki wozek i wpadl mi w oko on jest z Uk napewno Jive Stroller - In the Night Garden : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop In the Night Garden Accessory Pack : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop znasz jakies opinie o nim?? on ma daszek w kaplecie??
na ebayu tez sa w innej kolorysttcze.I jakiej firmy sa te wozki??
Ostatnia edycja: