reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama

ale te nie maja tej tacki dla rodzica:p a taka chcialas...ja zwrocilam uwage na ten wozek tylko dlatego ze na plac zabaw babka takim przyjechala:-)

Gosia a nie orientujesz się może czy do tego spidera MUTSY pasuje jakiś pałąk??? może któraś z koleżanek wózkowych ma taki i przymierzała??

Klaudzia
co do twojej spacerówki to próbowałaś przymierzyć pałąki innych firm?? bo są takie uiwersalne

Gosia a nie orientujesz się może czy do tego spidera MUTSY pasuje jakiś pałąk??? może któraś z koleżanek wózkowych ma taki i przymierzała??

Klaudzia
co do twojej spacerówki to próbowałaś przymierzyć pałąki innych firm?? bo są takie uiwersalne

oooo nawet nie wiedzialam, musze poszukac ;-)

edit: niestety na ebayu nie ma :-( kurcze szkoda.... aga a na allegro widzialas takie?

Ostatnia edycja:

Klaudzia
Aga z tych maniaczek wozkowych zadna nie ma tego mutsiaka..a co chcesz kupic??:-) ale ja do swojego speedziaka mam uniwersalny palak ktory podobno pasuje do wszystkich spacerowek.
oooo nawet nie wiedzialam, musze poszukac ;-)

edit: niestety na ebayu nie ma :-( kurcze szkoda.... aga a na allegro widzialas takie?
Klaudzia na allegro sa takie uniwersalne ja mam taka BARIERKA UNIWERSALNA MACLAREN XLR XT QUEST JANE (1290739688) - Aukcje internetowe Allegro ale sa jeszcze ciensze BARIERKA PAŁĄK do spacerówki na rurkę fi 16 (1293854811) - Aukcje internetowe Allegro BARIERKA PAŁĄK do spacerówki na rurkę fi 20 (1293854804) - Aukcje internetowe Allegro wiec niech Ci ktos kupi jak chcesz a pisalas ze UKOCHANI TESCIOWIE przyjezdzaja to niech Ci przywioza:-)

Aga z tych maniaczek wozkowych zadna nie ma tego mutsiaka..a co chcesz kupic??:-) ale ja do swojego speedziaka mam uniwersalny palak ktory podobno pasuje do wszystkich spacerowek.

Klaudzia na allegro sa takie uniwersalne ja mam taka BARIERKA UNIWERSALNA MACLAREN XLR XT QUEST JANE (1290739688) - Aukcje internetowe Allegro ale sa jeszcze ciensze BARIERKA PAŁĄK do spacerówki na rurkę fi 16 (1293854811) - Aukcje internetowe Allegro BARIERKA PAŁĄK do spacerówki na rurkę fi 20 (1293854804) - Aukcje internetowe Allegro wiec niech Ci ktos kupi jak chcesz a pisalas ze UKOCHANI TESCIOWIE przyjezdzaja to niech Ci przywioza:-)

Kurcze obawiam sie ze beda wszystkie za male bo rame mam dosc szeroka... achhh wogole to bym zmienila wozek :/ niby mi sie podoba i wogole jest bardzo fajny w uzytkowaniu ale nie czuje do niego jakies wiekszej wiezi... nie to co przy buzzie... temu to wszystkie wady wybaczalam... hehe sprzedalabym go ale pewnie nie dostalabym za niego ani polowy bo jest to bardzo malo znany wozek a cosatto juz go nie produkuje albo byla to limitowana edycja.

reklama
Cześć dziewczyny!
Ja od niedawna też mam problem z wózkiem. Mój jest poprostu za ciężki i za duży (jak włożę go do bagażnika, to już nic więcej mi nie wejdzie:-(), a po za tym mój maluch dosłownie "topi się" w spacerówce, szelki są za duże i wogóle makabra. Mam wózek firmy Tako model Jumper. Kupiłam go ze względu na jego wielofunkcjonalność (fotelik do samochodu, gondola i spacerówka). Dobre jest w nim tylko to, że Kuba może jechać widząc mnie (jak odwrotnie nałożę spacerówkę, to się drze w niebo głosy). Szukam wózka spacerowego, w miarę lekkiego z przekładaną rączką (by mnie maluch widział) bądź przekładaną spacerówką. Doradźcie coś :tak:

Do góry