reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Aniu dziekuje faktycznie podobne do tego co Klaudzia miala:)to jak mozesz to zapytaj czy daja jeszze...Aniu pisalas ze jedna Twoja kolezanka ma ten wozek Britax verve ta kolezanka mieszka w NO??kupila go nowy czy uzywany??moze cos wiecej o nim powiedziec bo ja juz sie napalilam na ten wozek:-)

Aniu
mozesz oblukac ile te britaxy kosztuja na waszym ebayu??chce ceny porownac:-)

Klaudzia czy to jest to Twoje co mialas http://cgi.ebay.com/STROLLER-CUPHOL...008?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item563dde43e8 czy to http://cgi.ebay.com/New-Stroller-Sn...669?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35ad6a8405

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiu ona kupowała go w PL używany , tutaj ten wózek nie jest popularny , tutaj to Quinny , Teutonia ,Simo,Bugaboo , ostatnio nawet jej pytałam czy jest z niego zadowolona to mówiła że tak , że może nie jest to jakiś super model ale ona nie narzeka ,napisz co cię konkretnie interesuje o tym wózku to zapytam;-)

Aniu dziekuje faktycznie podobne do tego co Klaudzia miala:)to jak mozesz to zapytaj czy daja jeszze...Aniu pisalas ze jedna Twoja kolezanka ma ten wozek Britax verve ta kolezanka mieszka w NO??kupila go nowy czy uzywany??moze cos wiecej o nim powiedziec bo ja juz sie napalilam na ten wozek:-)

Aniu
mozesz oblukac ile te britaxy kosztuja na waszym ebayu??chce ceny porownac:-)

Klaudzia czy to jest to Twoje co mialas STROLLER CUPHOLDER TRAY FITS MACLAREN PEG PEREGO BRITAX - eBay (item 370405164008 end time Nov-03-10 10:29:57 PDT) czy to New Stroller Snack Tray fits Britax B-Ready PHIL TEDS - eBay (item 230542705669 end time Nov-01-10 07:16:43 PDT)

Gosiu ja mialam ten pierwszy :) drogo to wychodzi z USA bo ja za niego zaplacilam chyba 10 funtow z darmowa przesylka

Gosiu ona kupowała go w PL używany , tutaj ten wózek nie jest popularny , tutaj to Quinny , Teutonia ,Simo,Bugaboo , ostatnio nawet jej pytałam czy jest z niego zadowolona to mówiła że tak , że może nie jest to jakiś super model ale ona nie narzeka ,napisz co cię konkretnie interesuje o tym wózku to zapytam;-)

Aniu
a spytaj sie kolezanki czy on nie jest wywrotny??i czy siedzisko jest duze??ile ma dziecko ktore ona wozi Tym wozkiem??ja mam okazje kupic ale czarny kolor za 180zl ale ja nie chce czarnego wozka.

Klaudzia nom z usa sie nie opyla tego sciagac pozostalo mi co jakis czas sprawdzac angielski ebay czy sie nie pojawilo.

Ostatnia edycja:

Aniu
a spytaj sie kolezanki czy on nie jest wywrotny??i czy siedzisko jest duze??ile ma dziecko ktore ona wozi Tym wozkiem??ja mam okazje kupic ale czarny kolor za 180zl ale ja nie chce czarnego wozka.

Klaudzia nom z usa sie nie opyla tego sciagac pozostalo mi co jakis czas sprawdzac angielski ebay czy sie nie pojawilo.

Gosiu te Britaxy sa dosc obszerne. jezeli caly czas piszemy o tym samym? ktory ty chcesz dokladnie? Moj cosatto jest wsumie bardzo podobnie zbudowany i Oli ma mnustwo miejsca.

AaniaSm ja bym też była zainteresowana "tym czymś na wózek":tak::tak:
jak dawali gratis to może kupić też można jak byś się zorientowała była bym meeeega wdzięczna:-D:-D

reklama
Do góry