reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Dzieki za pomoc Gosiu ;-) juz nie dlugo allegro przywita moj wozek. mam tylko jeszcze jedno pytanko no bo zastanawiam sie czy na moim koncie na allegro ktorego uzylam tylko raz do kupna wlasnie quinna buzza jest warto go wystawiac? czy bede wiarygodna osoba?

Moim zdaniem bedziesz wiarygodna poniewaz widac ze kupowałas NOWY wózek, jest on po jednym dziecku :) Bo wiadomo ze wystawisz jako uzywany a przynajmniej jak pisałam ma osoba potwierdzenie ze nie oszukujesz i jest po 1 dziecku. Oczywiscie o ile kupowalas nowy bo jak nie to nie warto :-D

reklama
Dzieki za pomoc Gosiu ;-) juz nie dlugo allegro przywita moj wozek. mam tylko jeszcze jedno pytanko no bo zastanawiam sie czy na moim koncie na allegro ktorego uzylam tylko raz do kupna wlasnie quinna buzza jest warto go wystawiac? czy bede wiarygodna osoba?

Klaudia ale juz na allegro nie widac ze ten komentarz to wlasnie za buzza:-)wiec spokojnie wystawiaj:-)nie pisz ze kupilas go jak uzywany:-)zrob ladne zdjecia najlepiej w sloneczny dzien i bedzie cacy:-)

Ostatnia edycja:
Klaudzia napisala ze nedzne pieniadze w uk dostanie za wozek..poza tym wystawiala go na ebayu i chyba lipa byla skoro w pl chce sprzedac...

Pianistka a jak Twoj wozek sie zowie??

Acha, tak daleko nie doczytalam:)
Ja mam Zooper Twist w sliwce i jestem bardzo zadowolona:) dokladnie taki jak na zdjeciu, tylko jeszcze z barierka z przodu
eSklep FARTLANDIA
Teraz nia jezdzimy, bo jest lekka i wygodna. Ma super budke ktora mozna rozpiac az do palaka.
Mam jeszcze tez nasz stary wozek (uzywalam gondoli i spacerowki i na razie nie sprzedalam, bo chce zostawic sobie na zimowa pluche - wozek jest wygodny i wysoki, no i dobrze obudowany na zimnice:) cos takiego jak na zdjeciu tylko inne kolory. Chociaz nie wiem, czy z gondola nie byloby mi latwiej sprzedac na zime.
SATURN KRASNAL

Ostatnia edycja:
To jest spacerówka właśnie.My mamy właśnie taki 2w1 stary bardzo.Chciałam mu kupić jakiś bo my starego delitma mamy i już mam go dośc. Moja siostra ma na sprzedanie tez na 3 kołach kanguroo czy jakos za 90zł taki zwykły ale już sama nie wiem :(

reklama
Do góry