reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
ode mnie do pl...
jak przyjedzie kurier w sobotę do mnie a w niedzielę do pl wyruszają to we wtorek będą już u mojej mamy:tak:
w sumie to 2 dni :-pale już niedzieli i wtorku nie liczę... bo w niedziele wyjazd a wtorek dostarcznie
to ile mam liczyc jak wczoraj wysłali fotelik a dzis mam ? nie liczac wysłania i odebrania ? ;]

to ile mam liczyc jak wczoraj wysłali fotelik a dzis mam ? nie liczac wysłania i odebrania ? ;]
ale to pl....:-p to co innego.. hehe u mnie widzisz jak odbiorą paczkę to do portu ma kyrier 400km prawie, no i z francji (chyba tam dpołynie) też kawałek ma do pl... :sorry2:
więc juz nie wchodzę w takie szczegóły... ;-)no niech będzie ze 2 dni :-D

Dzwonili dzisiaj z hurtowni aby mnie poinformowac, ze wozek jest juz do odbioru, ze zostala NAPRAWIONA regulacja oparcia...Jutro tam pojedziemy...troche sie boje, ze znowu cos moze byc nie tak:-( A moj M juz stwierdzil: pewnie do serwisu nawet nie wyslali tylko mlotkiem naprawili! Na szczescie wiem, ze tak nie jest...tzn ze na pewno go wyslali do serwisu, ale tam juz mogli mlotkiem dzialac...coz, juztro zobaczymy.

Dziewczyny majace buzza: czy ciezko wam skrecac jak macie spacerowke ustawiano tyłem do jazdy?? Ja wczoraj posadziłam mała przodem i byłam w wielkim szoku o ile łatwiej sie nim skreca? Tez tak macie, czy ja mam trafiony egzemplarz?

reklama
Wozek wrocil, jest ok :) Juz nim bylam na spacerku. Nie jest to wparwdzie Roan jesli chodzi o kola i zawieszenie ale jest fajny i ma szeleczki 5punktowe wiec ok :) Hmmm, tylko gabaryty tez ma niewiele mniejsze niz Roan i nie wiem jak bedzie z wnoszeniem Alana z wozkiem na te 8schodkow(choc wazy mniej) a to byl glowny argument aby go kupic jaki mowilam mojemu M...
A to fotki ze spacerku :-D

Do góry