reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Kamcia, ja bym chciala ten wozek, ale nowy, bo nie wiem czy mozna go naprawic tak, aby w przyszlosci sie nie rozsypal...W sumie ten wozek ma bardzo dobre opinie. I coraz wiecej widze ich jezdzdacych u nas po osiedlu.

A co U Was sie stalo???
no przeciez Ci się nie popsuł tylko śruba wystaje :sorry2: więc to pikuś;-)
u nas... :dry:

[video=youtube;xiDUjHVwES8]http://www.youtube.com/watch?v=xiDUjHVwES8[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
no przeciez Ci się nie popsuł tylko śruba wystaje :sorry2: więc to pikuś;-)
W sumie nawet nie wystaje, ale jest na rurce od oparcia a ta rurka jest za blisko innej rurki i jak sie rozklada, to ta sruba szoruje i blokuje oparcie...trzeba albo rurke odgiac, albo zmienic polozenie sruby. A wolalabym aby nie robili abi ujednego ani drugiego tylko dali nowy wozek :) Bo moim nacieszylam sie godzine :(((

A w tym Twoim to mimo filmiku nie wiem o co chodzi...o to kolko co sie tak obraca? A nie powinno w razie nierownosci? Sama nie wiem, bo nie mialam nigdy wozka ze skretnymi kolami...ten w serwisie jest pierwszy :( Acha, i moj M juz narzreka na te kola-wiec mu pokazalam jak moze sobie je zablokowac ;)

nom kółka mimo wszystko powinny prowadzić się prosto a u mnie się chcwieję , co utrudnia prowadzenie wózka no i na dodatek chamuje go, i nim trzęsie (tam była powierzchnia prosta bo szłam po betonie tylko było w pewnym momencie z górki i zakręt)
ale pytałam innych dziewczyn z takimi kółkami i żadnej się to nie dzieje:no:
więc coś jest nie tak..
no i to nie tylko 1 kółko... ale 2 przednie,.. i jeddno tylnie...:dry:więc masakra
zobacz tu co ten wózek nawet potrafi zrobić...
i jak ja mam jechac do przodu??
[video=youtube;KuRDhe8rklQ]http://www.youtube.com/watch?v=KuRDhe8rklQ[/video]

Ostatnia edycja:
Ech...to faktycznie nie tak. Ale dobrze, ze zwrocilas mi na to uwage. Powiem Ci, ze jak bylam u rodzicow i mialam pozyczona spacerowke to przednie kola podobnie sie zachowoywaly. Jak chcialam Alana ululac i jezdzilam w domu po wykladzinie do przodu i tylu, to przednie kolo nagle sie wykrecalo i wlasnie hamowalo raptownie wozek a ja sie wsciekalam, a myslalam, ze tak mam byc...
A Ty co zrobisz? bedziesz reklamowac?

A jak dlugo macie gwarancje na wozki? Na mojej jest naisane ze 12 miesiecy...a myslalam, ze mam 24 :(

Ech...to faktycznie nie tak. Ale dobrze, ze zwrocilas mi na to uwage. Powiem Ci, ze jak bylam u rodzicow i mialam pozyczona spacerowke to przednie kola podobnie sie zachowoywaly. Jak chcialam Alana ululac i jezdzilam w domu po wykladzinie do przodu i tylu, to przednie kolo nagle sie wykrecalo i wlasnie hamowalo raptownie wozek a ja sie wsciekalam, a myslalam, ze tak mam byc...
A Ty co zrobisz? bedziesz reklamowac?

A jak dlugo macie gwarancje na wozki? Na mojej jest naisane ze 12 miesiecy...a myslalam, ze mam 24 :(

nom.. właśie to nie jest tak jak powinno być.. czasem nagle mi się wózek zatrzymywał bo się koło nagle obkręciło na bok.. więc do przodu nie pojedzie ni chu chu...
daję na reklamacji bo tak ustaliłam ze sprzedającym ze mam im wysłać stelaż i po tym jak na yt zobaczyli jak to chodzi to powiedzieli że jeśli będzie że to wina wózka a nie moja to wymienią na nowy stelaż z 2010r i będzie git..
a jutro przyjeżdża kurier po moją paczuszkę ;-)
i tylko czekać:tak:
a nie wiem na ile mam gwarancję... jak spraawdzę to Ci napiszę.. ide poszukać:-p

jakikolwiek;) ale mnie J ochrzania bo mamy juz wozek, ech te baby;)
a jaki masz wozek??i tak z czasem chyba zmienisz na jakas lzejsza parasolke np maclaren...zreszta nie sluchaj J bo to Ty czesciej uzywasz wozka co??
Ale zgodnie z prawem na podstawie paragonu/faktury muszą przyjąć towar i zwrócić pieniądze!!
zgadzam sie...chyba na zwrot towaru jest jakis tam okres czasu...

reklama
Do góry