reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Ja taki w sobote kupilam :)
jest sliczny, dobrze sie prowadzi. Ja mam turkusowo granatowy. Okrycie na nozki tez dosc solidne(mam porownanie o pozyczanego wozka, ktory jest bardzo podobny), a folia przeciwdeszczowa w komplecie ma dodatkowe dzirki perforacyjne. Ja w sklepie dalam 443zl. Ale ma bardzo wysoko raczke. ja mam 166cm wzrostu i dla mnie to na styk. Idealnie dla mojego M, ktory ma 191cm wzrostu. Wozek ma materacyk, ktory jak dziecko podrosnie sie odpina. ten materacyk super sprawa. Minusem jest koszyk na zakupy. Niby duzy ale przedzielony pretem na pol. Moj wozek niestety rowniez od soboty w serwisie, ale to wada konstrukcyjna-przynajmniej moim zdaniem, a nie jakas typowa usterka. Przycisk regulacji oparcia nie dziala. Wlasciwie przycisk dziala, ale jedna rura z tylu jest za bliso oparcia i oparcie z lewej strony nie chce sie opuszczac bo sruba blokuje. Trzeba cisnac...ciekawe jak to rozwiaza...

Ja mam 157cm. Szkoda ,że u nas w sklepach nie mieli takiego na stanie chociaż wybrałam go dlatego że znajoma ma taki (spodobał mi sie strasznie) , nie zwróciłam uwagi na tą rączkę- jestem przyzwyczajona już do regulowanej.

No ale raczej nie wyjade tym wózkiem na plaże z tymi kółkami ? :D:-)

Ja mam 157cm. Szkoda ,że u nas w sklepach nie mieli takiego na stanie chociaż wybrałam go dlatego że znajoma ma taki (spodobał mi sie strasznie) , nie zwróciłam uwagi na tą rączkę- jestem przyzwyczajona już do regulowanej.

No ale raczej nie wyjade tym wózkiem na plaże z tymi kółkami ? :D:-
)
wtedy chuste :D

Chusta narazie jest u innej mamy bo chciała testować i pożyczyć na wyjazd :-).

A ogólnie to mi chodziło za rok dopiero na tą plaże :zawstydzona/y:w tym niestety kisimy sie w mieście :zawstydzona/y:.
Chociaż nic nie wiadmo jak to bedzie za rok heh.
Mały sam sobie pójdzie.

Royanna daj znać jak się jeździ nim po wertepach:-)

reklama

No ale raczej nie wyjade tym wózkiem na plaże z tymi kółkami ? :D:-)

Chusta narazie jest u innej mamy bo chciała testować i pożyczyć na wyjazd :-).

A ogólnie to mi chodziło za rok dopiero na tą plaże :zawstydzona/y:w tym niestety kisimy sie w mieście :zawstydzona/y:.
Chociaż nic nie wiadmo jak to bedzie za rok heh.
Mały sam sobie pójdzie.

Royanna daj znać jak się jeździ nim po wertepach:-)
Wyjatkowaaona, na pewno dam znac jak tylko wozio wroci z serwisu i go przetestuje. Co do raczki ja tez jestem przyzwyczajona do regulowanej, ale w sdpacerowkach w tej cenie raczej z taka sie nie spotkalam. Wozek na zywo jest naprawde sliczny-lepiej sie prezentuje niz na zdjeciach i nie dziwie Ci sie, ze Ci sie spodobal. Na plaze z wjazdem moze byc problem(ale nie koniecznie, zalezy od plazy, jakie ma zejscie albo zjazd dla wozkow), po sypkim piasku na pewno koszmar(tu i moj Roan ledwo ddaje rade a ma duuuze pompowane kolka)ale po brzgu, na utwardzonym na pewno juz ok.
Jesli myslisz kupowac z mysla o nastepnym roku a teraz masz spacerowke to sie wstrzymaj z kupnem, moze kupisz inny, lzejszy...tylko ze wszystkie spacerowki lekkie maja najczesciej male kolka, a po plazy nie dasz rady nimi. Ala na plaze to juz sam bedzie malec dreptal :))) Ale jesli chcesz aby pojezdzil w tym roku, to polecam-szczegolnie fajny jest ten matreacyk dla maluchow.

Do góry