reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Ja taki w sobote kupilam :)
jest sliczny, dobrze sie prowadzi. Ja mam turkusowo granatowy. Okrycie na nozki tez dosc solidne(mam porownanie o pozyczanego wozka, ktory jest bardzo podobny), a folia przeciwdeszczowa w komplecie ma dodatkowe dzirki perforacyjne. Ja w sklepie dalam 443zl. Ale ma bardzo wysoko raczke. ja mam 166cm wzrostu i dla mnie to na styk. Idealnie dla mojego M, ktory ma 191cm wzrostu. Wozek ma materacyk, ktory jak dziecko podrosnie sie odpina. ten materacyk super sprawa. Minusem jest koszyk na zakupy. Niby duzy ale przedzielony pretem na pol. Moj wozek niestety rowniez od soboty w serwisie, ale to wada konstrukcyjna-przynajmniej moim zdaniem, a nie jakas typowa usterka. Przycisk regulacji oparcia nie dziala. Wlasciwie przycisk dziala, ale jedna rura z tylu jest za bliso oparcia i oparcie z lewej strony nie chce sie opuszczac bo sruba blokuje. Trzeba cisnac...ciekawe jak to rozwiaza...

Royanna a co Ci powiedzieli ci z gwarancji? Nie chcą wymienić na nowy??
W sklepie powiedzieli, ze oni mi nie moga wymienic na nowy:wściekła/y: ani oddac kasy:wściekła/y:. Ze trzeba go wyslac do serwisu na gwarancje. No i mam czekac. Ja mam nadzieje, ze wymienia od reki na nowy, ale pewnosci nie mam, ze tak zrobia. Ale jak beda rozumni i zobacza date zakupu 19.06 sobota godz ok 12:30, a date przyjecia 19.06(sklep czynny do 15tej) to moze w serwisie pojda po rozum do glowy i wymienia...Ale sklepowe nie kazaly dawac kompletu-tzn ochraniacza(oslonki) na nogi i folii przeciwdeszczowej...a ja chcialam, aby byl komplet. Nie wiem jak bedzie.

zadzwoń do serwisu baby desing i się dopytaj , ja miałam problem ze stelażem wózka i wysłałam im email i gościu mi odpisał o nr telefonu a potem oddzwonił , może się po prostu z nimi dogadasz ;)
Napisalam do nich ddzis rano maila. Opisalam cala sytuacje, podalam dane adresowe sklepu i swoje dane. Obawiam sie jednak, ze moze byc juz za pozno, ze mogli juz wozek wczoraj lub dzis wyslac do sklepu. Ale jak nie, to dobrze. A gdyby nawet, niewch wiedza jakie sa sytuacje.
Ale zgodnie z prawem na podstawie paragonu/faktury muszą przyjąć towar i zwrócić pieniądze!!
Wiem, ale nie dalo rady. A ja nie bylam przygotowana na klotnie, nie znalam pdstaw prawnych aby sie bardziej klocic. Dopiero w domu przeczytalam i wiem o co mozna sie ubiegac opierajac na kodeksie cywilnym a o co na ustawie konsumencjiej. Bo te dwie rzyczy sie uzupelniaja. Coz, madry Polak po szkodzie...A m oj maz mnie wkurzyl, bo stwiedrzi-jak umialas tak zalatwilas. On celowo ze mna nie wszedl. Rodzaj protestu na zasadzie: nie chcialem nowego wozka, Ty chcialas to sie martw. Byl wsciekly, ze tyle kasy a kupilam bubel...coz zdaza sie. Wada egzemplarza i tyle. Nawet nowe samochdoy maja usterki-teraz np Toyota-bylo glosno.

reklama
royanna u nas tez problem z wózkiem...

mam nadzieję że Ci dadzą kasę, albo nowy:tak:
Kamcia, ja bym chciala ten wozek, ale nowy, bo nie wiem czy mozna go naprawic tak, aby w przyszlosci sie nie rozsypal...W sumie ten wozek ma bardzo dobre opinie. I coraz wiecej widze ich jezdzdacych u nas po osiedlu.

A co U Was sie stalo???

Do góry