reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

A ja sie zdecydowalam w 99% , ze kupie Alanowi spacerowke Baby Desing Sprint.
Nie jest najtansza, nie jest najdrozsza, ale ma bardzo dobre opinie na ceneo. Porownywalam npp z x-landerami, i per pegro czy jakos tak. Tylko, ze na ceneo pisza, ze wazy 8.5kg, a na stronie producenta ze 10kg. Ale w porownaniu do obecnej spacerowki 14.5 kg to i tak duza roznica. I gabarytowo tez, choc wymiary siedziska te same.
Wózek Baby Design Sprint - zdjęcia, foto, galeria produktu

bardzo dobry wybór, Patula taki miała i byłam zadowolnoa

reklama
Dzieki :)

Ten z zielonym daszkiem wyglada slicznie na zywo.... na zdjeciach faktycznie ten zielony wyglada mdlo... ogolnie to jest bardziej stonowany a limonka na sloneczne dni ;-)

Dzieki dziewczyny.

Aga naklejki posle ci w PL jak ci sie nie spieszy wtedy napewno szybko dojda a nie zgina na poczcie, a co do buzza to nikt mnie jeszcze nie widzial bo dzis bylam z malym na basenie a byl w foteliku i u kolezanki w ogrodku sie lenilismy wiec wozka nie bralam.
Klaudzia nie napisalas ile kosztuja dokladnie u Ciebie te naklejki??Kochana ja tez chce miec taki kolorowy wozek....jakbys slyszalam albo widziala jakas fajna oferte siedziska na ebayu uk to daj mi znac prosze:-)

Wiecie co mnie zastanawia to jak sobie poradzicie w zimie z tymi spacerowkami.Ja ledwo pchałam wózek na duzych pompowanych kołach,moja kolezanka woziła małą od początku w spacerowie GRACO i masakra była.Wózek pchała jak sanie.Ja na zime nie zmieniam,dopiero na wiosnę.POdoba mi się katrenki spacerowka ale jaka droga :-(

Cleo, ja tez sie tym martwie, bo teraz mam istna terenowke(Roan Kortina), ale za ciezka i za duza. Ja mysle, ze jak nie udda mi sie sprzedac wozka starego(a na sile nie bede sprzedawac) to zima bede z niego korzystac. MAm nadzieje, ze Alan wtedy juz bedzie stal sam na nozkach, to wtedy bede wozek osobno znosila a odsobno Alana. No i pocieszam sie, ze zimy sniezne i mocne sa u nas raz na kikka lat. Co 2-3, wiec teraz wypada, ze nie bedzie duzo sniego. Bynajmniej u nas ;)

Wiecie co mnie zastanawia to jak sobie poradzicie w zimie z tymi spacerowkami.Ja ledwo pchałam wózek na duzych pompowanych kołach,moja kolezanka woziła małą od początku w spacerowie GRACO i masakra była.Wózek pchała jak sanie.Ja na zime nie zmieniam,dopiero na wiosnę.POdoba mi się katrenki spacerowka ale jaka droga :-(
Zimą wróce do spacerówki z 3packu (taka cieżka z pompowanymi kołami) ale do tego czasu jeszcze PÓŁ ROKU ;-) Poza tym jak dzieci nauczą sie drpetac to nei będa chciały robić nic innego. Kwestia tylko ze takie dziecko szybko sie meczy i nóżki bolą.. po to ten wózek.. :tak:
A póki co jest lato, gorąc i kilka kg mniej do pchania napewno robi róznicę.. ;-)
Wiadomo ze to tez kwestia finansowa ale tzw "zwykła" spacerówkę której nic nie brakuje moim zdaniem mozna dostać za 100zl :tak:

Zimą wróce do spacerówki z 3packu (taka cieżka z pompowanymi kołami) ale do tego czasu jeszcze PÓŁ ROKU ;-) Poza tym jak dzieci nauczą sie drpetac to nei będa chciały robić nic innego. Kwestia tylko ze takie dziecko szybko sie meczy i nóżki bolą.. po to ten wózek.. :tak:
A póki co jest lato, gorąc i kilka kg mniej do pchania napewno robi róznicę.. ;-)
Wiadomo ze to tez kwestia finansowa ale tzw "zwykła" spacerówkę której nic nie brakuje moim zdaniem mozna dostać za 100zl :tak:
chyba taka zwykla parasolka ;]

reklama
Do góry