A
aga4444
Gość
Agus specjalnie dla Ciebie buzz z parasolka ale parasolka zalozona tylko do zdjecia bo nie bylo duzego slonca i zapomnialam ja ladnie wygiac wiec wyglada tak sobie. W rzeczywistosci ladniej sie prezentuje.
A co do tunningu to mnie przejzalas hehehe ale nie mam czasu tego zrobic bo musze najpierw uprac obydwa siedziska bo Olek zas namarasil tak ze wyglada jakby sie tam ktos zwymiotowal hehe a drugi ma oliwke bo przez przypadek wsadzilam Olivera do wozka po kapieli a mial na sobie Oliwke no i same tluste plamy sa. Mam nadzieje ze zejdzie ;-)
dzięki:-) Klaudia a tą parasolkę można zamontować przy siedzisku??
co do tuningu to super to napewno będzie wyglądało :-)musisz koniecznie się pochwalic :-)
ja bym czerwone siedzisko jeszcze chciała
A my dziś dostałyśmy maclarena po córci znajomych, z zastrzeżeniem że na wakacyjne wyjazdy jeszcze im go użyczymy. Na razie myję i piorę, bo od zeszłego lata stał w piwnicy. Kurcze tylko rączki się lepią, ale to podobno w maclarenach się zdarza po kilku latach
pokaż pokaż :-):-):-):-)
ten tez fajny, ale wiecie jak to jest jak sobie czlowiek cos upatrzy to koniec....rozmawialam z D i stwierdzilam, ze od poczatku w zasadzie na wszystkim oszczedzamy dla malej ( kupujemy uzywane itp) wiec jak raz kupimy nowy drozszy wozek to znowu nie bedzie taka wielka ekstrawagancja, zawlaszcza, ze bedzie to w ramach prezentu na chrzciny, a wozeczek jest to jednak cos co jest przedmiotem codziennego uzytku, a nie np jakas droga zabawka czy cos takiego :-)
Katerenki zdecydowanie gracco :-):-)
a też tak mam jak zobaczyłam pierwszy raz buzza na wakacjach w zeszłym roku to już żaden inny mi się tak nie podobał i mam tak do dziś:-):-)
wiesz co ja wypralam swoje siedzisko w pralce na 30stopni progeram delikatny i tylko 30min i wyglada teraz jak nowe..wec moze tez sprobuj w pralce...bo recznie to chyba nie da sie tak dobrze doprac??
Klaudia po ile na ebayu mozna dostac takie siedziska capri ale cale z tym stelazen(taki zestaw jak Ty kupilas capri)
Dziewczyny a co sadzicie o takich wozkach:
I' coo Pluto Black With Raincover on eBay (end time 02-Jul-10 14:55:50 BST) albo
Silvercross Dazzle Buggy in Grape NEW silver cross on eBay (end time 29-Jun-10 14:36:40 BST) i czy ten drugi fiolet pasuje dla chlopca??
też słyszałam że w pralce można prać i że się nic nie dzieje:-)
gosia zdecydowanie ico ten drugi mi się nie podoba
Nooo i pierze sie pierwszy wklad do buzza :-) na razie limonka... a zaraz jak sie wypierze to wsadze capri.... achhhh juz sie doczekac nie moge hehehe
ale fajnie:-):-):-):-)
Gosiu zapomnialam Ci dopisac w poprzednim poscie ze te naklejki na buzzie sa tak wyrazne bo nowe.... te oryginalne na buzzie nie wygladaja tak ladnie i sa mniej widoczne. Pewnie u Was na allegro tez sa nie? Te stare mozna bardzo latwo zmyc jakims specyfikiem do zmywania naklejek, gum do zucia itp schodza bardzo latwo.... a jakbys nie znalazla na allegro a chcialabys nowe to daj znac, na ebayu kosztuja okolo 2/3 funty to moglabym Ci wyslac ;-)
mi się zaczynają ścierać z jednej strony:-(