reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Agus specjalnie dla Ciebie buzz z parasolka ale parasolka zalozona tylko do zdjecia bo nie bylo duzego slonca i zapomnialam ja ladnie wygiac wiec wyglada tak sobie. W rzeczywistosci ladniej sie prezentuje.
A co do tunningu to mnie przejzalas hehehe ale nie mam czasu tego zrobic bo musze najpierw uprac obydwa siedziska bo Olek zas namarasil tak ze wyglada jakby sie tam ktos zwymiotowal hehe a drugi ma oliwke bo przez przypadek wsadzilam Olivera do wozka po kapieli a mial na sobie Oliwke no i same tluste plamy sa. Mam nadzieje ze zejdzie ;-)

dzięki:-) Klaudia a tą parasolkę można zamontować przy siedzisku??
co do tuningu to super to napewno będzie wyglądało :-)musisz koniecznie się pochwalic :-)
ja bym czerwone siedzisko jeszcze chciała

A my dziś dostałyśmy maclarena po córci znajomych, z zastrzeżeniem że na wakacyjne wyjazdy jeszcze im go użyczymy. Na razie myję i piorę, bo od zeszłego lata stał w piwnicy. Kurcze tylko rączki się lepią, ale to podobno w maclarenach się zdarza po kilku latach

pokaż pokaż :-):-):-):-)

ten tez fajny, ale wiecie jak to jest jak sobie czlowiek cos upatrzy to koniec....:-D rozmawialam z D i stwierdzilam, ze od poczatku w zasadzie na wszystkim oszczedzamy dla malej ( kupujemy uzywane itp) wiec jak raz kupimy nowy drozszy wozek to znowu nie bedzie taka wielka ekstrawagancja, zawlaszcza, ze bedzie to w ramach prezentu na chrzciny, a wozeczek jest to jednak cos co jest przedmiotem codziennego uzytku, a nie np jakas droga zabawka czy cos takiego :-)

Katerenki zdecydowanie gracco :-):-)
a też tak mam jak zobaczyłam pierwszy raz buzza na wakacjach w zeszłym roku to już żaden inny mi się tak nie podobał i mam tak do dziś:-):-)

wiesz co ja wypralam swoje siedzisko w pralce na 30stopni progeram delikatny i tylko 30min i wyglada teraz jak nowe..wec moze tez sprobuj w pralce...bo recznie to chyba nie da sie tak dobrze doprac??
Klaudia po ile na ebayu mozna dostac takie siedziska capri ale cale z tym stelazen(taki zestaw jak Ty kupilas capri)
Dziewczyny a co sadzicie o takich wozkach:
I' coo Pluto Black With Raincover on eBay (end time 02-Jul-10 14:55:50 BST) albo
Silvercross Dazzle Buggy in Grape NEW silver cross on eBay (end time 29-Jun-10 14:36:40 BST) i czy ten drugi fiolet pasuje dla chlopca??

też słyszałam że w pralce można prać i że się nic nie dzieje:-)
gosia zdecydowanie ico ten drugi mi się nie podoba

Nooo i pierze sie pierwszy wklad do buzza :-) na razie limonka... a zaraz jak sie wypierze to wsadze capri.... achhhh juz sie doczekac nie moge hehehe

ale fajnie:-):-):-):-)

Gosiu zapomnialam Ci dopisac w poprzednim poscie ze te naklejki na buzzie sa tak wyrazne bo nowe.... te oryginalne na buzzie nie wygladaja tak ladnie i sa mniej widoczne. Pewnie u Was na allegro tez sa nie? Te stare mozna bardzo latwo zmyc jakims specyfikiem do zmywania naklejek, gum do zucia itp schodza bardzo latwo.... a jakbys nie znalazla na allegro a chcialabys nowe to daj znac, na ebayu kosztuja okolo 2/3 funty to moglabym Ci wyslac ;-)

mi się zaczynają ścierać z jednej strony:-(

reklama
dzięki:-) Klaudia a tą parasolkę można zamontować przy siedzisku??
co do tuningu to super to napewno będzie wyglądało :-)musisz koniecznie się pochwalic :-)
ja bym czerwone siedzisko jeszcze chciała

Pierwsze wyprane juz sie drugie pierze i ZAJEBI..... po plamach ani sladu... nawet oliwka zeszla i stare plamy ktorych recznie nie dalam rady sprac... jak tylko wyschna to poskladam i zrobie sesje zdjeciowa :)

co do parasolki to najlepiej na ramie bo przy siedzisku nie bardzo jest jak bo siedzisko jest przymontowane do stelaza i nie ma o co zaczepic no a na ramie sie swietnie spisuje... jak porobie pozniej buzza to zerkne jeszcze na ta parasolke i dam Ci znac...

a co do czerwonego wkladu to wlasnie pisalam ze tez by mi sie podobal ale juz naprawde nie mialabym go gdzie dac.... a rodzice wyrzuciliby mnie z domu hehe

tanio 30 zl za naklejki ???? :szok: matkoooo to ja tu 3 funty zaplacilam to i tak polowa z tego co bys w PL musiala dac a dla mnie 3 funty tutaj to jak 3 zl w PL. masakra z tymi waszymi cenami.

Nie lubie calych czarnych wozkow... wogole za czarnymi nie przepadam a co dopiero jeszcze czarna rama.... a bialy faktycznie wogole nie praktyczny... moja limonka juz jest niepraktyczna a co dopiero biel.... wlasnie sie wypralo siedzisko... ide sprawdzic czy wszystko z nim ok.... ale mam stracha bo ta limonka to calkiem inny material od capri.... trzymac kciuki prosze ;-)
Klaudzia to 30zl plus wysylka..jak cos to sie do ciebie usmiechne i mozebys mi kupila i przywiozla jak bedziezz na urlopie w Pl...a czemu material na limonce jest inny niz ten z capri??
a też tak mam jak zobaczyłam pierwszy raz buzza na wakacjach w zeszłym roku to już żaden inny mi się tak nie podobał i mam tak do dziś:-):-)

też słyszałam że w pralce można prać i że się nic nie dzieje:-)
gosia zdecydowanie ico ten drugi mi się nie podoba

ale fajnie:-):-):-):-)

mi tez sie napisy scieraja powoli...ale te na zdjeciu od Klaudi sa rewelacyjne i strasznie wyrazne...Aga moze Ty tez chcesz takie napisy to koszt wysylki bedzie niejszy...
Ja tez sie w buzzie zakochalam na duzo przed zajsciem w ciage...i jak widzialam jakis to tylko wzdychalam a moj m sie ze mnie smial hehe
Pierwsze wyprane juz sie drugie pierze i ZAJEBI..... po plamach ani sladu... nawet oliwka zeszla i stare plamy ktorych recznie nie dalam rady sprac... jak tylko wyschna to poskladam i zrobie sesje zdjeciowa :)

co do parasolki to najlepiej na ramie bo przy siedzisku nie bardzo jest jak bo siedzisko jest przymontowane do stelaza i nie ma o co zaczepic no a na ramie sie swietnie spisuje... jak porobie pozniej buzza to zerkne jeszcze na ta parasolke i dam Ci znac...

a co do czerwonego wkladu to wlasnie pisalam ze tez by mi sie podobal ale juz naprawde nie mialabym go gdzie dac.... a rodzice wyrzuciliby mnie z domu hehe
a mowilam ze w pralce bedzie dobrze.ja tez sie cykalam ze cos moze sie z nim stac ale jest super:-)tylko wkurza mnie przyczepianie tego siedziska...najpierw zachaczasz o te czarne co sie wsuwa w stelaz a potem pasy sie montuje??

tu jest za 50dych ale jeszcze wysylka http://cgi.ebay.co.uk/Quinny-Buzz-S...hair_Accessories_parts_ET&hash=item335de0c238

Ostatnia edycja:
Klaudzia to 30zl plus wysylka..jak cos to sie do ciebie usmiechne i mozebys mi kupila i przywiozla jak bedziezz na urlopie w Pl...a czemu material na limonce jest inny niz ten z capri??

mi tez sie napisy scieraja powoli...ale te na zdjeciu od Klaudi sa rewelacyjne i strasznie wyrazne...Aga moze Ty tez chcesz takie napisy to koszt wysylki bedzie niejszy...
Ja tez sie w buzzie zakochalam na duzo przed zajsciem w ciage...i jak widzialam jakis to tylko wzdychalam a moj m sie ze mnie smial hehe

a mowilam ze w pralce bedzie dobrze.ja tez sie cykalam ze cos moze sie z nim stac ale jest super:-)tylko wkurza mnie przyczepianie tego siedziska...najpierw zachaczasz o te czarne co sie wsuwa w stelaz a potem pasy sie montuje??

tu jest za 50dych ale jeszcze wysylka Quinny Buzz Seat Unit and Hood In Strawberry,Excellent on eBay (end time 17-Jun-10 16:26:23 BST)

MASAKRA z tymi cenami!!!!! Nie ma problemu z tymi napisami, listem wam moge poslac (50 pensow za znaczek hehe) to wychodzi Was o wiele taniej. Jak tylko chcecie to dajcie znac. Oryginalne nie sa tak ladne jak te naklejkowe. No i faktycznie rzucaja sie w oczy. Mozna tez w innych kolorach zamowic napisy, zielonym czy niebieskim ale ja wolalam czarne zeby wygladaly jak najabardziej realnie ;-) przyklejenie trwa sekunde.
Moglybyscie nawet zapytac w jakims sklepie gdzie robia naklejki na szyldy itp i mysle ze by wam mogli zrobic takie tez za grosze. U mnie w Skoczowie byl taki wlasnie sklep gdzie robili na zamowienie.

Wklady sa juz wyprane. wygladaja idealnie. Teraz tylko czekam az wyschna ale juz im niewiele brakuje ;-) zjadlam obiad i sie leniwie ale jak tylko pouklada mi sie w brzuchu a Oli bedzie grzeczny to pozakladam wszystko i zabieram sie za zdjecia. Mam nadzieje ze bedzie to pasowac.

Jezeli chodzi o material to nie wiem czemu jest inny ale ten capri to taki sztywniejszy cos a la fotelik do karmienia a limonka strasznie delikatny material taka satynka nalozona na gabke. Montuje tak ze napierw ten czarny paseczek montuje u samej gory na szynie a pozniej rownoczesnie boczne i pasy.... troche meczarni przy tym ale i tak nie jest najgorzej.

Z maxi cosi fotelika tez pralam pokrowiec kiedys i nawet latwo sie to wszystko zaklada i sciaga ;-)

Gosia sliczny ten truskawkowy wklad. choc w rzeczywistosci o wiele ladniejszy niz na zdjeciach. I malo chce za niego!!!! nawet przesylka nie tak drogo jak myslalam. no ale na zl to juz inna kwota...

Klaudzia gdzie tuning??fakt fajny ten truskawkowy ale jest tj piszesz dla Ciebie 50F to jak 50zl a dla mnie to juz 250zl...narazie ie kupuje moze cos na jesien..mojemu m ukradli rower i szuka eraz w londynie wiec moze jakos uda mi sie trafic jakies w miare rozsadne siedzisko do buzza..co do naklejek mi sie nie spieszy i jak sie zdecyduje to mozebys mogla mi przywiesc do Pl i wyslac PP??bo ja sie obawiam ze jakbys wysyala z uk to mogloby nie dojsc??

co do mojego wozka to juz stoi gotowy na spacer...nowe kola mam,nowa raczke i ogolnie wszystkie czarne elementy na stelazu..to co mi najbardziej szwankowalo cyzli skladanie i rozkladanie dziala teraz idealnie:-)

Klaudzia a czyscilas jakos bude od spacerowki albo od gondoli??bo mi sie troszke pobrudzilo siedzisko z tylu i nie wiem czym to czyscic??Ty jestes specjalistka wiec napewno cos doradzisz:-)

Klaudzia gdzie tuning??fakt fajny ten truskawkowy ale jest tj piszesz dla Ciebie 50F to jak 50zl a dla mnie to juz 250zl...narazie ie kupuje moze cos na jesien..mojemu m ukradli rower i szuka eraz w londynie wiec moze jakos uda mi sie trafic jakies w miare rozsadne siedzisko do buzza..co do naklejek mi sie nie spieszy i jak sie zdecyduje to mozebys mogla mi przywiesc do Pl i wyslac PP??bo ja sie obawiam ze jakbys wysyala z uk to mogloby nie dojsc??

co do mojego wozka to juz stoi gotowy na spacer...nowe kola mam,nowa raczke i ogolnie wszystkie czarne elementy na stelazu..to co mi najbardziej szwankowalo cyzli skladanie i rozkladanie dziala teraz idealnie:-)

TEŻ CZEKAM NA TUNING:-):-)CO DO SIEDZISK TO RACJA UWAŻAM ŻE TO NIE SPRAWIEDLIWE:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:

Gosia super że ci naprawili wozio

co do naklejek to ja bym też prosila one chyba malutkie są co??

Klaudzia a czyscilas jakos bude od spacerowki albo od gondoli??bo mi sie troszke pobrudzilo siedzisko z tylu i nie wiem czym to czyscic??Ty jestes specjalistka wiec napewno cos doradzisz:-)

To ja bym była chętna. Ugadamy sie na priv. ;-)

TEŻ CZEKAM NA TUNING:-):-)CO DO SIEDZISK TO RACJA UWAŻAM ŻE TO NIE SPRAWIEDLIWE:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:

Gosia super że ci naprawili wozio

co do naklejek to ja bym też prosila one chyba malutkie są co??

Dziewczyny piszcie na priva czy chcecie te naklejki i na jaki adres wyslac jak dojda :) A no i z Anglii dojda tylko czasami dochodza z lekkim opoznieniem ale z reguly do 5 dni powinno dojsc. Normalnym listem, zmieszcza sie do koperty bo mi tez posylali w zwyklej kopercie. No chyba ze sie wstrzymacie i posle wam w PL zeby napewno doszly. Wybor zostawiam wam :)

Gosiu reszte materialow jedynie w wannie lub ogrodzie... proszek, miekka gabka i tyle... delikatnie zeby nie zmeszyc materialu ale ogolnie troszke potrzec tez mozna. Najwyzej mozesz dac troszke plynu do mycia naczyn zeby uzyskac piany ;-)

Dziewczyny ale jestescie niecierpliwe hehe. Przeciez material musi wyschnac!!! :-D

Ale dzis sloneczko i zmobilizowalam sie do mini sesji.

SPECJALNIE DLA BUZZOMANIACZEK prezentuje BUZZCandy! :-D

DSC06401.jpgDSC06400.jpgDSC06406.jpg
DSC06394.jpgDSC06407.jpg

reklama
Do góry