reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Dziewczyny piszcie na priva czy chcecie te naklejki i na jaki adres wyslac jak dojda :) A no i z Anglii dojda tylko czasami dochodza z lekkim opoznieniem ale z reguly do 5 dni powinno dojsc. Normalnym listem, zmieszcza sie do koperty bo mi tez posylali w zwyklej kopercie. No chyba ze sie wstrzymacie i posle wam w PL zeby napewno doszly. Wybor zostawiam wam :)

klaudia ja bym chciała mi się nie śpieszy moge poczekać aż w PL będziesz:-) jak ci to nie robi różnicy

Dziewczyny ale jestescie niecierpliwe hehe. Przeciez material musi wyschnac!!! :-D

Ale dzis sloneczko i zmobilizowalam sie do mini sesji.

SPECJALNIE DLA BUZZOMANIACZEK prezentuje BUZZCandy! :-D

czad:-):-) bardzo mi się podoba ale muszą się za tobą oglądać takiego buzza na 100% nikt nie ma :-):-) WYPAS

klaudzia ten z niebieskim daszkiem ,fajnie wygląda, fajne kolorki
ale ten z zielonym daszkiem już mniej;-)

Dzieki :)

Ten z zielonym daszkiem wyglada slicznie na zywo.... na zdjeciach faktycznie ten zielony wyglada mdlo... ogolnie to jest bardziej stonowany a limonka na sloneczne dni ;-)

Dzieki dziewczyny.

Aga naklejki posle ci w PL jak ci sie nie spieszy wtedy napewno szybko dojda a nie zgina na poczcie, a co do buzza to nikt mnie jeszcze nie widzial bo dzis bylam z malym na basenie a byl w foteliku i u kolezanki w ogrodku sie lenilismy wiec wozka nie bralam.

ja was czytam z odskoku i pogubilam sie....
Klaudzia ty masz 2 siedziska roznego koloru? <zielony i niebieski> i tuning sama se zrobilas??? :)

pomysłowa jestes :d nikt takiego nie ma Buzzaaaaa :) hihihihiihih

tak 2 siedziska mam i teraz se je wymieszalam ;-) dziekuje :*

no włąneie chodzi tylko o kolor tej zieleni... taki żywszy by sie przydał...
a ten jest taki jakby szarawozielony stąd moje zdanie..
ale pierwszy super:tak:

Kolorek w rzeczywistosci jest bardziej jak zielona trawka, szaro wyszlo tylko na focie a ja lubie czasami spokojniejsze kolorki na deszczowa pogode. przynajmniej sie nie wybrudzi tak szybko jak limonkowy ;-)

a ja wam powiem ze moj wozek tez ludzi przyciaga ;P nawet jeden pan <młody> spytal gdzie taki wozek mozna kupic hahahahah :D chyba jego zona byla w ciazy <tam mysle> hahaha no a pozatum Klaudzia moj Maz powiedzial ze jestes pomysłowa :D

A ja sie zdecydowalam w 99% , ze kupie Alanowi spacerowke Baby Desing Sprint.
Nie jest najtansza, nie jest najdrozsza, ale ma bardzo dobre opinie na ceneo. Porownywalam npp z x-landerami, i per pegro czy jakos tak. Tylko, ze na ceneo pisza, ze wazy 8.5kg, a na stronie producenta ze 10kg. Ale w porownaniu do obecnej spacerowki 14.5 kg to i tak duza roznica. I gabarytowo tez, choc wymiary siedziska te same.
Wózek Baby Design Sprint - zdjęcia, foto, galeria produktu

A ja sie zdecydowalam w 99% , ze kupie Alanowi spacerowke Baby Desing Sprint.
Nie jest najtansza, nie jest najdrozsza, ale ma bardzo dobre opinie na ceneo. Porownywalam npp z x-landerami, i per pegro czy jakos tak. Tylko, ze na ceneo pisza, ze wazy 8.5kg, a na stronie producenta ze 10kg. Ale w porownaniu do obecnej spacerowki 14.5 kg to i tak duza roznica. I gabarytowo tez, choc wymiary siedziska te same.
Wózek Baby Design Sprint - zdjęcia, foto, galeria produktu

Bardzo ladna :tak: a jaki kolorek ?

reklama
a ja wam powiem ze moj wozek tez ludzi przyciaga ;P nawet jeden pan <młody> spytal gdzie taki wozek mozna kupic hahahahah :D chyba jego zona byla w ciazy <tam mysle> hahaha no a pozatum Klaudzia moj Maz powiedzial ze jestes pomysłowa :D
u mnie była raz też sytuacja tak a(jak Vi była jeszzcze w gondoli) że byliśmy na zakupach i ja miałam małą na rękach bo zaczęła płakać , a D prowadził wózio, i w sklepie dziecięcym nie mógł z wózkiem się zmieścić do regału to zostawił z boku i podszedł sam, a babka w ciąży podeszła do wózka mojego i mówi do męża że ten jej się podoba i chce kupić, a ja mówię że to mój:-D:-D:-D sie czerwona zrobiła i przeprosiła,...
a tak to też się oglądają wszyscy bo tu mały wybór kolorków

Do góry