reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
a ja zmienię trochę temat, chciałam dodać że w moim rozwalającym sikę wózku zaczyna ósemkować się tylnie koło:sorry:
muszze jak najszybciej znaleźć kurieraa żeby dać wózio do reklamacji(już wszystko ustalone wymienią mi cały stelaż na ten z 2010r:cool2:)

Aga a wiesz ze tez wczoraj ogladalam na allegro ten wozek co Royance wklejalas..podobal mi sie wizualnie ale opinie mnie ostudzily:-)Aga jak Ty wnosisz teraz wozio??zostawiasz na dole i niesiesz Igiego a potem wracasz po wozek??

Kamcia to chyba dobrze ze nowy stelaz dostaniesz??

Aga a wiesz ze tez wczoraj ogladalam na allegro ten wozek co Royance wklejalas..podobal mi sie wizualnie ale opinie mnie ostudzily:-)Aga jak Ty wnosisz teraz wozio??zostawiasz na dole i niesiesz Igiego a potem wracasz po wozek??

Kamcia to chyba dobrze ze nowy stelaz dostaniesz??

no wizualnie fajny:-):-) zresztą cena też ale opinie...

Gosia ja od poczatku pierw znoszę stelaż a potem Igiego w siedzisku a wcześniej Igiego w gondoli tak mi się najlepiej wnosi i wynosi:-):-)

Aga444, ja mieszkam na 8pietrze i mam winde, ale bardzo mala i drzwi do niej bardzo waskie i w dodatku nie do konca sie wsuwaja, wiec jak wjezddzam Roanem to musze go pchac brzuchem a drzwi przytrzyamc po bokach. Wchodzi na styk. I musze raczke skladac troche. Aby dojsc do windy mam z 8 schodkow, na szczescie szerokie dosc. Ale i tak mam juz dosc dzwigania mojego wozka ktory ma ogromne gabaryty. Ale sprawdza sie super :)))

A Ty to sie nanosisz...Ja tak wnosilam Maciejka, miesdzkalam na 3 pietrze. Najpierw Macio, potem np gondola, a potem stelaz, a na spacer na odwrot...ale to inne miasto i mieszkanie ;)

royanna a Maćka zostawialas na dole samoego ? :D:D:D

ja na 3 pietrze mieszkam i zniesc zniose wozek i Pawła w srodku... ledwo ale zniose ale wniesc... nigdy ...:| temu chodze mniej wiecej tak ze jak musze wracac to zostawiam na dole a maz gora 20min wraca do domu i go wnosi ...

reklama
Aga444, ja mieszkam na 8pietrze i mam winde,

A Ty to sie nanosisz...Ja tak wnosilam Maciejka, miesdzkalam na 3 pietrze. Najpierw Macio, potem np gondola, a potem stelaz, a na spacer na odwrot...ale to inne miasto i mieszkanie ;)

JAK BY SIĘ WINDA ZEPSUŁA TO BYM SIĘ ZAŁAMAŁA 8 p
ANIA ALE JA NA 2 RAZY NIE NA 3 BO JA IGIEGO Z SIEDZISKIEM NA RAZ I STELAŻ NA 2 BUZZ MA TO DO SIEBIE ŻE BANALNIE SIĘ GO NA CZĘŚCI DZIELI:-)

Do góry