reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

ten tez fajny, ale wiecie jak to jest jak sobie czlowiek cos upatrzy to koniec....:-D rozmawialam z D i stwierdzilam, ze od poczatku w zasadzie na wszystkim oszczedzamy dla malej ( kupujemy uzywane itp) wiec jak raz kupimy nowy drozszy wozek to znowu nie bedzie taka wielka ekstrawagancja, zawlaszcza, ze bedzie to w ramach prezentu na chrzciny, a wozeczek jest to jednak cos co jest przedmiotem codziennego uzytku, a nie np jakas droga zabawka czy cos takiego :-)
katrenki masz rację... ja jak tylko zobaczyłam go na ulicy to się zakochałam:tak:
widzisz, wstawłam linka i od razu Ci się spodobał.. czyli dlaczego miałabyś go nie brać??
ja narazie niestety mamy spacerówkę:-( i to drogi wózio był więc nie mogę kupić..
ale Ty kupuj i się nie zastanawiaj...:tak:

reklama
ten też ładniusi:tak:
i ma śliczny kolorek... bardzo... taki delkatny zielony:happy2:
mi się też jeszcze jedna spaceróweczka podobna w smyth ale nie ma jej na stronce :-(musiałabym zdjęcie zrobić:-p ma fiolwtowy kolor, choć widziałam też w brązie:tak:

Ostatnia edycja:
babeczki za godzinke bede miec swoj stelaz:-)ale sie ciesze:-)jak pogoda pozwoli to na spacerek smigniemy buzzem:-)
katerenki buzzz :-):-):-):-)

wiesz zastanowiła bym się też na twoim miejscu nad takim jak ma Ania popatrz i w fiolecie też jest:VECTOR LITE_ESPIRO_ZESTAW 3W1_+NEO_W-0ZL 7,5KG (1075864643) - Aukcje internetowe Allegro
Katerenka wlasnie ten wozio co ma Ania tez sliczny ale wiem jak to jest jak juz sie na cos uprzesz to nie ma zmiluj sie:-)
Agus specjalnie dla Ciebie buzz z parasolka ale parasolka zalozona tylko do zdjecia bo nie bylo duzego slonca i zapomnialam ja ladnie wygiac wiec wyglada tak sobie. W rzeczywistosci ladniej sie prezentuje.

Zobacz załącznik 255785

A co do tunningu to mnie przejzalas hehehe ale nie mam czasu tego zrobic bo musze najpierw uprac obydwa siedziska bo Olek zas namarasil tak ze wyglada jakby sie tam ktos zwymiotowal hehe a drugi ma oliwke bo przez przypadek wsadzilam Olivera do wozka po kapieli a mial na sobie Oliwke no i same tluste plamy sa. Mam nadzieje ze zejdzie ;-)
a co to za tuning sie szykuje??kolorkow??jak tak to tez czekam z niecierpliwoscia:-)Klaudia rewelacyjnie sie Twoj buzz prezentuje jak nowka...i te napisy takie wyrazne:-)wiesz co ja wypralam swoje siedzisko w pralce na 30stopni progeram delikatny i tylko 30min i wyglada teraz jak nowe..wec moze tez sprobuj w pralce...bo recznie to chyba nie da sie tak dobrze doprac??
Klaudia po ile na ebayu mozna dostac takie siedziska capri ale cale z tym stelazen(taki zestaw jak Ty kupilas capri)
A my dziś dostałyśmy maclarena po córci znajomych, z zastrzeżeniem że na wakacyjne wyjazdy jeszcze im go użyczymy. Na razie myję i piorę, bo od zeszłego lata stał w piwnicy. Kurcze tylko rączki się lepią, ale to podobno w maclarenach się zdarza po kilku latach
A jaki maclaren dostaliscie??
ja tak mialam z buzzem. Kazdy pokazywal mi setki innych wozkow a ja i tak zawsze wracalam do buzza. No a powiedz mi czemu chcesz taki wozeczek kupic a nie zwykla spacerowke albo taka naprawde lekutka ? bo przeciez mialas wozeczek? chyba ze cos mnie ominelo i Ci sie zepsol albo cos?

No ja mam wsumie latwo bo parasolke przeklada sie jednym ruchem ;-) a Ty pewnie masz taka na skrecanie?
ja mialam tak samo z buzzem jak Ty zreszta pamietasz nasze rozterki na poczatku na temat wozka hehe:-)
tu jest link BRAND NEW BRITAX B-SMART 4 PUSHCHAIR IN AURORA GREEN on eBay (end time 20-Jun-10 12:07:59 BST)
no gdybym juz zainwestowala w jakis wozek to tez bym teraz nie wymyslala nastepnego, a tak to moge sobie pozwolic :-)
mi sie srednio ten britax podoba..100%ladniejszy ten graco:-)

Dziewczyny a co sadzicie o takich wozkach:
I' coo Pluto Black With Raincover on eBay (end time 02-Jul-10 14:55:50 BST) albo
Silvercross Dazzle Buggy in Grape NEW silver cross on eBay (end time 29-Jun-10 14:36:40 BST) i czy ten drugi fiolet pasuje dla chlopca??

Ostatnia edycja:
tu jest link BRAND NEW BRITAX B-SMART 4 PUSHCHAIR IN AURORA GREEN on eBay (end time 20-Jun-10 12:07:59 BST)
no gdybym juz zainwestowala w jakis wozek to tez bym teraz nie wymyslala nastepnego, a tak to moge sobie pozwolic :-)

Graco o wiele ladniejszy!!!! zdecydowanie... choc britax tez ma swoj urok no i kolorek ladny.

babeczki za godzinke bede miec swoj stelaz:-)ale sie ciesze:-)jak pogoda pozwoli to na spacerek smigniemy buzzem:-)

a co to za tuning sie szykuje??kolorkow??jak tak to tez czekam z niecierpliwoscia:-)Klaudia rewelacyjnie sie Twoj buzz prezentuje jak nowka...i te napisy takie wyrazne:-)wiesz co ja wypralam swoje siedzisko w pralce na 30stopni progeram delikatny i tylko 30min i wyglada teraz jak nowe..wec moze tez sprobuj w pralce...bo recznie to chyba nie da sie tak dobrze doprac??
Klaudia po ile na ebayu mozna dostac takie siedziska capri ale cale z tym stelazen(taki zestaw jak Ty kupilas capri)

Dziewczyny a co sadzicie o takich wozkach:
I' coo Pluto Black With Raincover on eBay (end time 02-Jul-10 14:55:50 BST) albo
Silvercross Dazzle Buggy in Grape NEW silver cross on eBay (end time 29-Jun-10 14:36:40 BST) i czy ten drugi fiolet pasuje dla chlopca??

a wiec: tunning faktycznie mysle ze juz dzis bedzie.... na spacer najwyzej pojdziemy z fotelikiem. choc cos mi sie zdaje ze za chwile lunie bo zaniesione na calego....

Super ze wypralas w pralce.... recznie faktycznie jest ciezko ale daje rady gorzej tylko z wykreceniem pozniej no i suszeniem bo wody sie w tym tyle zbiera ze ciezko mi same to podniesc.... wrzuce dzis do pralki tez ;-) aleeee super hehehe bo nie moglam sie za to zabrac....

jezeli chodzi o siedzisko capri ze stelazem ja dalam chyba 50 funtow juz nie pamietam ale mniej wiecej tyle... tyle ze sama sobie odebralam bo bylo w miare blisko... z przesylka wychodzi o wiele drozej... zerknij sobie na ebayu "buzz seat" i napewno pojawia ci sie inne. Mi to sie podoba jeszcze to czerwone z nowej serii ale na razie nie mysle o kupnie a przynajmniej sie staram hehehe.

a co do wozeczkow ktore pokazalas to jak mam byc szczera to o wiele bardziej podoba mi sie ten pierwszy. silver cross z linku kojarzy mi sie z wozkami sprzed wojny hehe i ja sama nie kupilabym w tym kolorku dla chlopca, ale wiem ze od dawna ci sie podobaly nie?

No a dla BUZZOMANIACZEK widzialam nowego buzza w kolorze...... ROZOWYM ! fuuuujjjj.... taki swinski kolor polaczony z przeslodzona landrynka....

Nooo i pierze sie pierwszy wklad do buzza :-) na razie limonka... a zaraz jak sie wypierze to wsadze capri.... achhhh juz sie doczekac nie moge hehehe

Gosiu zapomnialam Ci dopisac w poprzednim poscie ze te naklejki na buzzie sa tak wyrazne bo nowe.... te oryginalne na buzzie nie wygladaja tak ladnie i sa mniej widoczne. Pewnie u Was na allegro tez sa nie? Te stare mozna bardzo latwo zmyc jakims specyfikiem do zmywania naklejek, gum do zucia itp schodza bardzo latwo.... a jakbys nie znalazla na allegro a chcialabys nowe to daj znac, na ebayu kosztuja okolo 2/3 funty to moglabym Ci wyslac ;-)

Klaudia na allegro sa takie naklejki po chyba 30zl wiec nie drogo...tez widzialam nowe buzzy i widzialam tego rozowego ae tylko na necie...sa tez cale czarne lacznie ze stelazem,i cale biale wg mnie nie praktyczne...

Przyszedl stelaz i dali mi nowe tylnie kola i nowa cala raczka i jakies tak elementy na stelazu pozniej przetesuje jak dziala...co do tych linkow to powiem Ci szczesze ze ten dazzle tak zabawkowo wyglada..a ten i'coo pluto fajny jest tylko cena wysoka tak do 100f mozna kupic,,

reklama
Klaudia na allegro sa takie naklejki po chyba 30zl wiec nie drogo...tez widzialam nowe buzzy i widzialam tego rozowego ae tylko na necie...sa tez cale czarne lacznie ze stelazem,i cale biale wg mnie nie praktyczne...

Przyszedl stelaz i dali mi nowe tylnie kola i nowa cala raczka i jakies tak elementy na stelazu pozniej przetesuje jak dziala...co do tych linkow to powiem Ci szczesze ze ten dazzle tak zabawkowo wyglada..a ten i'coo pluto fajny jest tylko cena wysoka tak do 100f mozna kupic,,

tanio 30 zl za naklejki ???? :szok: matkoooo to ja tu 3 funty zaplacilam to i tak polowa z tego co bys w PL musiala dac a dla mnie 3 funty tutaj to jak 3 zl w PL. masakra z tymi waszymi cenami.

Nie lubie calych czarnych wozkow... wogole za czarnymi nie przepadam a co dopiero jeszcze czarna rama.... a bialy faktycznie wogole nie praktyczny... moja limonka juz jest niepraktyczna a co dopiero biel.... wlasnie sie wypralo siedzisko... ide sprawdzic czy wszystko z nim ok.... ale mam stracha bo ta limonka to calkiem inny material od capri.... trzymac kciuki prosze ;-)

Do góry