reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Gie-oska buzz przyszedł i jestem rozczarowana. Na starcie okazało sie ze detka jest przebita wiec nawet nie moglam wyruszyc na spacer. No a łatek w domu brak. Pózniej okazało sie ze raczka z jednej strony lata na boki( wystarczy zmienic śrubę mocujaca) i zauważyłam lekkie pekniecie na tej raczce. No i koła własnie lekko lataja na boki(nie tak jak na filmiku ktory pokazalam) , nie wiem moze to wina tej peknietej detki. No i ciezko mi go złożyc, moze nie umiem albo cos jest nie tak. Poza tym wózek wyglada świetnie, bardzo mi sie podoba.

Aha zapomnialam dodac ze zglosilam reklamacje .

I co z ta reklamacja? oddadza ci czesc kasy albo cos? Ilonko to pewnie przez to te wady ze wozio jest stary juz, to jednak jeden z pierwszych modeli buzza i napewno byl uzywany przez dlugi okres.
gdzie masz peknieci dokladnie na tej ramie? przy tym elemencie gdzie sie naciska do zlozenia wozka? jezeli tak to wez od razu go oddaj bo sruba nic nie pomoze, mi tata dolozyl 4 a i tak nie daja rady!

reklama
klaudzia ja nic nie robiłam i tez mi kółka wariują od samego początku , wcześniej myślałamże to dlatego że mała nie jest ciężka... ale teraz już wiem że coś z nim nie tak i składam go do reklamacji....:baffled:

ale to kółko jest zablokowane tak?? bo to jest takie co sie kręci?? bo jak tak tak to tak może być
na tamtym filmiku jest pokazane takie kółko "na stałe" nie obrotowe i ono sie tak telepie

I co z ta reklamacja? oddadza ci czesc kasy albo cos? Ilonko to pewnie przez to te wady ze wozio jest stary juz, to jednak jeden z pierwszych modeli buzza i napewno byl uzywany przez dlugi okres.
gdzie masz peknieci dokladnie na tej ramie? przy tym elemencie gdzie sie naciska do zlozenia wozka? jezeli tak to wez od razu go oddaj bo sruba nic nie pomoze, mi tata dolozyl 4 a i tak nie daja rady!

No czekam na odpowiedz sprzedawcy. A gdzie kupilas stelaz i za ile??

klaudzia ja nic nie robiłam i tez mi kółka wariują od samego początku , wcześniej myślałamże to dlatego że mała nie jest ciężka... ale teraz już wiem że coś z nim nie tak i składam go do reklamacji....:baffled:
[video=youtube;_iHEWGzMyRI]http://www.youtube.com/watch?v=_iHEWGzMyRI[/video]

mi sie wydaje ze to jest przez nierowny teren a kolka masz odblokowane - obrotowe czy na stale w jednej pozycji?

Klaudzia gdzie kupiłas nowa rame i ile Cie to kosztowało??

Kamcia te przednie Ci tak lata bo teren nie jest idealnie równy ;-)

Ilonka to nie jest calkiem nowa rama, uzywana jest tyle ze pisze ze nowa no bo dopiero co ja kupialam hehe Kupilam na ebayu za 60 funtow razem z kolami. czyli razy 5 jakies 300 zl

ale to kółko jest zablokowane tak?? bo to jest takie co sie kręci?? bo jak tak tak to tak może być
na tamtym filmiku jest pokazane takie kółko "na stałe" nie obrotowe i ono sie tak telepie

No wlasnie jak jest obrotowe to dlatego sie tak telepie

klaudzia najpierw im pisałam a oni odpisali że mam same kółka wysłać, ale ja myślę że coś nie tak jest w tym montowaniu i dopiero właśnie dzisiaj im też filmik posłałam zobaczymy co zrobią..

klaudzia niezależnie od terenu to się tak dzieje, nawet jak jadę po prostej ulicy gładkiej i wogóle,
po płytkach w sklepie cczy gdziekolwiek

aga są odblokowane obrotowe, ale uwierz że tak się nie powinno robić:no:
ja nie mogę czasami tym wózkiem ujechać bo mi się blokuje no i pytałam innych dziewczyn co mają tako i się tak nie robi wogóle

aha i zapomniałam dodać że tak się nie dzieje non stop tylko co jakieś 2-3minuty, jedzie prosto a za chwile szaleje... i znów się prostuje na chwilę.. itd itd

Ostatnia edycja:
klaudzia najpierw im pisałam a oni odpisali że mam same kółka wysłać, ale ja myślę że coś nie tak jest w tym montowaniu i dopiero właśnie dzisiaj im też filmik posłałam zobaczymy co zrobią..

klaudzia niezależnie od terenu to się tak dzieje, nawet jak jadę po prostej ulicy gładkiej i wogóle,
po płytkach w sklepie cczy gdziekolwiek

aga są odblokowane obrotowe, ale uwierz że tak się nie powinno robić:no:
ja nie mogę czasami tym wózkiem ujechać bo mi się blokuje no i pytałam innych dziewczyn co mają tako i się tak nie robi wogóle

aha i zapomniałam dodać że tak się nie dzieje non stop tylko co jakieś 2-3minuty, jedzie prosto a za chwile szaleje... i znów się prostuje na chwilę.. itd itd

hmmm... no to faktycznie jak innym sie tak nie dzieje to musisz cos z tym zrobic, tylko faktycznie moze to byc wina montowania a nie samych kolek.... mam nadzieje ze ci cos na to poradza! :tak:

No czekam na odpowiedz sprzedawcy. A gdzie kupilas stelaz i za ile??
Ilona ja bym na Twoim miejscu oddala wozek..nie wiem jak ktos moze sprzedawac cos co jest uszkodzone i to jeszcze tak powaznie..nowa rana w quinny w pl kosztuje 1200zl a kupic sama rame na allegro uzywana jest bardzo ciezko...i ta detka hehe smieszna osoba...napisz do allegro przy okazji ze dostalas towar niezgoddny z opisiem...jesli sprzedawca nie zechce Ci zrobic reklamacji mozesz isc z tym na policje...ja bym nie odpuscila tylko oddala wozek... na allegro pelno jest buzzow i mysle ze cos mozesz sobie wybrac...

ja tez ostatnio K kupilam na allegro uzywana w bardzo dobrym stanie zabawke...a co sie okazalo jak przyszla to jeden z glownych elementow byl uszkodzony kompletnie polamany i wg baby to byla normalna oznaka uzytkowania..ona mi napisala ze nie ma zwrotu to ja hop mejl do allegro i ja postraszyli ze mam proawo zlozyc sprawe na policji i baba sie przestraszyla bo czesc kasy oddala...Trzeba tepic nieudciwych sprzedawcow....ALE SIE ZDENERWOWALAM ZNOWU HEHE:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Klaudia ja wiem ze te stare modele u Was chodza za grosze ale w pl strasznie dobrze niektore egzeplarze schodza az sie dziwie ze ktos chce dac taka kase za przeszlo 3letni wozke...tak sobie mysle ze Ty za te wszystkie czesci buzza lacznie z tym buzzem z pl moglabys sobie nowke kupic bo chyba tyle kasy wydalas na te poszczegolne elementy...

Kamcia lipe masz z wozkiem...wspolczuje...moj tez sie teraz serwisuje:-(

Ostatnia edycja:
reklama
[/SIZE][/B]Klaudia ja wiem ze te stare modele u Was chodza za grosze ale w pl strasznie dobrze niektore egzeplarze schodza az sie dziwie ze ktos chce dac taka kase za przeszlo 3letni wozke...tak sobie mysle ze Ty za te wszystkie czesci buzza lacznie z tym buzzem z pl moglabys sobie nowke kupic bo chyba tyle kasy wydalas na te poszczegolne elementy...

Hehehe nowke moze jeszcze nie ale polowke mozliwe ;-) wsumie to dalam 1200 za wozek w PL, 300zl za nowa rame, nowe detki 2 razy i to tyle wiec bez przesady :-) a jak sie w koncu zmobilizuje to wystawie stara rame na czesci, kola ze starej ramy i spokojnie 300 zl mi sie zwroci wiec wyjde na zero ;-) bo za wozek placila babcia hahah

jak was czytam to sie ciesze ze swojego odpukać narazie wszystko ok :)

no to lepiej nie krakaj... :p

Do góry