reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

ja używam budki....

Cleo chyba się jednak na żartach nie znasz dupo:-p hihihih
znam pipo ...:-D
myslałam ze bez budki i parasolka w razie czego ma chronić przed deszczem...

ps.uwierz ze mam poczucie humoru:-D:-D:-D ogromne...czasem tylko ktoś Cię wezmie za durnia bo coś napiszesz z przymrużeniem oka...może w realu siękiedy poznamy...to zmienisz zdanie...uciekam lulu,malutki wydoił cyca ,mama idzie spać:-) dobrej nocki wózomanaiczki z budkami i bez nich.Wszystkie wózki są super!!!

reklama
tez mi sie tak wydaje heheh.... teraz kazdy prawie wozio ma przekladane siedzisko, a folia? na co mi ciagle zalozona jak korzystam tylko kiedy pada? hehe

Aga a masz parasolke do buzza ?

nie mam i zastanawiam się nad zakupem ale na pewno org nie kupię bo mi szkoda a mi się parasolki za bardzo nie podobają za to kupiłam sobie moskitierę i owiewki bo podobno ma być komarów mnóstwo w tym roku

... przebija go 100 razy hehehe i podobaja mi sie cholernieeeeee nowe wozki icandy w kolorze ostrej limonki zaraz poszukam linka moze znajde.... podobalby mi sie tez dla dzieci podwojny hehe ... kurde na stronce nie ma tej zajebis.... limonki jest tylko turkusowo limonkowy...albo to ten a w rzeczywistosci 10 razy ladniejszy ale rama blyszczy sie niesamowicie. robi wrazenie na drodze :-) ale tez sobie cenia go :szok:

iCandy UK - Which mode are you in today?
Icandy Peach Blossom Twin double pushchair Sweet Pea on eBay (end time 10-Jun-10 09:58:12 BST)

co do parasolki to tez mam bebeconfort bo to jest jedyna parasolka do quinny z odpowiednim zapieciem a samo bebeconfort to ta sama firma produkuje co quinny :)

zajebisty ten wózeczek szczególnie w wersji twin :-)
urcze co do parasolki to te z tesco za 40 zł też pasują :-) we bo koleżanka zakupiła i przymierzałam z drugiej str bebeco... ma parasolke w moim kolorze

Klaudia wstaw zdjęcie z parasolką

nie mam i zastanawiam się nad zakupem ale na pewno org nie kupię bo mi szkoda a mi się parasolki za bardzo nie podobają za to kupiłam sobie moskitierę i owiewki bo podobno ma być komarów mnóstwo w tym roku

zajebisty ten wózeczek szczególnie w wersji twin :-)
urcze co do parasolki to te z tesco za 40 zł też pasują :-) we bo koleżanka zakupiła i przymierzałam z drugiej str bebeco... ma parasolke w moim kolorze

Klaudia wstaw zdjęcie z parasolką

Aga ja kupilam oryginalna bo te nie oryginalne spadaly z ramy... ciezko jest znalezc taka ktora bedzie sie mocno trzymac buzza. No ale jak znajdziesz to sie pochwal. Moja kosztowala fortune ale przy tych upalach musialam kupic.

Katrenki wozio dla blizniakow- od prywatnego sprzedawcy, uzywany 2 tygodnie -1000 FUNTOW!

Gosiu a teraz specjalnie dla Ciebie- zaladownie i pojemnosc buzza!

od przodu i tylu, zawartosc na stole (tylko koszyk i reklamowka z tylu z haczyka) i Ty piszesz ze koszyk buzza nie pojemny hehehe trza tylko dobrze poukladac!!!!

IMG_0162.jpg
IMG_0158.jpg
IMG_0161.jpg
IMG_0163.jpg

klaudzia a gdzie zdjęcie wózka z parasolką dla mnie?? :-)bo to co jest na necie do mnie nie przemawia

Wlasnie zauwazylam. Obiecuje ze dzis zrobie i pokaze tyle ze u nas leje wiec zdjecie bedzie z mieszkania, bo na spacer to nawet nie myslimy zeby wyjsc.... ;-)

wogole mam dzis zamiar stuningowac mojego buzza. jak juz stuninguje to sie pochwale. szczegolow nie zdradzam hehehe

Klaudzia az sie nie moge nadziwic ile ty zmiescilas do koszyka :szok: I mam pytanko: czy koła nie lataja na boki jakby były pijane? O tak: [video=youtube;o591VyW0pNU]http://www.youtube.com/watch?v=o591VyW0pNU[/video]

Wlasnie zauwazylam. Obiecuje ze dzis zrobie i pokaze tyle ze u nas leje wiec zdjecie bedzie z mieszkania, bo na spacer to nawet nie myslimy zeby wyjsc.... ;-)

wogole mam dzis zamiar stuningowac mojego buzza. jak juz stuninguje to sie pochwale. szczegolow nie zdradzam hehehe

to ja czekam na zdjęcia mogą z mieszkania być i na tuning oczywiście też potem będziemy zgapiać :-)

Klaudzia az sie nie moge nadziwic ile ty zmiescilas do koszyka :szok: I mam pytanko: czy koła nie lataja na boki jakby były pijane? O tak: ]

wiez co to jest nierealne oni muszą je mieć źle zaczepione

reklama
Do góry