reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
A ja wczoraj zamówiłam dla moich rodziców do pl taką oto spacerówkę Wózek spacerowy QUATRO MINI + okrycie Najtaniej (1060778446) - Aukcje internetowe Allegro w kolorze pomarańczowym
Jako jedna z niewielu spacerówek ma przedział wagowy do 20kg (a nie do 15 jak większość) co w naszym wypadku jest szczególnie istotne ;-)
Piszę że "dla moich rodziców" bo do ich Agilli to ten Soni pojazd w życiu sie nie zmieści...
Chodziło o coś niedrogiego a co by życie ułatwiło...
Co myślicie?

p.s. aha no i parasolke do tego tez kupiłam bo ostatnio takie upały i słońce szaleje że szok!

A ja wczoraj zamówiłam dla moich rodziców do pl taką oto spacerówkę Wózek spacerowy QUATRO MINI + okrycie Najtaniej (1060778446) - Aukcje internetowe Allegro w kolorze pomarańczowym
Jako jedna z niewielu spacerówek ma przedział wagowy do 20kg (a nie do 15 jak większość) co w naszym wypadku jest szczególnie istotne ;-)
Piszę że "dla moich rodziców" bo do ich Agilli to ten Soni pojazd w życiu sie nie zmieści...
Co myślicie?

p.s. aha no i parasolke do tego tez kupiłam bo ostatnio takie upały i słońce szaleje że szok!
mary wozek bardzo mi sie podoba i napisz koniecznie jak ci sie podoba i sprawuje

Co myślicie?

super :)
:) zastanawialam sie dokladnie nad tym samym wozkiem :)
chcialam jednak kupic od razu z folią, a u tego sprzedwcy nie bylo, ostatecznie zamowilam taki: SPACERÓWKA CORRADO VERONA DE LUX - CENY HURTOWE ! (1052908306) - Aukcje internetowe Allegro (niebieski)
ten sprzedawca nie mial aukcji z foliami, ale doplacilam i przyslal mi razem z wozkiem.
Jestem z niego zadowolona, leciutki i zgrabniutki(to tez, ze ja mialam wczesniej wielofunkcyjny - niby jeden z lzejszych - ale to zawsze wnoszenie na 2 pietro to byl problem), no a teraz niebo a ziemia :) i tez ma "nosnosc" do 20kg, oraz sporawe siedzisko :)

super :)
:) zastanawialam sie dokladnie nad tym samym wozkiem :)
chcialam jednak kupic od razu z folią, a u tego sprzedwcy nie bylo, ostatecznie zamowilam taki: SPACERÓWKA CORRADO VERONA DE LUX - CENY HURTOWE ! (1052908306) - Aukcje internetowe Allegro (niebieski)
ten sprzedawca nie mial aukcji z foliami, ale doplacilam i przyslal mi razem z wozkiem.
Jestem z niego zadowolona, leciutki i zgrabniutki(to tez, ze ja mialam wczesniej wielofunkcyjny - niby jeden z lzejszych - ale to zawsze wnoszenie na 2 pietro to byl problem), no a teraz niebo a ziemia :) i tez ma "nosnosc" do 20kg, oraz sporawe siedzisko :)
Fajniusi :tak:
I też do 20kg..? no proszę... A pani w sklepie mi wpierała ze wszystkie spacerówki na całym świecie są do 15kg :eek::-D

Fajniusi :tak:
I też do 20kg..? no proszę... A pani w sklepie mi wpierała ze wszystkie spacerówki na całym świecie są do 15kg :eek::-D
no tez,o dziwo ;)
jesli chodzi o sprzedawczynie wozkow, to mi czasami rece opadaly, co mozna bylo sie dowiedziec u producenta, a co te panie mowily to jak bym o calkiem innych wozach rozmawiala :D ...np jak kupowalam wozek pierwszy, to sie uparlam na kola piankowe - zawsze to troche waga byla mniejsza. no i w sklepie mi chciala wmowic ze juz w calej polsce takiego wozka nie kupie bo kolka piankowe wycofano z produkcji bo sa szkodliwe dla dzieci(hmmmmm do dzis nie wiem dlaczego) :)
no i dlatego robie zakupy glownie przez internet :)

mary fajniusia ta spaceróweczka:tak:

lotka Twoja też śliczna ale nie wiem czy ona taka szeroka czy mi się na zdjęciu wydaje?? jak dostaniesz to napisz czy hjest szeroka czy standardowa:tak:

reklama
mary fajniusia ta spaceróweczka:tak:

lotka Twoja też śliczna ale nie wiem czy ona taka szeroka czy mi się na zdjęciu wydaje?? jak dostaniesz to napisz czy hjest szeroka czy standardowa:tak:
hmmm a jak to standardowa?
zmierzylam siedzisko i jest ok 38cm, mi sie wydaje szeroka, ale nie jestem pewna:)

Do góry