reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Klaudzia az sie nie moge nadziwic ile ty zmiescilas do koszyka :szok: I mam pytanko: czy koła nie lataja na boki jakby były pijane? O tak: [video=youtube;o591VyW0pNU]http://www.youtube.com/watch?v=o591VyW0pNU[/video]

hehehe ;-D jakbym chciala to pewnie cos bym tam jeszcze upchala....

OOOO matko! co ona zrobila z tym wozkiem ze te kola sie tak trzepia! No cos Ty u mnie i w starej i w nowej ramie chodza idealnie! Masakra zeby tak wozek zniszczyc!

hehehe nie wiem jak Wy dziewczyny ale ja dopiero przy zakupie nowej ramy skaplam sie o co chodzi z tym takim dziwnym haczykiem ktory wystaje z dolu ramy przy raczce :-D a takie teorie jakie sobie ukladalismy z K o tym do czego to sluzy to naprawde kon by sie usmial a on po prostu jest do zblokowania ramy zeby sie nie otwierala przy zlozeniu :-D no masakra hehehehe

reklama
Klaudia wow jestem w szoku hehe:-)niezle zapakowane hehe:-)co do cen buzzow to wiesz co jak sobie ostatnio obserwowalam na allegro to np zestaw gondola,spacerowka ta stara nie te co my mamy i fotelik poszlo za 1350zl ...a taki sam zestaw tylko z naszymi piankowymi siedzeniami nie chca sie sprzedac nie rozmuem tego za bardzo??

Mi buzz bez budy sie w ogole nie podoba:-)ale to kwestia gustu:p:p:p:p...Klaudia jak patrze na ten capri siedzonko co masz to juz tesknie za swoim buzzkiem a stelaza jeszvze nie ma ehh:-(mam nadzieje ze do pt juz wroci:-)Ty masz spiworek tez capri??

Klaudia wg Ciebie lepiej kupowac wozek w uk czy w pl??chyba w uk tak wozki nie sa zurzyte jak w pl co??

Aga ja tez mam parasolke bebe confort ale mialam ja w zestawie...widzialam na necie ze po chyba 100zl sa..

Ilona mi tak kola nie lataja...nie wiem co trzeba robic aby doprowadzic do takiego stanu kola??a Twoj buzz juz przyszedl??

hehehe ;-D jakbym chciala to pewnie cos bym tam jeszcze upchala....

OOOO matko! co ona zrobila z tym wozkiem ze te kola sie tak trzepia! No cos Ty u mnie i w starej i w nowej ramie chodza idealnie! Masakra zeby tak wozek zniszczyc!

hehehe nie wiem jak Wy dziewczyny ale ja dopiero przy zakupie nowej ramy skaplam sie o co chodzi z tym takim dziwnym haczykiem ktory wystaje z dolu ramy przy raczce :-D a takie teorie jakie sobie ukladalismy z K o tym do czego to sluzy to naprawde kon by sie usmial a on po prostu jest do zblokowania ramy zeby sie nie otwierala przy zlozeniu :-D no masakra hehehehe

hehe dobra jestes hehe:-)mi wlasnie ten haczyk sam odpadl a wiesz ze w nowych ramach buzza juz nie ma takiej blokady haczykowej tylko jest z drugiej strony niz teraz taki duzy klips widzialam w niedziele w sklepie...

Klaudia wow jestem w szoku hehe:-)niezle zapakowane hehe:-)co do cen buzzow to wiesz co jak sobie ostatnio obserwowalam na allegro to np zestaw gondola,spacerowka ta stara nie te co my mamy i fotelik poszlo za 1350zl ...a taki sam zestaw tylko z naszymi piankowymi siedzeniami nie chca sie sprzedac nie rozmuem tego za bardzo??

Mi buzz bez budy sie w ogole nie podoba:-)ale to kwestia gustu:p:p:p:p...Klaudia jak patrze na ten capri siedzonko co masz to juz tesknie za swoim buzzkiem a stelaza jeszvze nie ma ehh:-(mam nadzieje ze do pt juz wroci:-)Ty masz spiworek tez capri??

Klaudia wg Ciebie lepiej kupowac wozek w uk czy w pl??chyba w uk tak wozki nie sa zurzyte jak w pl co??

Aga ja tez mam parasolke bebe confort ale mialam ja w zestawie...widzialam na necie ze po chyba 100zl sa..

Ilona mi tak kola nie lataja...nie wiem co trzeba robic aby doprowadzic do takiego stanu kola??a Twoj buzz juz przyszedl??

U nas tez schodza te stare modele ale bardzo tanio. nikt nie chce kupowac tych starych modeli bo wiedza ze za 2 lata juz napewno nikt ich nie kupi. Ja juz sie obawiam czy moj dalej bedzie w cenie.

Spiworek mam capri do niebieskiego a do limonki kupilam jakies innej firmy taki czarny z zielonym srodkiem, troche sie to gryzie ale przynajmniej cieply bardzo.

co do kupowania wozka w UK czy w PL to wiesz nie mam pojecia... to zalezy jaki sprzedawca Ci sie trafi. Sa naprawde poniszczone wozki tutaj tez. Naprawde niektore to tragedia ale ceny mysle ze tutaj bardziej sie oplaca... choc ja mojego buzza kupilam przeciez w PL i dalam troszke mniej niz bym tu zaplacila.

hehe dobra jestes hehe:-)mi wlasnie ten haczyk sam odpadl a wiesz ze w nowych ramach buzza juz nie ma takiej blokady haczykowej tylko jest z drugiej strony niz teraz taki duzy klips widzialam w niedziele w sklepie...

Widzialam, ale mi sie wydaje ze lepszy ten haczyk, jakos taki mocniejszy mi sie wydaje. ale sama rama ladniej by wygladala bez niego. Ja tam i tak go lubie bo jak nie mam gdzie jakies grzechotki dac to przypinam ja do tego haczyka :-D

Gie-oska buzz przyszedł i jestem rozczarowana. Na starcie okazało sie ze detka jest przebita wiec nawet nie moglam wyruszyc na spacer. No a łatek w domu brak. Pózniej okazało sie ze raczka z jednej strony lata na boki( wystarczy zmienic śrubę mocujaca) i zauważyłam lekkie pekniecie na tej raczce. No i koła własnie lekko lataja na boki(nie tak jak na filmiku ktory pokazalam) , nie wiem moze to wina tej peknietej detki. No i ciezko mi go złożyc, moze nie umiem albo cos jest nie tak. Poza tym wózek wyglada świetnie, bardzo mi sie podoba.

Aha zapomnialam dodac ze zglosilam reklamacje .

Ostatnia edycja:
moje w tako latają podobnie:szok:
zaraz znajdę filmik to pokażę

to go reklamuj!!!!

Gie-oska buzz przyszedł i jestem rozczarowana. Na starcie okazało sie ze detka jest przebita wiec nawet nie moglam wyruszyc na spacer. No a łatek w domu brak. Pózniej okazało sie ze raczka z jednej strony lata na boki( wystarczy zmienic śrubę mocujaca) i zauważyłam lekkie pekniecie na tej raczce. No i koła własnie lekko lataja na boki(nie tak jak na filmiku ktory pokazalam) , nie wiem moze to wina tej peknietej detki. No i ciezko mi go złożyc, moze nie umiem albo cos jest nie tak. Poza tym wózek wyglada świetnie, bardzo mi sie podoba.

Aha zapomnialam dodac ze zglosilam reklamacje .

wiesz co ludzie to sa ŚWINIE!!!! jak mogą cos takiego sprzedawać?? pewnie ci napiszą że oni nic nie widzieli... bla bla bla...
ale mam nadzieję że się mylę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
klaudzia ja nic nie robiłam i tez mi kółka wariują od samego początku , wcześniej myślałamże to dlatego że mała nie jest ciężka... ale teraz już wiem że coś z nim nie tak i składam go do reklamacji....:baffled:
[video=youtube;_iHEWGzMyRI]http://www.youtube.com/watch?v=_iHEWGzMyRI[/video]

reklama
Klaudzia gdzie kupiłas nowa rame i ile Cie to kosztowało??

Kamcia te przednie Ci tak lata bo teren nie jest idealnie równy ;-)

Do góry