reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
A ja budę cenię za to że okrywa przed wiatrem. Parasolka niestety mi w tym nie pomoże :-p U nas nad morzem dość wieje. Jak jest upał to staram się budę zniżyć jak najbardziej i osłonić od słońca parasolką, a jesli mocno wieje to budę podnoszę i stawiam wózek w cień. Ponoć temperatura pod budą dochodzi do 50 stopni przy upałach i wystawieniu na słońce :szok:

hehehhe teraz dopiero zauwazylam Twojego posta.... wozkoholiczka... powinnam sie zapisac do AW anonimowi wozkokolicze albo wsumie ja to anonimowa nie jestem no wszedzie sie do tego przyznaje :-)

co do ceny za mojego buzza to bylabym wniebowzieta gdybym dostala 250funtow ale z 200 tez bym sie cieszyla... jednak jak patrze za jakie ceny czasami wozie schodza to az mi zal... licze na to ze moja limonka za jakis rok bedzie znowu na topie hehe no i jeszcze mam siedzisko capri, mam nadzieje ze dostane 50 za niego jezeli utrzymam w takim stanie jaki jest. teraz ta rame co mam to wyglada jak nowka po wymyciu. blyszczy sie jak.... bombka na choince hehe

jezeli chodzi o sklepy to owszem sa takie jak mothercare, toys r us (w srodku jest dzial " babies r us") gdzie sa wlasnie artykuly dla dzieci, wozki i lozeczka itp i wiekszosc modeli mozna znalezc. A nie wiem czy ty piszesz o innym wozku czy ja cos przeoczylam czy chodzi Ci o COSATTO a nie Costello :p ???? hehe mi sie te cosatto cholernie spodobalo jak widzialam na miescie. luny bym naprawde nie kupila. wyglada strasznie przecietnie, i jest ich mnustwo... i ta ogromna ilosc materialu tragedia hehe jedynie kolor ma ladny ale nasze capri czy limonka przebija go 100 razy hehehe i podobaja mi sie cholernieeeeee nowe wozki icandy w kolorze ostrej limonki zaraz poszukam linka moze znajde.... podobalby mi sie tez dla dzieci podwojny hehe ... kurde na stronce nie ma tej zajebis.... limonki jest tylko turkusowo limonkowy...albo to ten a w rzeczywistosci 10 razy ladniejszy ale rama blyszczy sie niesamowicie. robi wrazenie na drodze :-) ale tez sobie cenia go :szok:

iCandy UK - Which mode are you in today?
Icandy Peach Blossom Twin double pushchair Sweet Pea on eBay (end time 10-Jun-10 09:58:12 BST)

co do parasolki to tez mam bebeconfort bo to jest jedyna parasolka do quinny z odpowiednim zapieciem a samo bebeconfort to ta sama firma produkuje co quinny :)

widzialam wczoraj na miescie babke ze spacerowka i tym daszkiem na budzie... wygladalo to jakby se namiot zarzucila na bude heheh ale kazdy ma swoj gust a najwazniejsza wygoda dziecka :tak:
nigdzie nie moge znalesc ceny?????????

dziunka bo się nagrzewa i nie ma przewiewu;-)

też sobie cenię budę za to że chroni przed wiatrem.. bo u mnie tak jak u Cibie wielka woda a nawet większa:-D bo ocean.. więc czasem zawieje...
a parasolkę to mam na słońce a buda w górze:tak:

reklama
Do góry