reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
ten grako swietny widzialam go na zywo, gdyby Pati ur sie w tym roku pewnie bym go kupila choc caly zestaw wychodzi ponad 2000zl
ja gdybym widziała taki w zeszłym roku też bym kupiła:tak:bo jest świety a u nas jestjeszcze fioletowy kolor :tak::-D
ja za mój dałam 1500 więc dla mnie to i tak mała różnica

Ostatnia edycja:
Kupiłam spacerowke . Quinny buzz 3 czerwony :-) Mam nadzieje ze nam bedzie służył i bede zadowolona.

Gratulacje:-)oby dobrze sie sprawowal:-)tez sie zastanawialam czy nie dokupic takiego wiekszzego siedziska...i cena super:-)ja tez mam 3kolowy:-)

Aga4444 Ty masz buzza 3kolowego czzy 4kolowego??

p.s. ja swojego jednak nie sprzedam:p:p:p

Ostatnia edycja:

ten dokładnie?? jak tak to super tanio cię wyszło tylko pogratulować tak pozatym to jest starszy typ i ma duży fajny daszek bo w tych nówkach jest króciutki

Ja nie mialam stycznosci z wozkiem 3 kolowym. Mam nadzieje ze sie nie rozczaruje.

wózek 3 kołowy wózkowi 3 kołowemu nie równy buzz się prowadzi rewelacyjnie przynajmniej mi

fajny podobny do buzza

Gratulacje:-)oby dobrze sie sprawowal:-)tez sie zastanawialam czy nie dokupic takiego wiekszzego siedziska...i cena super:-)ja tez mam 3kolowy:-)

ja mam większe siedzisko bo było w zestawie ale go jeszcze nie montowałam

Aga4444 Ty masz buzza 3kolowego czzy 4kolowego??

ja mam 3 kołowego te 4-ro jakoś i się mniej podobają

:-) nie sprzedawaj bo potem będziesz płakać za nim :-)

Ostatnia edycja:
ten grako swietny widzialam go na zywo, gdyby Pati ur sie w tym roku pewnie bym go kupila choc caly zestaw wychodzi ponad 2000zl

ja gdybym widziała taki w zeszłym roku też bym kupiła:tak:bo jest świety a u nas jestjeszcze fioletowy kolor :tak::-D
ja za mój dałam 1500 więc dla mnie to i tak mała różnica
no ja sie wlasnie chyba zdecyduje, ale kupie chyba jednak w uk bo tu sa jakies ladniesze te wykonczenia, tez myslalam nad tym czerwonym..:-) widzialam na ebayu, ze mozna kupic nawet za £250 nowy wiec chyba zaszaleje :-) ale to dopiero w sierpniu jak wroce z pl:-)

Aga nie wiem czemu ale myslalam ze Ty masz 4kolowego:p To Ty mi kiedys pisalas ze po buzzie chcesz kupic spacerowke maclarena??a jaki model??

eee nie zawsze 3kołowego chciałam:-p:-p
co do maclarena to taki:MACLAREN TECHNO XT NOWY - Warszawa (1060308218) - Aukcje internetowe Allegro
ale już zmieniłam na taki:WYPRZEDAŻ POGO COSATTO-SZER.SIEDZ.37CM, REG.OPAR. (1051167130) - Aukcje internetowe Allegro

ale do przyszłego roku do wakacji (bo wtedy myślę będę potrzebować nowy wózek) jeszcze pewnie 100 razy zmienię zdanie :confused::confused:

Gosia a wiesz że na allegro też to było z jakieś 2 miechy temu i zastanawiałam się nad kupnem tego ale kosztowało ok 150:cool::cool: zł i dałam sobie spokój a tu taka cena :wściekła/y::wściekła/y:
a czy cos wiecie na temat wozkow mamas and papas np.luna??

kurczę ta luna fajna:-):-)

Wiesz co, czytam i czytam i ciągle mam wrażenie że Ty o samochodzie piszesz a nie o wózku :-D:-D:-D:-D
:

hehehe no bo to w koncu pierwsza bryka Oliverka :-D lepsza niz samochod!

Wow podziwniam Cie ze tyle Ci sie miesci hehe..ja nadal uwazam ze kosz to buzz ma maly i na dodatek plytki...jak mam folie w koszyku do spacerowki to tylko chlebek sie miesci bo nie ma miejsca...mozesz dac zdjecia jak Ty dajesz rade tyle tam wpakowac bez wypadania??

Super ze zwraca Ci sie zakup nowej ramy i pewnie ze buzz lepiej bedzie sie w Anglii sprawowal bo u nas chodniki to jedna wielka tragednia..a co ta Twoja rama z polski to byla w serwisie i gabki na raczce wymienili tak a sprzedawca napisac ze rama nowa jest??

No facet powymienial gabki i napisal ze rama jest idealna nie nowa.... no i na pierwsze kilka miesiecy tak mi sie wydawalo dopoki nie zlamala sie raczka :/
Co do koszyka to sie nie dziwie ze nic w nim nie miescisz jak folie wozisz. Ja folii jeszcze ani razu nie uzylam wiec nie biore ze soba... jak pada to siedzimy w domu a gdyby nagle nas zlapal deszcz to zawsze sie schowam gdzies albo zarzuce kocyk na bude i migiem do domu :-D

Zdjecie oczywiscie zrobie jak tylko wybiore sie na wieksze zakupy. Wczoraj mialam pelna reklamowke jedzenia, kocyk, ksiazke, pampersy 3 plus chusteczki do pupki, termos z goraca woda, butelke zimnej wody pol litra, aparat i zabawki Oliverka i po drodze zgubilam tylko ksiazke ale upchalam i cacy.
Torby od kilku dni nie uzywam bo mnie wkurzala.... nie pojemna wiec w koncu udalo mi sie kupic odpowiednia torbe do wozia i jeszcze kolorystycznie pasuje. ;-)

Kupiłam spacerowke . Quinny buzz 3 czerwony :-) Mam nadzieje ze nam bedzie służył i bede zadowolona.

Gratuluje zakupu oby sie sprawowal !!!

BOSKI !!!! bardzo mi sie podoba! podobny do buzza tyle ze na 4 kolach. szkoda tylko ze sa niepompowane....

Gosia skad ja to wiedzialam???? ze nie sprzedasz buzza :-D hehehe

Ja dokupie tylko siedzisko XL limonkowe albo capri no chyba ze do tego czasu kupie cos innego :-D jakas nowa perelke hehehe

hehe:-)

z tego co slyszalam to siedzisko xl nie jest duzo wieksze on tego mniejszego.

a czy cos wiecie na temat wozkow mamas and papas np.luna??

Gosiu moze to siedzisko nie jest duzo wieksze ale napewno jest glebsze co powoduje ze dziecko dluzej go wykorzysta ;-) Moj Oli jak narazie jest dosc malutki wiec mam nadzieje ze dlugo jeszcze pojezdzi :) a jak sie wkurze to sprzedam i kupie cos wypasionego :D

no ja sie wlasnie chyba zdecyduje, ale kupie chyba jednak w uk bo tu sa jakies ladniesze te wykonczenia, tez myslalam nad tym czerwonym..:-) widzialam na ebayu, ze mozna kupic nawet za £250 nowy wiec chyba zaszaleje :-) ale to dopiero w sierpniu jak wroce z pl:-)

ooo to wsumie nie drogo jak na taki wozio ;-) pochwal sie jak kupisz :D

kurczę ta luna fajna:-):-)

Mnie sie ona na poczatku podobala ale same negatywy o niej slyszalam choc jak patrze na miescie to wydaje sie dosc wygodna.... tylko jakos tak za duzo wszystkiego w niej. Nie ma to jak prostota Buzza ;-)

reklama
Aga444 widzialam tego COSATTO na miescie ostatnio i wydaje sie bardzooooo fajny. Ja akurat widzialam go w turkusowym. Sliczny kolorek! Mysle ze gdybym chciala lekka spacerowke na pewno wzielabym go pod uwage :tak:

Do góry