reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Mi sie tez wydaje ze spiworek bedzie zbedny, choc ladnie sie prezentuje w gondolce od Izy... ale mysle ze kocyk i kombinezonik wystarczy a jak dzidzia bedzie wieksza w przyszlym roku to zawsze mozna grubszy kombinezon kupic :-D:tak: a moze do przyszlego roku stanieja :D
muszą:-):-)
wogóle to wam powiem że w mojej okolicy to buzzy nie są popularne ostatnio byłam na zakupach i widziałam gościa z tym wózeczkem ale on sie prezentuje normalnie oczu nie mogłam oderwać mimo tego że był czarny normalnie REWELACJA!!!! juz wiem że gdybym się na inny wózeczek zdecydowała to bym struta strasznie chodziła:-):-)

reklama
wogóle to wam powiem że w mojej okolicy to buzzy nie są popularne ostatnio byłam na zakupach i widziałam gościa z tym wózeczkem ale on sie prezentuje normalnie oczu nie mogłam oderwać mimo tego że był czarny normalnie REWELACJA!!!! juz wiem że gdybym się na inny wózeczek zdecydowała to bym struta strasznie chodziła:-):-)

dokladnie... ja przynajmniej mam pewnosc ze nawet jezeli nie bedzie sie wozek sprawowal w 100% (a bedzie napewno :-D) to przynajmniej wybralam ten ktory najbardziej mi sie podobal. majac inny zalowalabym ze nie kupilam buzza. milosc na cale zycie :-D:-D:-D

Mi sie tez wydaje ze spiworek bedzie zbedny, choc ladnie sie prezentuje w gondolce od Izy... ale mysle ze kocyk i kombinezonik wystarczy a jak dzidzia bedzie wieksza w przyszlym roku to zawsze mozna grubszy kombinezon kupic :-D:tak: a moze do przyszlego roku stanieja :D
ja teraz nie chce kupowac spiworka ale na wiosne-lato powinny staniec...i faktycznie nie jest on niezbedny bo mozna kupic tanszy niefirmowy ale one sa takie piekne np ten co ma Iza ze szkoda ich nie miec:-)

oj tak buzz od razu zuca sie w oczy i trudno przejsc kolo niego obojetnie..mimo ze mam juz buzza w domu a widze gdzies na miescie jak jedzie to zawsze sie ogladne hehe

po anglii jezdzi ich ogromnaaaa ilosc, ale zreguly czarne wiec tymbardziej milo sie patrzy jak sa jakies inne kolorki :tak::tak::tak:

a limonkowego jeszcze u nikogo innego nie widzialam :-D:-D wiec ciesze sie podwojnie :-D bedzie mnie widac z kilometra :-D

po anglii jezdzi ich ogromnaaaa ilosc, ale zreguly czarne wiec tymbardziej milo sie patrzy jak sa jakies inne kolorki :tak::tak::tak:

a limonkowego jeszcze u nikogo innego nie widzialam :-D:-D wiec ciesze sie podwojnie :-D bedzie mnie widac z kilometra :-D

U mnie gdzie sie nie obejrzysz tam buzz...czlowiek ma wrazenie ze innych wozkow nie produkuja:-D moze dlatego tak bardzo jestem na nie, bo lubie miec rzeczy niepowtarzalne ;-)

a mi pomimo tego ze jest ich tu bardzooooo i tak najbardziej sie podoba :tak:;-) nie zamienilabym go na zaden inny :no:

no ale wiadomo kazdy ma swoj gust. i inne dziewczyny beda tak mowily o swoich wozeczkach :tak: a jak to kobiety, jak nam cos do lepa strzeli to juz nie da sie zmienic zdania :tak:

reklama
Jejku ja mam nadzieje ze sie nie zawiode. Chociaz wiem, ze moja mala bedzie zdecydowanie wiecej czasu spedzac w chuscie i foteliku w aucie, bo my jako rodzinka duzo podrozujemy ;-) ale zobaczymy jak to teraz bedzie jak dzidzia bedzie na swiecie...

Do góry