reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

znam dziewczyny ktore od poczatku maluszka wozily w spacerowce buzza :eek::eek: podkladaly kocyk tak zeby spacerowka byla prawie plaska i na lezaco ustawialy i bomba :tak:;-) no ale taka opcja to jedynie w lecie nie zima... :no:

reklama
Te x-landery to sa chyba stosunkowo tanie co? A ze wyglad nowoczesny, moze dlatego tyle ich... zazdroszcze im kolorystyki :)

Klaudzia, no wlasnie o ta zime chodzi. Dla Julki mialam podobny wozek co teraz, ale ona ur sie pod koniec stycznia dopiero i na spacerowke przeszlam jak ona jeszcze nie siedziala.

Koniec koncow, kazda mama potrzebuje innego wozka. Ja jeszcze patrze na to ze wiekszosc lata spedzamy na dzialce w Karwii, a tam na plaze tylko z wielkimi kolami, inne wozki sie topia w piachu, a do tego wertepy pod domem...echh...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
znam dziewczyny ktore od poczatku maluszka wozily w spacerowce buzza :eek::eek: podkladaly kocyk tak zeby spacerowka byla prawie plaska i na lezaco ustawialy i bomba :tak:;-) no ale taka opcja to jedynie w lecie nie zima... :no:
ja zaczepiłam ludzi kiedyś w sklepie jak jeszcze nic o buzzie nie wiedziałam i chciałam ich wypytać jak się sprawuję to oni mają synka ze stycznia i tez mieli tylko spacerówkę i mówili ze na spacery chodzili w zimie i nic więc nie wiem ale ja i tak jestem zwolenniczką gondoli:-)
Te x-landery to sa chyba stosunkowo tanie co? A ze wyglad nowoczesny, moze dlatego tyle ich... zazdroszcze im kolorystyki :)

Klaudzia, no wlasnie o ta zime chodzi. Dla Julki mialam podobny wozek co teraz, ale ona ur sie pod koniec stycznia dopiero i na spacerowke przeszlam jak ona jeszcze nie siedziala.

Koniec koncow, kazda mama potrzebuje innego wozka. Ja jeszcze patrze na to ze wiekszosc lata spedzamy na dzialce w Karwii, a tam na plaze tylko z wielkimi kolami, inne wozki sie topia w piachu, a do tego wertepy pod domem...echh...
co do ceny to chyba zależy koleżanka kupiła model z kolekcji z zeszłego roku i zapłaciła 800 zł ale za czarny, a te z tej kolekcji kosztują ok 1500, a te z limitowanej kolekcji 2400
a ty sie tak nie chwal kochana ta działka bo do ciebie tam wszystkie wpadniemy:):):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja zaczepiłam ludzi kiedyś w sklepie jak jeszcze nic o buzzie nie wiedziałam i chciałam ich wypytać jak się sprawuję to oni mają synka ze stycznia i tez mieli tylko spacerówkę i mówili ze na spacery chodzili w zimie i nic więc nie wiem ale ja i tak jestem zwolenniczką gondoli:-)

co do ceny to chyba zależy koleżanka kupiła model z kolekcji z zeszłego roku i zapłaciła 800 zł ale za czarny, a te z tej kolekcji kosztują ok 1500, a te z limitowanej kolekcji 2400
a ty sie tak nie chwal kochana ta działka bo do ciebie tam wszystkie wpadniemy:):):):)

Nie ma problemu zapraszam :-D tylko biorac pod uwage wielkosc dzialki, nas jest jakies 80 + 80 mezow+80 dzieci, to niestety pomiescimy sie jedynie na plazy :-D:-D:-D

dziewczyny...nie zapomnijcie poprzypinac do wozkow czerwonej kokardki..aby nikt dzieciatka nie zauroczyl...hihi:)))))
ja tam z gondoli jestem zadowolona i osobiscie uwazam ze dla takiego maluszka,przynajmiej ten pierwszy miesiac jest lepsza niz spacerowka...no ale to to juz tylko moje zdanie..kazdy ma prawo wyboru:tak:

ja mam czerwoną kokardkę do wózeczka i jeszcze bozie na różowym tle z czerwoną kokardką do łóżeczka... bo przsecież nie każdy pierwszy raz dzidzię zobaczy w wózku... a pewnie w domku jakn będą odwiedzać to w łóżeczku będzie leżeć:tak:

reklama
dziewczyny...nie zapomnijcie poprzypinac do wozkow czerwonej kokardki..aby nikt dzieciatka nie zauroczyl...hihi:)))))
ja tam z gondoli jestem zadowolona i osobiscie uwazam ze dla takiego maluszka,przynajmiej ten pierwszy miesiac jest lepsza niz spacerowka...no ale to to juz tylko moje zdanie..kazdy ma prawo wyboru:tak:
ja na każde spotkanie w firmie nosiłam czerwoną wstążeczkę... mam w firmie taką jedną czarownicę...
a do wózeczka to nie głupi pomysł- nie zaszkodzi :-p

Do góry