reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Nie obrazcie sie dziewczyny ale ja mam wrazenie ze buzz jest sztywny, ma malutka gondole i dziecko w nim skacze czyli zero amortyzacji...tak sie przygladam tym wozkom na ulicy i za chiny ludowe nikt mnie do nich nie przekona :no: ale to tylko moja subiektywna ocena i nie wsciekajcie sie na mnie, chociaz na wlasna prosbe sie wam tu narazam :-D

reklama
Tak sie zastanawiam czy Maxi Cosi nie powinien nam jakiejś doli odpalić za tę agitację buzzową:) Ja pierwszy spacer to raczej z Inglesiną uskutecznię, bo buzz może wertepów nie znieść..
chetnie byc jakies datki od firmy quinny przyjela za to promocje buzza:-)
no ja pokażę swój zakup dopiero jak dziedzic będzie na świecie... czyli gdzieś za 2-3 tygodnie... ale zdjęcia wstawię, obojętne co wybierzemy w końcu...

ale buzz jest piękny, taki filigranowy... tylko ten koszyk na zakupy...i "kubełkowa" spacerówka....
hehe niby jednak jestes zdecydowana na buzza a sie wachasz widze:-)
Nie obrazcie sie dziewczyny ale ja mam wrazenie ze buzz jest sztywny, ma malutka gondole i dziecko w nim skacze czyli zero amortyzacji...tak sie przygladam tym wozkom na ulicy i za chiny ludowe nikt mnie do nich nie przekona :no: ale to tylko moja subiektywna ocena i nie wsciekajcie sie na mnie, chociaz na wlasna prosbe sie wam tu narazam :-D

nom buzzy maja bardzo rozne opinie jedni sa bardzo zadowoloeni z nich a inny narzeekaja i zaluja tego zakupu...:-)ja licze ze my mamy listopadowe bedziemy z tych wozkow zadowolone:-)

chetnie byc jakies datki od firmy quinny przyjela za to promocje buzza:-)

:-)
zdaje się, że quinny i maxi cosi wchodzą w skład tego samego koncernu??
Dorel chyba.. Może należałoby do nich jakąś petycję wystosować z adresem forum??
Nie wiem czy zdecydowałabym się na buzza, gdybym nie miała innego wózka.. Buzz jest taki "miastowy" tudzież "galeriowy". Ale piękny:)

ja tam z buzza jestem zadowolona. Prowadzilam ostatnio od kolezanki z miesiecznym maluszkiem, i gondola mi sie wydawala ogromnaaa. a nawet amortyzacja byla niezla i pobujalam woziem troszku. maly spal w niej jak zabity i wygladal na bardzo zadowolonego :-D

no ale wiadomo ile ludzi tyle opini :)

mam nadzieje ze wszystkim mamom listopadowym bedzie sie nimi dobrze jezdzilo a przedewszystkim maluszki beda zadowolone ;-):tak:

no co ty:-):-):-):-) ile osób tyle opini:-)
zdaje się, że quinny i maxi cosi wchodzą w skład tego samego koncernu??
Dorel chyba.. Może należałoby do nich jakąś petycję wystosować z adresem forum??
Nie wiem czy zdecydowałabym się na buzza, gdybym nie miała innego wózka.. Buzz jest taki "miastowy" tudzież "galeriowy". Ale piękny:)
zgadzam się ja się pod tą petycją z chęcią podpiszę powinni nam jakieś "gadżeciki" chociaż dać
ja tam z buzza jestem zadowolona. Prowadzilam ostatnio od kolezanki z miesiecznym maluszkiem, i gondola mi sie wydawala ogromnaaa. a nawet amortyzacja byla niezla i pobujalam woziem troszku. maly spal w niej jak zabity i wygladal na bardzo zadowolonego :-D

no ale wiadomo ile ludzi tyle opini :)

mam nadzieje ze wszystkim mamom listopadowym bedzie sie nimi dobrze jezdzilo a przedewszystkim maluszki beda zadowolone ;-):tak:
zgadzam się my będziemy zadowolone i koniec kropka :):):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zgadzam się ja się pod tą petycją z chęcią podpiszę powinni nam jakieś "gadżeciki" chociaż dać
Ja tam już jestem chociaż przetestowałam go jedynie w salonie:)
Aga gadzeciki chetnie tez przyjme dobry pomysl:-)np kolo terenowe moga dac,albo spiworek,albo mi drugie xl siedzisko,albo nie wiem co jeszcze:-)

Malina ja swoj tez juz po salonie testowalam a spacerowke testowal tatusko ze starsza cora w parku i tez mega dobrze sie sprawdzila a corka 15kg wazy i tatuskow isie rewelacyjnie prowadzilo ten wozio wiec to chybao czyms mowi:-)

BUZZY GORA!!!!

Ja tam już jestem chociaż przetestowałam go jedynie w salonie:)
no kochana ja w salonie to też przetestowałam i uważam że jest rewelacja:-):-):-):-)

Aga gadzeciki chetnie tez przyjme dobry pomysl:-)np kolo terenowe moga dac,albo spiworek,albo mi drugie xl siedzisko,albo nie wiem co jeszcze:-)

Malina ja swoj tez juz po salonie testowalam a spacerowke testowal tatusko ze starsza cora w parku i tez mega dobrze sie sprawdzila a corka 15kg wazy i tatuskow isie rewelacyjnie prowadzilo ten wozio wiec to chybao czyms mowi:-)

BUZZY GORA!!!!
GOSIA ja kółko terenowe też z chęcią przyjmę a co do śpiworka to się łudzę że nie będzie potrzebny:)

reklama
GOSIA ja kółko terenowe też z chęcią przyjmę a co do śpiworka to się łudzę że nie będzie potrzebny:)

Mi sie tez wydaje ze spiworek bedzie zbedny, choc ladnie sie prezentuje w gondolce od Izy... ale mysle ze kocyk i kombinezonik wystarczy a jak dzidzia bedzie wieksza w przyszlym roku to zawsze mozna grubszy kombinezon kupic :-D:tak: a moze do przyszlego roku stanieja :D

Do góry