reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
też oglądałam i mówili jeszcze żeby przede wszystkim wyprać te części które stykają się bezprośrednio z dzieckiem i te które dziecko może np wsadzić do buzi jak szelki

mój mąż jak się wziął za pompowanie kółek pompką do roweru to wentyl od pierwszej dętki w pompce został :-) i musieliśmy nową detkę kupić w nowym nieużywanym wózku :-) ma chłop siłe ;-)

jakbym o moim czytala :-D on ma tyle sily w rekach,ze czego sie nie dotknie to cos za mocno zrobi :szok:

hehehe, no trochę nietypowo mam na balkonie :cool2: mój mąż twierdzi, że jestem dziwna :confused2: a ja chciałam tylko mieć namiastkę ogródka :-D
a drzewo dostalam kiedyś na urodziny od kolegów, jak miałam naście lat :-D trafiony prezent. Ku każdorazowemu zdziwieniu pracowników firm przeprowadzkowych, przeprowadzał sie ze mną kilka razy :-)

Iza balkon masz SUPER!!! No i corcia prezentuje sie idealnie w BUZZIE :-D Ja to narazie moglabym wstawic zdjecia pustego Buzza :wściekła/y::wściekła/y: nie wygladalby az tak rewelacyjnie jak Twoj z corcia ... ale juz niedlugo :-):-)

chyba to mnie przekonało ostatecznie do buzza :-)
w koncu sie zdecydowalas..bardzo dobry wybor...ale dopuki nie zobacze zdjec u Ciebie buzza nie uwierze:-):-):-):-)
Iza balkon masz SUPER!!! No i corcia prezentuje sie idealnie w BUZZIE :-D Ja to narazie moglabym wstawic zdjecia pustego Buzza :wściekła/y::wściekła/y: nie wygladalby az tak rewelacyjnie jak Twoj z corcia ... ale juz niedlugo :-):-)

widze masz tj ja...biedny buzz stoi i sie kurzy bo jasnie pan wlasniciel nie spieszy sie na swiat...

obyście :-) jedno tylko w tym używaniu było niefajne - że spacer był tylko na balkon, a ja bym chciała chodzić i chodzić :-)

laparada - najwyższy czas na decyzję :-) na jedyną słuszną decyzję :-D

juz niedlugo wyjdziesz... a my zanim wyjdziemy to ho ho... no chyba ze bede jak angielki i juz na drugi dzien wyjde z wozkiem :-D:szok::szok:

a Gaja dziś po raz pierwszy użyła wózka :-D piękna pogoda!!! co prawda daleko nie pojechała, bo tylko na balkon, ale zawsze coś :-D:-D
ALE FAJNIE!!!!! JA JUŻ TEŻ CHCĘ:tak: ZASTANAWIAŁAM SIE KTÓRA Z NAS WSTAWI PIERWSZA FOTY DZIDZI W BUZZIE:-):-):-) A BALKON WIDZĘ MASZ HALLOWENOWY:-)

w koncu sie zdecydowalas..bardzo dobry wybor...ale dopuki nie zobacze zdjec u Ciebie buzza nie uwierze:-):-):-):-)

laparada - najwyższy czas na decyzję :-) na jedyną słuszną decyzję :-D

no ja pokażę swój zakup dopiero jak dziedzic będzie na świecie... czyli gdzieś za 2-3 tygodnie... ale zdjęcia wstawię, obojętne co wybierzemy w końcu...

ale buzz jest piękny, taki filigranowy... tylko ten koszyk na zakupy...i "kubełkowa" spacerówka....

reklama
Tak sie zastanawiam czy Maxi Cosi nie powinien nam jakiejś doli odpalić za tę agitację buzzową:) Ja pierwszy spacer to raczej z Inglesiną uskutecznię, bo buzz może wertepów nie znieść..

Do góry