reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózek 3w1

reklama
Lekki (aluminiowy stelaż), z przekładaną rączką lub wpinaniem przodem lub tyłem do kierunku jazdy, gumowe, pompowane koła. Przednie koła skrętne. Amortyzatory wstrząsów. Regulowana wysokość rączki. W spacerówce funkcja "leżenia". Rączka pokryta eko skórą (nie robią się bąble na rękach tak jak zdarza się w rączkach gumowych).
Model i firmę musisz wybrać sama, bo każdej z nas co innego się podoba.
Jak wózek będzie miał wyżej wymienione cechy, gwarantuję Ci, że będziesz zadowolona ;)

Dorzucialabym jeszcze zeby zwracac uwage na dodatki typu kosz pod wozkiem jako miejsce na dodatkowy kocyk i folie przeciwdeszczowa (sa modele gdzie nie ma gdzie tego zmiescic a jednak sa to przydatne rzeczy).

W naszej grupie majowe mamy 2016 był wątek "pochwalcie się swoimi wózkami". Znajdziesz tam dużo opinii o rożnych modelach. Do wyboru, do koloru. :)

Ja osobiscie nie polecam 3w1 pod wzgledem spacerowki.my mamy adamex barletta pik i wozek jest ok,nosidelko tez ale spacerowka porazka...nie dosc ze tak brzydko wyglada to jest ciezka i duza.spacerowke zakupilam osobno,zwinna leciutka.

My mamy mutsy 4rider na pompowanych kołach. Póki co gondola i fotelik sprawują się świetnie. Spacerówka jeszcze nie używana. Największa wada tego wózka to waga. Jeśli nie masz windy to wózek ważący 15 kg to nieporozumienie. Ja mam windę więc u mnie ten problem odpada. Najlepiej wybrać się do sklepu i samemu sprawdzić jaki wózek ci przypasuje.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

A nie lepiej kupić wózek 2w1 i dobry fotelik z atestem osobno? Zawsze stelaż można dobrać do wózka jak i fotelika ;) osobiście nie włożyłabym dziecka do fotelika z zestawu 3w1 a tym bardziej do auta :o

Lekki (aluminiowy stelaż), z przekładaną rączką lub wpinaniem przodem lub tyłem do kierunku jazdy, gumowe, pompowane koła. Przednie koła skrętne. Amortyzatory wstrząsów. Regulowana wysokość rączki. W spacerówce funkcja "leżenia". Rączka pokryta eko skórą (nie robią się bąble na rękach tak jak zdarza się w rączkach gumowych).
Model i firmę musisz wybrać sama, bo każdej z nas co innego się podoba.
Jak wózek będzie miał wyżej wymienione cechy, gwarantuję Ci, że będziesz zadowolona ;)

Dokładnie! Zgadzam się z tobą, mówisz o x-landerze? Właśnie tym się mniej więcej kierowałam przy wyborze i moge potwierdzić że to są najważniejsze cechy

reklama
lepiej kupić wózek 2w1, fotelik dobierasz do auta, lepiej mieć taki z atestami, test plus, test ADAC ale jeśli tego z zestawu potrzebujesz tylko po to, żeby wrócić ze szpitala do domu, to bym kupiła 3w1. W moim tutisie można jakikolwiek fotelik, tylko trzeba mieć pasujące adaptery.

reklama
Do góry