reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
Dzięki Dziewczyny :-)
Już pisałam do nich a dokładnie opisywałam problem i kazali sprawdzić czy mam metalowy trzpień a okazało się że nie mam go więc to jest przyczyna.
Na dniach podjadę to mi dadzą brakujący element :tak:

Dzięki Dziewczyny :-)
Już pisałam do nich a dokładnie opisywałam problem i kazali sprawdzić czy mam metalowy trzpień a okazało się że nie mam go więc to jest przyczyna.
Na dniach podjadę to mi dadzą brakujący element :tak:

no to super,własnie o nim pisałam ja za pierwszym razem dałam go ze złej strony i mi nie działało,ale potem mąż zrobił już fachowo i działa

A ja zapomniałam napisać,ze w końcu kupiliśmy wózek parasolkę- Cybex (kolor brązowy z żółtymi paskami na siedzeniu). Mieli super promocje w jednym sklepie dziecięcym i dlatego się zdecydowaliśmy ostatecznie. Zapłacilismy 370zl za niego ,takze cena po prostu fantastyczna!!! zobaczymy ile posłuży...ale za ta cene to nawet jak po sezonie sie rozwali to nie bedzie tak szkoda...A ja w sumie chcialam ten wozek do takiej jazdy np po sklepie na zakupach czy jak gdzies autem jedziemy i x-lander sie nie miesci. Bo.....powiem Wam ,ze jestem przekonana,że taka spaceróweczka jest znacznie mniej komfortowa dla dziecka niz taki wózio na pompowanych kołach. No ja tą róznice widze jeżdżąc na spacerki koło domu. Nie ma opcji male koła spacerówki ( mimo że ten ma je dodatkowo amortyzowane!)kontra duze pompowane-zawsze te pompowane bedę wygodniejsze. Jedyne co to waga tego Cybexa jest zachwycająca-6kg--oj czuje sie tę róznicę!

Ja nie miałam problemów ze złożeniem - Mąż składał :)
Aby opuścić oparcie trzeba odbezpieczyć rączkę z tyłu (złapać ją) i puścić i pochylić i powinno przeskoczyć do następnego poziomu. Jeśli się cały czas trzyma wciśniętą tą rączkę to nie złapie następnego poziomu.
Jeśli to nie działa to reklamuj...

Ja składałam sama i to bez instrukcji, bo zapomnieli przesłać (dosłali później). Ale na szczęście u mnie wszystko działa na tip, top :-)

Natt gratuluje zakupu.

Dominiczka kupiłam sobie takie samo krzesełko :-)
Ciężko mi było je złożyć, bo instrukcja mało czytelna i co najgorsze...
powiedz mi w jaki sposób opuszczasz oparcie siedzenia??
Bo rzekomo są 3 pozycje oparcia a mi jakby nie chce się trzymać i nie wiem czy źle coś robię czy może muszę reklamować?? :baffled::confused:

Widze, że problem już rozwiązany....u mnie regulacja oparcia działa bez problemu.

Dziewczyny dziś spotkałam się z tą babką z Allegro i dała mi ten brakujący trzpień :tak:
Po powrocie Mąż zamontował go w krzesełku i wszystko działa bez zarzutu :-):tak:
Adrianek siedzi w nim jak lord i wszyscy jesteśmy zadowoleni :-D

Tez mam to krzeselko i jestem bardzo zadowlona. Jest dosc masywne, ale przez to bardzo stabilne. Jedyny minus to to, ze wkladke wcale tak latwo nie da sie zdjac, probowalam delikatnie.. ale nie obylo sie bez rozcinania. Mlody lubi merdac reka w miseczce jak go karmie, wiec praktyczniej dla mnie, gdy jest sama ceratka ;) Ja wczoraj zamowilam spacerowke na lato. Generalnie miala byc w lekka i wygodna dla dziecka. chcialam kupic Sprinta z Baby design, ale po wizycie w sklepie z wozkami, zdecydowalam sie na Coneco Flash ( w kolorze zielonym) FLASH_CONECO 8,9kg +WYS.0zł +FOLIA +OSŁONA (992243388) - Aukcje internetowe Allegro . Wczesniej nie podobal mi sie ten wozek, ale jak wsadzilam mlodego i sprawdzilam jak sie prowadzi, przekonalam sie, ze jest calkiem fajny. No i Cena tez jest bardzo przystepna. A jak bedie z dluzszym uzytkowaniem.. to sie okaze, ale opinie w internecie w wiekszosci sa pozytywne.

reklama
Dziewczyny pamiętacie jak się kiedyś pytałam który fotelik samochodowy kupić bo są i od 9kg - 18kg i od 9kg - 25kg i nie wiedziałam już który będzie lepszy?? :baffled:
Teraz dużo czytałam o fotelikach i już wiem czym różnią się te dwie kategorie wagowe
Foteliki 9-18kg się rozkładają do pozycji półleżącej a foteliki 9-25kg mają tylko pozycję siedzącą.
Jak ktoś dużo jeździ to lepszy będzie ten rozkładany bo jak Dziecko zaśnie to będzie Mu wygodniej. :-)
Ja taki kupię. :tak:

A czy znacie lub może któraś ma fotelik firmy Ramatti?? :happy:

Ostatnia edycja:
Do góry