reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
my na tapczanik przeszliśmy na 2 lata bo Karol wyłaził górą z łóżeczka i w ogóle różne cuda w nim wyczyniał i był dla siebie zagrożeniem - lepiej juz jak spadał z tapczaniku bo przynajmniej nisko :)

A co do łóżeczek kojców to wczoraj mi przyszło:-) I jak na razie to jestem mega zadowolona, jakoś tak lżej się w pokoju zrobiło, poza tym Jaś bardzo ładnie się w nim bawi (ok 10 min potrafi się sam bawić, no chyba że Jula do niego pójdzie ale wtedy już trzeba ich pilnować:tak::-D).
A jeśli chodzi o materacyk to ja bym dziecka na nim do spania nie położyła ale bez problemu wchodzi mi stary materacyk;-)
o a oto zdjęcia Jasia w łóżeczku:

Załączniki

• loz2..jpg
    loz2..jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 60
  • loz..jpg
    loz..jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 50
my w weekend obnizymy łózeczko o poziom nizej, do kojca małą wsadze jak zacznie raczkowac a juz pisałam ze mam duzy chyba 8miokątny

My łózeczko mamy na najniższym poziomie, bo mała już wstaje w łóżeczku.

Sempe super masz ten kojec, ale metraż mieszkania nie pozwala mi na takie szaleństwa. Natomiast ten, który mam młoda nie chce polubić, więc chyba go odsprzedam :-/

reklama
Ja też kupiłam Jagodzie puzzle, ale maja dużo odpadających części bo to są samochodziki, telefon, rakieta itp. Ale już nic nie odpada bo podkleiłam papierową taśmą klejącą i mam nadzieje że się będzie trzymać i nie będę musiała chować do szafy na 2-3 lata.

Do góry