reklama
U nas solidnie się trzymają. Mania nie umie ich wyciągnąć.
Dziś oddaliśmy wózek do reklamacji i zamówiliśmy taki...
Tylko jeszcze nad kolorem się zastanawiamy. Co sugerujecie? Jestem między pomarańczowym - czerwonym a zielonym...
Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...
Tylko jeszcze nad kolorem się zastanawiamy. Co sugerujecie? Jestem między pomarańczowym - czerwonym a zielonym...
Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...
U nas solidnie się trzymają. Mania nie umie ich wyciągnąć.
tez miałam kiedyś spacerowke z tej firmy ale wybrałam szary wtedy nie było widać brudu na nim
izabela...
Fanka BB :)
ja wybrałabym zielony :-)
dziewczyny poratujcie-co mogę kupić dziewczynce na roczek? nie jestem chrzestną...
dziewczyny poratujcie-co mogę kupić dziewczynce na roczek? nie jestem chrzestną...
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Neverend a pomarańczowy to taki blady jak na zdjęciach czy bardziej soczysty? Bo na zdjęciach zielony mi się bardziej podoba
Neverend a pomarańczowy to taki blady jak na zdjęciach czy bardziej soczysty? Bo na zdjęciach zielony mi się bardziej podoba
Zielony jest bardziej oczo...yhm...Bardziej taki jarzący...
Sama się gubię w tej kolorystyce.
IZABELA>>Z firmy Baby mix są takie prezentowe rzeczy... Zabawki bla bla...
Najlepiej takiemu szkrabowi zabawkę edukacyjną - książeczkę np... Z Tiny Love są fajne
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Kurde a ja potrzebuję prezentu dla 2-latki!
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
ktoś mi powiedział ciastolina ale dla mnie to chyba za bardzo do przodu?
A Iwonko o które duplo ci chodzi, bo ja też nie kumata jestem w tym temacie?
A Iwonko o które duplo ci chodzi, bo ja też nie kumata jestem w tym temacie?
Podziel się: