reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was ma może takie cudo:
Nuby Gryzak, Gryzaczek do podawania pokarmu (934427429) - Aukcje internetowe Allegro
Jest też z firmy Baby Safe Feeder-Thermobaby, ale sporo droższe. Czy jakościowo tak samo wypadają?
Zastanawiam się nad kupnem, bo teraz czas ząbkowania i na pewno się przyda ;-)
Ja posiadam dokładnie ten model. Martyna chętnie z niego je, choć ostatnio przechodzi fascynację jedzenia owoców podawanych bezpośrednio do buzi.
Z czystym sumieniem mogę polecić.
Me too.
Moja uwielbia z tego jeść banany i jabłuszko
i ja tez mam i super u nas sie sprawdza
magda12345
Mama Juli i Jasia
A wracając na minutkę do tematu rodzeństwa to ja także mogę polecić Jasiek szaleje za Julką, jak ona się wygłupia to on po prostu zanosi się ze śmiechu a jak się fajnie bawią razem na placu zabaw
Ale osobiście uważam że taka różnica 2-3 lata jest najlepsza bo mam koleżanki co maja rok po roku dziecko i jest ciężko, czasami nawet bardzo ciężko...
A co do łóżeczek to Jula śpi na tapczaniku rozkładanym, a szczebelkowe zamieniła w 14 miesiącu na mamine aha i z tego tapczanika nam strasznie spadała na początku ale ona ma taki sen że się nie budziła i spała na podłodze
I żeby nie było tak całkiem off-topowo to obiecuję Efe że jak mi Jasiul zaśnie to przejrzę i ocenie wózki
Ale osobiście uważam że taka różnica 2-3 lata jest najlepsza bo mam koleżanki co maja rok po roku dziecko i jest ciężko, czasami nawet bardzo ciężko...
A co do łóżeczek to Jula śpi na tapczaniku rozkładanym, a szczebelkowe zamieniła w 14 miesiącu na mamine aha i z tego tapczanika nam strasznie spadała na początku ale ona ma taki sen że się nie budziła i spała na podłodze
I żeby nie było tak całkiem off-topowo to obiecuję Efe że jak mi Jasiul zaśnie to przejrzę i ocenie wózki
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Z tych to dwójka swego czasu byłam pewna ze go chce i koniec, niestety jak przeczytałam ze waga dziecka do 15kg zapał mi opadł w koncu Miłosz juz ma 10
Ewelinko z tych mi też ten drugi się podoba
a mój synek do 3 lat ważył 14 kg więc po Juli się więcej nie spodziewam;p
No właśnie jakby człowiek wiedział ile te nasze szkraby będą ważyć?
Co do modeli wózków to Aneczeko ten nr 1 chicco też mój faworyt, po prostu najbardziej poręczny. Za to w tym trzykołowym Espiro no się zabujałam (jakieś skojarzenia z łóżeczkiem). Macałam w sklepie pomarańczowo czarny i powiem że boski i lekki jak piórko, ale w porównaniu z moją kolumbryną każdy lekki
Za to Verso wydaje mi się hmmm...bardzie przytulny. No i jest do 20kg!
Kurde żeby to było łatwiejsze!
Ostatnia edycja:
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
No mój myślał że kupimy taki za 150zł zwykły nierozkładany, no wiesz? zwykłą parasolkę
ale ja wolę te 200 nawet 300zł dołożyć i mieć bajery typu regulowane oparcie czy podnóżek
no i cholender to JA się będę z nim męczyć nie on, prawda?
ale ja wolę te 200 nawet 300zł dołożyć i mieć bajery typu regulowane oparcie czy podnóżek
no i cholender to JA się będę z nim męczyć nie on, prawda?
izabela...
Fanka BB :)
ciężki orzech do zgryzienia z tymi wózkami, ja się nie wypowiadam, bo sama nie wiem co bym wybrała ;-)
na pewno odpadają wózki trzykołowe, bo wydają mi się niestabilne
do chicco też jakoś nie mam przekonania
na pewno odpadają wózki trzykołowe, bo wydają mi się niestabilne
do chicco też jakoś nie mam przekonania
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
no dokładnie
teraz już sama wiesz co to 4 piętro
a ja ci tak tego domku zazdrościłam (pozytywnie rzecz jasna!)
no dokładnie
4 piętro
Hmmm skąd ja to znam
reklama
izabela...
Fanka BB :)
w jakich kolorach kupowałyście te kubki, bo się nie mogę zdecydować
***NUBY*** kolorowy KUBEK niekapek __210ml __6m+ (937134229) - Aukcje internetowe Allegro
neverend Mai się podobało w takiej wiszącej drewnianej huśtawce jak i takiej stojącej, o coś takiego
HUŚTAWKA DREWNIANA NOWA -BARDZO ŁADNA! (929288945) - Aukcje internetowe Allegro i
HUŚTAWKA - MASYWNA - POLSKI PRODUKT - 17 KOLORÓW (939243939) - Aukcje internetowe Allegro
***NUBY*** kolorowy KUBEK niekapek __210ml __6m+ (937134229) - Aukcje internetowe Allegro
neverend Mai się podobało w takiej wiszącej drewnianej huśtawce jak i takiej stojącej, o coś takiego
HUŚTAWKA DREWNIANA NOWA -BARDZO ŁADNA! (929288945) - Aukcje internetowe Allegro i
HUŚTAWKA - MASYWNA - POLSKI PRODUKT - 17 KOLORÓW (939243939) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: