reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

Z tych to dwójka swego czasu byłam pewna ze go chce i koniec, niestety jak przeczytałam ze waga dziecka do 15kg zapał mi opadł w koncu Miłosz juz ma 10:eek::eek:

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was ma może takie cudo:
Nuby Gryzak, Gryzaczek do podawania pokarmu (934427429) - Aukcje internetowe Allegro
Jest też z firmy Baby Safe Feeder-Thermobaby, ale sporo droższe. Czy jakościowo tak samo wypadają?
Zastanawiam się nad kupnem, bo teraz czas ząbkowania i na pewno się przyda ;-)

Ja posiadam dokładnie ten model. Martyna chętnie z niego je, choć ostatnio przechodzi fascynację jedzenia owoców podawanych bezpośrednio do buzi.
Z czystym sumieniem mogę polecić.

Me too.
Moja uwielbia z tego jeść banany i jabłuszko:)

i ja tez mam i super u nas sie sprawdza

A wracając na minutkę do tematu rodzeństwa to ja także mogę polecić:-D:-D:-D Jasiek szaleje za Julką, jak ona się wygłupia to on po prostu zanosi się ze śmiechu a jak się fajnie bawią razem na placu zabaw:-D
Ale osobiście uważam że taka różnica 2-3 lata jest najlepsza bo mam koleżanki co maja rok po roku dziecko i jest ciężko, czasami nawet bardzo ciężko...
A co do łóżeczek to Jula śpi na tapczaniku rozkładanym, a szczebelkowe zamieniła w 14 miesiącu na mamine:-D aha i z tego tapczanika nam strasznie spadała na początku ale ona ma taki sen że się nie budziła:baffled: i spała na podłodze:zawstydzona/y:
I żeby nie było tak całkiem off-topowo to obiecuję Efe że jak mi Jasiul zaśnie to przejrzę i ocenie wózki:tak:

Z tych to dwójka swego czasu byłam pewna ze go chce i koniec, niestety jak przeczytałam ze waga dziecka do 15kg zapał mi opadł w koncu Miłosz juz ma 10:eek::eek:

Ewelinko z tych mi też ten drugi się podoba:)
a mój synek do 3 lat ważył 14 kg więc po Juli się więcej nie spodziewam;p

No właśnie jakby człowiek wiedział ile te nasze szkraby będą ważyć?

Co do modeli wózków to Aneczeko ten nr 1 chicco też mój faworyt, po prostu najbardziej poręczny. Za to w tym trzykołowym Espiro no się zabujałam (jakieś skojarzenia z łóżeczkiem). Macałam w sklepie pomarańczowo czarny i powiem że boski i lekki jak piórko, ale w porównaniu z moją kolumbryną każdy lekki:laugh2:
Za to Verso wydaje mi się hmmm...bardzie przytulny.
No i jest do 20kg!

Kurde żeby to było łatwiejsze!

Ostatnia edycja:
No mój myślał że kupimy taki za 150zł zwykły nierozkładany, no wiesz? zwykłą parasolkę
ale ja wolę te 200 nawet 300zł dołożyć i mieć bajery typu regulowane oparcie czy podnóżek

no i cholender to JA się będę z nim męczyć nie on, prawda?

ciężki orzech do zgryzienia z tymi wózkami, ja się nie wypowiadam, bo sama nie wiem co bym wybrała ;-)
na pewno odpadają wózki trzykołowe, bo wydają mi się niestabilne
do chicco też jakoś nie mam przekonania

reklama
Do góry