reklama
_karincia_
Fanka BB :)
Dziewczyny pokażcie jakie puzzle piankowe ( te maty piankowe) macie :-)
I powiedzcie czy zadowolone z nich są Wasze Dzieci??![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
I powiedzcie czy zadowolone z nich są Wasze Dzieci??
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Ja akurat nie mam zdjecia, ale mam takie najzwyklejsze. Jestem z nich bardzo zadowolona, od tygodnia mlody po nich smiga i zaczal sie czolgac
Sa fajne, bo dziecko sie na nich nie slizga, ja mam panele wiec idealnie zastepuja kocyk, sa kolorowe i zwracaja uwage dziecka i i lubi pozuc czasami jakis brzeg. Jedyny minus to to ze ja mam wzorek ze zwierzatkami i tam sa male elementy, narazie ich nie rozbiera, ale trzeba pilnowac zeby sie do nich nie dobral.
jedne mam takie,są po moich dziewczynach jeszcze,nic im sie nie stało,jeszcze mam inne
Mata PUZZLE PIANKOWE grube MY BABY # 2 wzory -20% (930393269) - Aukcje internetowe Allegro
znalazłam te drugie
PT - PUZZLE PIANKOWE podłogowe BABY MIX- 2 wzory! (935942336) - Aukcje internetowe Allegro
moja je uwielbia,bawi sie na nich ,a niektore elementy dostaje do kapieli nawet bo uwielbia nimi skrzypieć miedzy dziąsełkami
Mata PUZZLE PIANKOWE grube MY BABY # 2 wzory -20% (930393269) - Aukcje internetowe Allegro
znalazłam te drugie
PT - PUZZLE PIANKOWE podłogowe BABY MIX- 2 wzory! (935942336) - Aukcje internetowe Allegro
moja je uwielbia,bawi sie na nich ,a niektore elementy dostaje do kapieli nawet bo uwielbia nimi skrzypieć miedzy dziąsełkami
magda12345
Mama Juli i Jasia
ja też mam te ze zwierzątkami, jeszcze po Juli. Tyle że u mnie jest ten problem że jak chce Jaśkowi rozłożyć to Jula zaraz się do tego zabiera i się złości że Jasiek jej na tym siedzi...ale obgryzać elementy uwielbia;-)
izabela...
Fanka BB :)
a ja znalazłam takie, najtańsze chyba DUŻE PUZZLE PIANKOWE 30x30 -TANIO ,SZYBKO+ GRATIS (929936211) - Aukcje internetowe Allegro
dziewczyny, te kojce to się składają tak fajnie jak łóżeczka turystyczne?
dziękuję za odpowiedzi o niekapkach
)))))
a ten pomarańczowy niekapek to taki żywszy jest czy bledszy?
dziękuję za odpowiedzi o niekapkach
Ostatnia edycja:
reklama
a ja znalazłam takie, najtańsze chyba DUŻE PUZZLE PIANKOWE 30x30 -TANIO ,SZYBKO+ GRATIS (929936211) - Aukcje internetowe Allegro
dziękuję za odpowiedzi o niekapkach)))))
te pianki sąidentyczne jak moje,ja wtedy kupowałam je w Lidlu coś za 10zł
Podziel się: