Panie moderatorki to nas tu przechrzczą za tematykę ale żeby wrócić do tematu - cieżko z dwójką małych, ja nie mam aż takiej małej różnicy wieku ale i jeszcze Karol mało samodzielny był jak się Bartek urodził więc wiem o co kaman i polecam za jednym zamachem
reklama
izabela...
Fanka BB :)
tylko, że u ciebie baska są 3 lata różnicy ;-)
ja chcę 2-3 lata różnicy, bo nie wyobrażam sobie dziecka w wózku a drugie pod pachą ;-) teraz trochę za szybko, ale jak by sie trafiła to też bym się cieszyła :-)
teściu też ma rodzeństwo bliźniaki, także zawsze może być ;-)
sorrki moderatorki za ten temat
ja chcę 2-3 lata różnicy, bo nie wyobrażam sobie dziecka w wózku a drugie pod pachą ;-) teraz trochę za szybko, ale jak by sie trafiła to też bym się cieszyła :-)
teściu też ma rodzeństwo bliźniaki, także zawsze może być ;-)
sorrki moderatorki za ten temat
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
A ja się wczoraj mojego pytałam, że jak byśmy mieli druga córeczkę to jak byśmy jej dali na imię hihi Bo dla chłopca mamy;-)Ja chcę póki co skończyć szkołę, ale za jakieś 2 lata pomyślimy...
Ja to już mam nawet imiona
My też poważnie rozważamy rodzeństwo dla Martyny, ale ponieważ umowa w pracy kończy mi się w grudniu tego roku, musze poczekać aż mi ją przedłuża, zebym miała do czego wracać.
Wtedy też Martyna wyrośnie z wózka i łóżeczka odstępując sprzęt kolejnemu dzidziusiowi :-)
Wtedy też Martyna wyrośnie z wózka i łóżeczka odstępując sprzęt kolejnemu dzidziusiowi :-)
U nas też ciasno, ale na kojec musiało znaleść się miejsce, bo odkąd Martyna śmiga po całym domku boje się nawet do wc iść. I nie chodzi o to, że w tym czasie zrobi sobie krzywde (choć troche pewnie też), bo dom postarałam sie dobrze pozabezpieczać, ale jaką mam pewnośc, że wychodząć z wc po drugiej stronie drzwi nie będzie małej??
reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was ma może takie cudo:
Nuby Gryzak, Gryzaczek do podawania pokarmu (934427429) - Aukcje internetowe Allegro
Jest też z firmy Baby Safe Feeder-Thermobaby, ale sporo droższe. Czy jakościowo tak samo wypadają?
Zastanawiam się nad kupnem, bo teraz czas ząbkowania i na pewno się przyda ;-)
Nuby Gryzak, Gryzaczek do podawania pokarmu (934427429) - Aukcje internetowe Allegro
Jest też z firmy Baby Safe Feeder-Thermobaby, ale sporo droższe. Czy jakościowo tak samo wypadają?
Zastanawiam się nad kupnem, bo teraz czas ząbkowania i na pewno się przyda ;-)
Podziel się: