reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

a czy tak rozkładane siedzisko jak w Maclarenie nie wystarczy? on jest tak profilowany, że nóżki są też ciut wyżej i jak się tył (oparcie) rozłoży, to w zasadzie się leży; na pewno główka nie opada w bok jak z zwykłej parasolce;
no i waga jest ogromnym atutem, na tym mi zależy; kółka - cóż, w zaspach śniegu czy po lodzie i tak na dłuższe spacery wychodzić nie będę, a poza tym nasze dzieciaczki na następną zimę będą miały już 1,5 roku, wiec będą chciały same świat eksplorować;

reklama
I znalazłam.
Te 2 poziomy są faktycznie, ale z pozycji półleżącej do leżącej.
Oto fotki.
Muszę zobaczyć ten produkt na żywo.
a7342.jpg

a73a2.jpg

przypomniało mi się, że koleżanka miała Maclarena długo i zachwalala, ale nie wiem jaki model; musze podpytać; no i oczywiście pomacać przed zakupem, już się nie wpakuję tak jak w deltima (o wlaśnie, w razie co mam tą landare deltima na pompowanych kolach)

MIRANDA niezły! Ciekawe ile waży?
Pokazałam mężowi - pierwsze co powiedział, że strasznie rozklekotany:cool::eek::confused2:

ANDARIEL ja mam najprostszą parasolkę MacLarena i sprawdza się super - więc taki "lepsiejszy" myślę, że będzie spoko :tak:

Miranda ekstra wózek! Jakąś cenę znośną ma?

Aneczka ja zrobię tak jak ty. Mam wózek z możliwością spacerówki. On będzie na złą pogodę. A na wiosnę kupię coś lekkiego, żebym mogła się z tym wtaskać na 4 piętro.

Jakie znacie najlżejsze spacerówki? No oprócz tych parasolek bez daszku i na cienkim stelażu. Takich normalnych. Ja się zastanawiałam nad Coneco.

Ja mam na szczescie dylemat z glowy bo mam taka spaceroweczke.Poltrade "Waletko" - Bebe Confort - wózki - wózek Loola Kenzo
link do ulotki o tym wozku http://www.poltrade.pl/downloads/loola/ulotka.pdf. Sklada sie swietnie ale na zime padaka, kolka za male. Jak ktos mieszka w okolicach lasu i po takich terenach chodzi na spacerki to odradzam! Po piachu i trawniku nierownym nie jedzie. Mysle zeby jeszcze kupic taka zwykla parasolke malutka, lekka mclarena zeby byla na krotkie spacerki i na wyjazdy.

Miranda swietnie sie sklada ten wozek, jest ladny i ABC Design to dobra firma.

reklama
czesc. Dolacze sie do dyskusji na temat wozeczkow spacerowych. narazie wozimy sie ciagle w gondoli Baby Active Breaker. Pediatra powiedziala mi ze dziecko nadaje sie do typowej spacerowki od 8 miesiaca (w naszym przypadku to maj). Jesli chodzi o spacerowke to od dawna studiuje nad wyborem w miare lekkiej, wygodnej (dla dziecka) i praktycznej (we Wroclawiu duzo kostki brukowej i wysokie krawezniki w okolicy). Mysle, ze zdecyduje sie na Baby Design Sprint BABY DESIGN SPRINT 2009 WAGA 8kg! W-wa wys=0zł (913457595) - Aukcje internetowe Allegro(8,5 kg, duze kola i szerokie siedzisko), albo Baby Point Coneco wózek CONECO Baby Point Sprint +pokrowiec+folia (922617117) - Aukcje internetowe Allegro, sa prawie identyczne. Ktoras zna te wozki ? U mnioe 2 kolezanki w kamienicy maja takie i bardo sobie chwala.

Do góry