reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

JENYYY.... A ja mam problem ze spacerowka bo nie wiem na jakie rzeczy patrzec przy jej kupnie:eek: I chyba poczekam i podpatrze co Wy kupujecie i dopiero pozniej sama kupie...

reklama
Andariel ja dziś widziałam jak laska pomykała w taką pogodę z dzieckiem w takim wózku tylko czarnym i powiem, że rzucił mi się w oczy.Bardzo zgrabnie jej to szło. Fajniasty tylko cena masakryczna.

A tego Neverend nie widziałam ale świetnie się składa O.O

Ja na szczęście mam z głowy i dalej Mutsy, ale to co pokazujecie ładne :) szczególnie podoba mi się od Marty :-).

Andariel ja dziś widziałam jak laska pomykała w taką pogodę z dzieckiem w takim wózku tylko czarnym i powiem, że rzucił mi się w oczy.Bardzo zgrabnie jej to szło. Fajniasty tylko cena masakryczna.

A tego Neverend nie widziałam ale świetnie się składa O.O

Efe w Sztumie snieg i zaspy??
Ja mam bardzo podobne kola w moim i szczerze mowiac w TAKA pogode to masakra na takich kolkach jezdzic:wściekła/y: sie tak wkur...,ze mysle o kupnie innego wozka.:sorry:

W specyfikacji produktu było napisane tak:

• stabilna 4-kołowa spacerówka – bezpieczna,
niezawodna i zarazem trwała
• 8-calowe pojedyncze tylne koła z hamulcem
i mniejsze koła obrotowe z przodu
• 5 punktowe szelki bezpieczeństwa
• całkowicie odchylana do tyłu budka
• dwie pozycje regulacji oparcia
• w komplecie z torba do zapakowania wózka
i folią przeciwdeszczową
• waga poniżej 6 kg
• odpowiednia dla dziecka
6 miesięcznego (+ do 15 kg )"

reklama
Jak bym miała swój samochód to bym została przy tym co mam. Ale samochodu raczej mieć nie będę więc będę musiała zainwestować w coś przede wszystkim lekkiego i przystosowanego na te paskudne chodniki :( Już się śmiałam, że taniej niż nowa spacerówka byłoby kupić jakiegoś malucha jako garaż dla wózka.
Ale na razie nie widziałam nic co by miało i pompowane koła i było lekkie buuuuuuu

Do góry