reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
Ja też właśnie teraz kupiłam łóżeczko turystyczne bo jedziemy w sobotę do Gdańska do Rodziców a i w lato na wyjazdy się przyda :tak::-)
..ale czy ja bym chciała żeby moje Dziecko w nim normalnie na co dzień spało, to nie wiem :baffled::confused:

Aneczka to się nauczy;-) Kojec mi by się bardzo przydał, bo już na macie nie bardzo Jaśka zostawię, bo mi się turla z niej:sorry: A że miejsca na kojec brak to sobie takie właśnie łóżeczko wymyśliłam;-) I niby na stronkach jest napisane, że może być używane w domu, ale chciałam znać Wasze opinie:-)

Dziewczyny, czy którejś dziecię śpi w łóżeczku turystycznym? Bo zastanawiam się nad zmianą mojego drewnianego na coś takiego KOJEC ŁÓŻECZKO 4baby VEGAS + GRATIS WROCŁAW (904325998) - Aukcje internetowe Allegro - mały miałby kojec do zabawy, poza tym chcemy na wakacje wyjechać nad morze i byłoby jak znalazł. Tylko nie wiem czy może w nim tak na stałe spać:confused:??
Magda moja kruszynka ma turystyczne łóżeczko ło takie: Łóżeczko,kojec MELODY łóżeczka ESPIRO wys0z (905075085) - Aukcje internetowe Allegro
i powiem ci że jestem bardzo zadowolona. W ogóle jak szukaliśmy łóżeczka to mówiłam że absolutnie żadnego turystycznego, zwykłe drewniane i dobry materac. Skończyło się jak poszłam z moim do sklepu i zaczęłam macać i majtać wszystkimi łóżeczkami. I to prawie wcale nie drgnęło, bo ma takie łukowate nogi. No i zachorowałam i pół roku chodziłam wokół niego aż mój w końcu pojechał i kupił. Ma bardzo dobry przewijak, sztywny, nie taki podwieszany jak w innych łóżeczkach.

Załączniki

• łóżeczko.jpg
    łóżeczko.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 41
  • łóżeczko2.jpg
    łóżeczko2.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 36
Efe fajne masz to łóżeczko:tak: Tylko trochę drogie:sorry: Ale w sumie mogę sobie odpuścić przewijaki i takie bajery i wybrać tańszy model:tak::tak: Dziękuje dziewczyny za pomoc, łóżeczko-kojec pewnie wkrótce zamówię:-D:-D

reklama
Do góry