reklama
wiola20121119
Fanka BB :)
Za nami cieżki dzień. Formalnosci zwiazane z pogrzebem mamy za sobą. Było cieżko, ale nie można tego pominąć, nikt za nas tego nie zrobi. Cieszę sie, ze przy odbiorze karty w szpitalu był profesor. On zawsze potrafił nas uspokoić. Tak było i tym razem. W ogóle cały zespół był wspaniały.
wiola20121119
Cały czas wspominam chwile spędzone w szpitalu. Tak sobie wbiłam do głowy i jest mi lepiej. Mogę nie płakać cały czas, a nawet się uśmiechać, bo Wojtuś miny robił niesamowite. Mlaskał języczkiem, marszczył czoło. Powoli staram się sobie wytłumaczyć dlaczego...Bóg wie lepiej, jak ma wyglądać nasze życie. I tak miało być. Jeśli Wojtusiowi jest lepiej, to wolę, aby bolało mnie niż jego. Wole swoje cierpienie niż jego. Mojego maluszka...
wiola20121119
Dziewczyny, macie sposoby, aby zlikwidować laktację? Piję herbatkę z szałwi i działa, ale słabo. Może cos podpowiecie?
AGATA777
Najlepiej gdy byś dostała antybiotyk od lekarza.
reklama
OliFka85
Początkująca w BB
Wiola jesteś dzielną kobietą, po przeczytaniu postow, łzy cisną się same do oczu( bardzo mi przykro, Wojtuś był dzielnym chłopcem, tak dzielnym, że czekał na pożegnanie z Wami, teraz jest Mu juz lepiej, nic Go nie boli i bawi się z innymi Aniołkami.Bądź silna jak On Kochana dla swojej rodziny, Wojtuś na pewno będzie czekał na Ciebie, kiedyś wszyscy się razem spotkamy w Niebie)
Podziel się: