reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

własny pokoik

meganne

mamuśka
Miasto
Warszawa
hej dziewczynki
mam do was pytanie : kiedy jest najlepszy moment na to aby przeniesc dzieciaczka do swojego pokoiku?
moj dziubutek ma w tej chwili 2 miesiące, przesypia całe noce, budzi się dopiero o 5 rano na jedzonko i idzie spac dalej..... myślę że jeszcze poczekam z miesiąc i chciaabym go przeniesc...ale czy to aby nie za wczesnie?

reklama
u nas nie było problemu, Julka śpi sama od 6 mca. Ja z drugiego pokoju ją słyszę. Teraz śpi z przymkniętymi drzwiami a ja i tak każde jej jęknięcie i wiercenie słyszę, Ty też usłyszysz. Ja się nie zdecydowałam na samotne spanie córci z kilku powodów, mala miała okropne kolki przez 4 mce, do tego ulewała ponad 3 mce i bałam się ją samą w pokoju zostawić. Jeśli Twoje dziecko ładnie śpi, nie ulewa i nie ma kolek to spokojnie możesz położyć spać w jego pokoiku :)

Do góry