reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wkładka Mirena

Witajcie, dzisiaj lekarz wyciągnął mi wkładkę Mirene, dowiedziałam się również, że mam torbiel na lewym jajniku 4cm, ogólnie źle się czułam po niej, pomimo że mam zawsze nieskie ciśnienie, teraz mam podwyższone i kołatania serca. Nigdy więcej nie wrócę do niej, dużo kobiet jest zadowolnych z niej i nie mają problemów, nie chche źle pisać o tym bo tak naprawdę każda kobieta jest inna. Po tej wkładce miałam dużo skutków ubocnych takich jak tycie, tradzik, zle samopoczucie, itp.... Tak już wiem,że jest dostępna w aptekach wkladka miedziana bez recepty, gdybym wiedziała to wcześniej to nigdy nie kupowałabym Mireny. Dziękuję za rady, pozdrawiam.

reklama
Do góry