reklama
Arya
Fanka BB :)
Śliczne zdj dziadzi Ty masz 2 córki? A co byś powiedziała na 3 córkę? Jak dla mnie nub na zdj poniżej to na dziewczynkę .asia- do póki siusiora nie widać to jest U mnie też nie było widać, ale maluch się kręcił strasznie
12 t 3 d, 6 cm, termin 6 maja
Ja mam 2 synów i śmieję się że 3 też będzie syn
dadzi
Moderatorka
dla mnie ok, chodź nie ukrywam, że bardzo ucieszyła bym się z synka, mąż nawet bardziej niż ja, ale wiadomo przecież co się liczy Będzie trzecia dziewuszka to będzie super Trochę tak jest, że jak nie widać siusiaka to już się go nie zobaczy, więc bardziej nastawiam się na dziewczynkę Zobaczymy na połówkowym
Arya
dla mnie ok, chodź nie ukrywam, że bardzo ucieszyła bym się z synka, mąż nawet bardziej niż ja, ale wiadomo przecież co się liczy Będzie trzecia dziewuszka to będzie super Trochę tak jest, że jak nie widać siusiaka to już się go nie zobaczy, więc bardziej nastawiam się na dziewczynkę Zobaczymy na połówkowym
Wszystko możliwe, z nubem w tak wczesnej fazie jest tak, że może się podnieść i bardzo często tak się dzieje - więc może być jeszcze siusiak i tego Ci życzę z całego serducha
Super maluszek, pięknie się prezentuje w 3d [emoji4]asia- do póki siusiora nie widać to jest U mnie też nie było widać, ale maluch się kręcił strasznie
12 t 3 d, 6 cm, termin 6 maja
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Też bym stawiała na dziewczynkę. Ułożenie wyrostka jest równolegle do kręgosłupa [emoji12]Śliczne zdj dziadzi Ty masz 2 córki? A co byś powiedziała na 3 córkę? Jak dla mnie nub na zdj poniżej to na dziewczynkę .
Ja mam 2 synów i śmieję się że 3 też będzie syn
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasieq85
Nie, bardziej w lewo. Pozioma, cienka, biała kreska. Gratki piękne fotki brzdąca Ja też tu widzę dziewczynke.
Napisane na GT-I8190N w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I8190N w aplikacji Forum BabyBoom
reklama