Kasieq85
Fanka BB :)
Napisane na GT-I8190N w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj miałam wizytę w szpitalu. Badania krwi, mocz, usg i założenie karty ciąży. Foto tylko ma potwierdzenie ciąży bo w Irlandii tak wcześnie nie podają płci. Będę robić prywatnie genetyczne za tydzień to się dowiemy Termin wyznaczyli na 5/05/17 i zgłupiałam bo gin z OM wyliczyć na 8/05/17 [emoji53]
Gratuluję synusia Obyś nie przenosiła & Ze starszą miałam termin na 11/9 a urodziła się 22/9.
Dziekuje[emoji9] no właśnie chyba większość porodow jest po czasie ale moze akurat synus sie nie bedzie ociagal i sie pojawi na urodzinach taty [emoji3]Gratuluję synusia Obyś nie przenosiła & Ze starszą miałam termin na 11/9 a urodziła się 22/9.
Moj gin byl pewny ze chlopczyk. Pozniej juz mowil "wasz syn"[emoji3] ale podobno chlopca widac dokladniej, przy dziewczynce nie sa lekarze tak wczesnie pewni. ale to zalezy od umiejętności lekarza[emoji16] moj lekarz podobno rzadko sie myli na prenatalnych [emoji3]Pauli_ne gratuluję synusia, ja też cały czas z cicha nadzieja na synka, niestety mój gin tak wcześnie nie chce mówić :-(
Kasieq85 śliczne maleństwo :-)
Moj gin byl pewny ze chlopczyk. Pozniej juz mowil "wasz syn"[emoji3] ale podobno chlopca widac dokladniej, przy dziewczynce nie sa lekarze tak wczesnie pewni. ale to zalezy od umiejętności lekarza[emoji16] moj lekarz podobno rzadko sie myli na prenatalnych [emoji3]
Mam nadzieję ze sie juz nie zmieni[emoji3]
Niektórzy nie chca mowic wcześniej, dopóki nie będą na 100 procent pewni. Szybko zleci i sie dowiesz [emoji4]Mój mąż pytał o płeć to powiedział że jeszcze za wcześnie. Zresztą jak z córką byłam w ciąży i tak samo termin na maj to powiedział mi dopiero w grudniu, więc jeszcze trochę sobie poczekam :-)