reklama
Ech, na wcześniejszym usg kreseczka była równolegle. Póki co nie chce się ujawnićna moje oko, tą kreseczkę ma do góry czyli chłopak
Arya
Fanka BB :)
Asia, na tym zdj wcale nie widać wyrostka. To mi nie wygląda na wyrostek. Wyrostek jest niżej, więc glowa do góry, pewnie to wymarzona córka
Właśnie na wcześniejszym foto jakby ta kreseczka była równolegle. A na tym, może to pepowina, tylko wycięty kawałek. Zaraz wrzucę te pierwsze foto.Asia, na tym zdj wcale nie widać wyrostka. To mi nie wygląda na wyrostek. Wyrostek jest niżej, więc glowa do góry, pewnie to wymarzona córka
Z jednej strony najważniejsze, żeby było zdrowe, z tym że ja mam już dwóch synów to i fajnie byłoby mieć córe [emoji6]
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
oluska88
reklama
Arya
Na tym zdj to dziewczynkaWłaśnie na wcześniejszym foto jakby ta kreseczka była równolegle. A na tym, może to pepowina, tylko wycięty kawałek. Zaraz wrzucę te pierwsze foto.
Z jednej strony najważniejsze, żeby było zdrowe, z tym że ja mam już dwóch synów to i fajnie byłoby mieć córe [emoji6]
Zobacz załącznik 780046
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Na tym drugim to raczej nie jest nub. To coś innego. Trzymam kciuki za wymarzoną córcię. Ja też poproszę jedną dla siebie ☺