reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, wyniki, usg majówek 2017

Moj synus [emoji7]
1476974203-1d1mld.jpeg

To nie wiem co jest. Moze ktos mnie oswieci
1476974235-1d1mld.jpeg

Pauline to siusiak :) po prawo widać stòpki, strzałka wskazuje siusiola a po lewo dupcia :) gratuluję synka :)

reklama
Hehe na tym pierwszym Ci synek rączką macha, pewnie to widzisz :) wita się z mamusią hihi :) Ale płci na nim nie widać dlatego pewnie masz osobne zdjęcie z siusiolem :)

Hehe na tym pierwszym Ci synek rączką macha, pewnie to widzisz :) wita się z mamusią hihi :) Ale płci na nim nie widać dlatego pewnie masz osobne zdjęcie z siusiolem :)

No to widze. Slodkie to foto [emoji3] pokazywał mi na ekranie gdzie widac plec lekarz ale nie dal mi tej fotki wybral mi tylko 4 resztę zostawil sobie. Ale chyba go poprosze o ta fotke na nast wizycie

Ostatnia edycja:
Łoooo super gratuluje chłopczyka 90 % to chyba już się nie zmieni:) Śliczne maluszki wszystkie:)

Ja słyszałam że dziewczynce to zawsze coś tam podwinąć się może a chłopcu jak jest to już nic nie odpadnie i że właśnie "pomyłki" są częściej z dziewczynkami

reklama
Do góry